دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 تير 1397 - 07:02
در گزارش آنا بخوانید؛ فراموش نمی‌کنیم(2)

مخالفت با اسلام ریشه دشمنی آمریکا با ایران/ چهار دهه جنگ بدون وقفه

دشمنی با انقلاب اسلامی ایران از روز نخست به عنوان رکن اصلی سیاست‌ آمریکا با هدف جلوگیری از قدرت گرفتن مسلمانان و برافراشته شدن پرچم اسلام در تمام جهان با قدرت تمام از طریق جنگ نظامی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دنبال می‌شود.
کد خبر : 290494

گروه سیاسی خبرگزاری آنا- معصومه رضاییان؛ دشمنی با ایران اسلامی در سیاست‌های آمریکا ریشه دوانده است و به عنوان یک اصل در دولت‌های ایالات متحده پی‌گیری می‌شود و هدف مین‌گذاری مسیر رو به جلوی انقلاب اسلامی ایران در طول چهل سال و بعد از این است که مستأجران کاخ سفید در این راه تاکنون از هیچ جنایت حقوق بشری، تحریم، تهدید و نفوذ، دریغ نکرده‌اند.


آغاز تحریم علیه ایران اسلامی


مانع تراشی سر راه نظام اسلامی با تحریمهای ظالمانه، در 23 آبان 58 به دستور جیمی کارتر آغاز و اموال و دارایی‌های ایران در موسسات مالی و بانک‌های آمریکا مسدود شد.


این فشار که با هدف توقف و تضعیف قدرت اقتصادی و مالی ایران و به زانو در آوردن نظام پویای اسلامی به اجرا گذاشته شد، در دوران رونالد ریگان با تعیین مجازات‌های سنگین برای موسسات و شرکت‌های سرمایه‌گذار آمریکایی ادامه یافت. سیاست‌های مهار جمهوری اسلامی ایران با اجرای طرح «داماتو» در ریاست جمهوری بیل کلینتون، فاز جدیدی را در تحریم‌های ظالمانه باز و شرکت‌های غیرآمریکایی سرمایه‌گذار در صنایع نفتی ایران را هم به لیست تحریم‌ کنندگان اضافه کرد. کلینتون برای اقناع این سرمایه‌گذاران و همراه کردن آنان با سیاست‌های تحریمی کشورش، ایران اسلامی را مخالف صلح و ثبات در منطقه معرفی کرد.



سنگ‌اندازی به بهانه انرژی هسته‌ای


حقد و کینه غرب وحشی که تا پیش از این بر تمام ثروت‌ ملی ایران تسلط کامل داشت و انقلاب اسلامی دست استعمارگر آنان را از این منابع کوتاه کرد، با مانع تراشی برای دستیابی ایران به انرژی هسته‌ای ادامه یافت. چرا که دستیابی به فناوری‌های روز دنیا و پیشرفت‌های علمی، بر بی‌اثر بودن موانع ایجاد شده در مسیر انقلاب تأکید می‌کرد. بنابراین تحریم‌های آمریکا با گسترش دامنه آن به مراودات بانکی‌، شرکت‌های بازرگانی و حتی شرکت‌های دارویی باز هم شدت گرفت، تا شاید فشار بیشتر بر مردم، راهکاری برای ناامید کردن آنان از انقلابشان و وادار کردن نظام جمهوری اسلامی به عقب نشینی برای دستیابی به حقوق هسته‌ای خود باشد.



تهدید نظامی همراستا با تحریم


سیاستمدران آمریکایی که علی‌رغم خوی وحشی‌گری از درایت و هوش کمتری بهره‌برده‌اند، از این نکته غافلند که مردم ایران خلاف آنها از حافظه تاریخی خوبی برخوردارند و فراموش نمی‌کنند که فشار اقتصادی و تحریم، تنها حربه امپریالیست برای خسته کردن آنان از مسیری که قدم به آن گذاشته‌اند، نبوده و تهدیدهای نظامی آمریکا و غرب همواره چاشنی تحریم‌های ظالمانه آنها بوده است. حمله به طبس و برنامه ریزی برای کودتاهای مختلف از جمله نوژه آغاز تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کشورمان بود.


به راه انداختن جنگ نیابتی و کوک کردن جنایت‌کار تکریتی برای حمله مستقیم به مرزها و تجاوز به مال و ناموس ایران اسلامی، درگیر کردن کشور در هشت سال جنگ تحمیلی و به شهادت رساندن بهترین جوانان و سرمایه‌های این مملکت که آثار آن هنوز در تن و بدن مردان غیور این سرزمین باقی‌است، چیزی نخواهد بود که ملت ایران آن را به فراموشی بسپارند و فراموش نخواهند کرد آمریکا و غرب حتی از تجهیز صدام به سلاح شیمایی علیه مردم بی‌دفاع نیز دریغ نکردند.



جنگ خلیج فارس و حمله به هواپیمای مسافربری ایران


حمله آمریکا به سکوهای نفتی و هواپیمای مسافربری در خلیج همیشه فارس نیز در برگ‌های تقویم مقاومت انقلاب اسلامی با قلمی به رنگ خون ثبت شده و همواره در ذهن و یاد این مردم مرور خواهد شد تا یادشان نرود مهد تمدن دنیا به جرم آزادیخواهی چه مجازاتی را برای این ملت در نظر گرفت و دشمنی با ملت ایران را تاجایی پیش برد که شعار «مرگ بر آمریکا» را به کلیدواژه‌ای در ادبیات انقلاب اسلامی تبدیل کرد.



«مرگ بر آمریکا» شعاری با عقبه قوی و منطقی


رهبر معظم انقلاب در بیاناتی در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان در دوازدهم آبان 94 می‌فرمایند: «این فریاد -مرگ بر آمریکا- که ملّت ایران می‌کشند، دارای یک پشتوانه و عقبه منطقی و قوی است؛ دارای پشتوانه‌ عقلانی است. معلوم هم هست که مراد از «مرگ بر آمریکا»، مرگ بر ملّت آمریکا نیست، ملّت آمریکا هم مثل بقیّه‌ ملّتها [هستند]، یعنی مرگ بر سیاستهای آمریکا، مرگ بر استکبار؛ معنایش این است.»


تسری شعار «مرگ بر سیاست‌های آمریکا» از ایران به منطقه غرب و شرق آسیا، اروپا، آمریکای لاتین، آفریقا و «نه بزرگ» ملت‌های ستم دیده به استعمارگری ایالات متحده، رفته رفته به بحران جدی‌ای برای دولتمردان آمریکایی تبدیل شد؛ بنابراین اتاق فکر امپریالیسم با هدف ایجاد موانع جدی‌تر، تقویت تروریسم در منطقه را در دستور کار قرار داد که خروجی آن ظهور و بروز جنایتکاران «داعش» بود. پروژه‌ای که با هدف ایجاد جنگ فرقه‌ای و انشقاق میان کشورهای منطقه، در سال 92 در سوریه کلید خورد. عکس‌ها و فیلم‌هایی که قابلیت‌ انتشار در افکار عمومی را داشت، تنها توانست بخشی از فجیع‌ترین جنایت‌های بشری گروهک آمریکا ساخته در حق قومیت‌های گوناگون ساکن سوریه را به نمایش بگذارد. دامنه جنایات گروهک ترویستی داعش پس از تصرف بیش از 40 درصد خاک سوریه و آواره کردن مردم این کشور به عراق تسری پیدا کرد.



تبلور محور مقاومت و شکست پروژه داعش پروری


جغرافیای گسترده سیاسی جمهوری اسلامی ایران، اما با شکل‌دادن به محور مقاومت بر بی‌اثر بودن خصومت‌های چندین ساله آمریکا علیه ملت‌های اسلامی مهر تایید زند.


پروژه ضد منطقه‌ای اتاق فکر آمریکا، در پرورش آدمخواران داعش، با حضور به موقع جمهوری اسلامی در صحنه مبارزات و تبلور محور مقاومت اسلامی بار دیگر ناکام ماند. بنابراین گاوچران‌های مستبد، امروز تنها ملت غیور ایران را در برابر خود نمیبیند؛ بلکه گروه‌های مقاومت در فلسطین، عراق، سوریه، بحرین، افغانستان، پاکستان، یمن و لبنان سد سدیدی را مقابل بدخواهان ملت‌های منطقه ایجاد کرد‌ه‌اند و این کار مثلث شوم سلطه؛ یعنی ایالات متحده، رژیم کودک‌کش اسرائیل و عربستان را برای شکستن مقاومت اسلامی دچار چالش کرده است.



بدون شک قدرت گرفتن محور مقاومت و افراشته شدن پرچم اسلام در منطقه، با هم‌افزایی در عرصه‌های امنیتی، فرهنگی، نظامی، رسانه‌ای، علمی و اقتصادی به مثابه شکست پروژه‌های مثلث شوم است و آنان را وادار به تغییر فاز در سیاست‌های تقابلی خود خواهد کرد که خروج آمریکا از توافقنامه بین‌المللی برجام آن هم به بهانه به مذاکره گذاشتن و مهار توان موشکی ایران مقتدر مصداق بارزی از بهانه‌جویی‌ و اعلام موضع علیه ملت ایران بود.


مشکل آمریکا با نفس جمهوری اسلامی است


رهبر انقلاب اسلامی در بیست و دوم خرداد سال 96 درباره ریشه دشمنی‌های ایالات متحده با ملت ایران می‌فرمایند: «بسیاری از مسائل ما با آمریکا اساساً قابل حل نیست، نه انرژی هسته‌ای مشکل است، نه حقوق بشر؛ مشکل آمریکا با نفْس جمهوری اسلامی است. اینکه یک دولتی، یک نظامی، یک حکومتی به‌ وجود بیاید، آن‌‌هم در یک جای مهمّ و سرزمین ثروتمندی مثل ایران، یک حکومتی سرِ کار بیاید که به «آری و نه» قدرتی مثل آمریکا اعتنا نداشته باشد و خودش در مسائل «آری و نه» بگوید، این برایشان غیر قابل تحمّل است؛ با این مخالفند.»


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
جلال مهدیزاده
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶
۰
آحاد ملت از این استکبارستیزی راضی است ولی اجازه ندهید بیشتر از این سفره مردم کوچک بشه، زیرا ایمان مردم و باور انقلابی مردم زیر سوال میره.....
قالیشویی ادیب