رفراندوم، راهبرد دمکراتیک محو اسرائیل
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، محمدجواد روحی در یادداشتی نوشت: رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخبگان دانشگاهی برگزاری رفراندوم در فلسطین را یک راهکار ایرانی برای پایان بحران فلسطین دانست که بر پایه موازین حقوق بین الملل و منشور حقوق بشر است. پیشنهاد برگزاری رفراندوم از سوی آیتالله خامنهای به عنوان ولی امر مسلمین، سابقهای 18 ساله دارد و ایشان طی این سالها چندین بار این پیشنهاد را مطرح کرده اند. اما پس از این دیدار برخی بدون توجه دادن به سوابق آن، تلاش کردند تا به افکار عمومی اینگونه القا کنند که این پیشنهاد از سوی رهبری، نوعی عقبنشینی از سیاستهای چهل ساله جمهوری اسلامی درباره فلسطین و در واقع شکست جمهوری اسلامی در پرونده فلسطین و ورود به عرصه جدیدی است. خصوصا که بعضی از رژیمهای عربی و اسلامی ضمن رها کردن رسمی آرمان فلسطین و قدس شریف، وارد حوزه همگرایی با رژیم صهیونیستی در چارچوب طرح موسوم به معامله قرن امریکا نیز شدهاند و این موضوع ایران را ناگزیر از عقب نشینی از سیاستهای آرمانی خود در حوزه فلسطین کرده است!
بعضی از باصطلاح تحلیلگران مسائل غرب آسیا سعی میکنند بنوعی این موضوع را با خروج امریکا از پرونده برجام مرتبط سازند خصوصاً که ترامپ پس از خروج از برجام و پس از دیدار با رهبر کره شمالی گفته بود ": در خصوص توافق با ایران باید بگویم ایران در حال حاضر متفاوتتر از زمانی است که من از توافق خارج شدم. من امیدوارم که آنها بار دیگر به میز مذاکره بیایند و توافق کنند. ایران با وضعیت سه یا چهار ماه پیش کاملاً متفاوت است. آنها دیگر به مدیترانه چندان اهمیتی نمیدهند. دیگر در سوریه آن اعتماد به نفس سابق را ندارند. قبلاً اعتماد به نفس کامل داشتند."
همین افراد تلاش دارند در تحولات سوریه نوعی چرخش در مواضع روسیه در هماهنگی با رژیم صهیونیستی را القا کرده و آن موضوع و نیز ماموریت وزارت امور خارجه ایران به جابری انصاری در مورد گفتگو با اروپا در باره یمن را شاخص هایی برای عقب نشینی ایران از آرمان فلسطین قلمداد کنند.
این اقدام هماهنگ در واقع در چارچوب جنگ روانی و تشدید اضطراب در جامعه و زمینه سازی نوعی اعتراضات در ایران مدیریت می شود. متاسفانه ضرورتها و چرایی طرح مجدد پیشنهاد رفراندوم رهبری معظم انقلاب نه از سوی دستگاه دیپلماسی و سایر دستگاههای رسمی کشور فهم شد و نه از سوی اصحاب رسانه به درستی مورد مداقه قرار گرفت.
این در حالی بود که در شبکههای اجتماعی و شبکه های ماهوارهای در ابعاد وسیعی از پیشنهاد رفراندوم رهبری به عنوان تغییر جدی در سیاستهای جهان اسلامی و خاور میانهای ایران پرداخته شد!!
سکوت حوزههای رسمی کشور و نیز رسانهها در این موضوع؛ معظم له را بر آن داشت تنها چند روز پس از دیدار با دانشگاهیان، در عید فطر مجدداً پیشنهاد رفراندوم را با این تاکید که رفراندوم تعیین سرنوشت در فلسطین صورت دیگر محو و نابودی اسرائیل است، در عید فطر مطرح سازند.
یعنی هم راهکار مقاومت و روحیه حماسی و جهادی ملت فلسطین و محور مقاومت منجر به نابودی اسرائیل میشود و هم برگزاری رفراندوم در فلسطین که بر اساس موازین حقوق بینالملل است، نتیجهاش نابودی اسرائیل است. ساختار سیاسی غرب دقیقاً به همین دلیل تلاش دارد پیشنهاد حقوقی ایران را نادیده بگیرد. چقدر تنهایی رهبر من!!
منبع: خبرگزاری قدس
انتهای پیام/
انتهای پیام/