تلاش 33 ساله دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه داروسازی و علوم دارویی
به گزارش خبرنگار آنا، پس از راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1361 که اکنون به عنوان برترین دانشگاه حضوری جهان با رتبه اول تولیدات علمی در کشور ارزیابی شده است، واحد علوم دارویی این دانشگاه اواخر خرداد سال 1364 در تهران با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای داروساز مورد نیاز کشور با کیفیتی همسطح دانشگاههای دولتی وقت راهاندازی شد و با کیفیتی مشابه دانشگاههای معتبر ایران و جهان توسعه یافت.
واحد علوم دارویی در سال 1364 توسط مرحوم دکتر محمدباقر شایورد راه اندازی و تا سال 1387 نسبت به تربیت دانشجو در رشته داروسازی اهتمام ورزید. اواخر سال 1386 با تغییر مدیریت، واحد علوم دارویی اقدام به گسترش و راه اندازی رشته های مرتبط با داروسازی و علوم دارویی، شیمی دارویی و علوم و فناوری های نوین کرد.
24 مرداد سال گذشته با اجرای مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای پزشکی، دندانپزشکی و علوم دارویی به نام دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تجمیع و با معارفه دکتر سیدعلی ابطحی به عنوان رئیس این دانشگاه، تجمیع آن اجرایی شد.
پس از اجرایی شدن این طرح واحد علوم دارویی در ابتدای تجمیع به 3 دانشکده مستقل داروسازی و علوم دارویی به سرپرستی دکتر زهرا جعفری آذر، دانشکده شیمی دارویی به سرپرستی دکتر مهناز قمی و دانشکده علوم و فناوری های نوین که در هر دو واحد پزشکی و علوم دارویی موجود بود به سرپرستی دکتر حسین فهیمی و اکنون دکتر ابراهیم بلالی تقسیم و آغاز به فعالیت کرد.
هدف از این تجمیع و تشکیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، ارتقای کیفی حوزه پزشکی، هم افزایی، مدیریت یکپارچه امکانات پزشکی و استفاده حداکثری از این منابع و جبران فضای آموزشی در دانشکده ها بود که اکنون با گذشت حدود 9 ماه با مدیریت دکتر سید علی ابطحی و هیات رئیسه توفیقات بسیاری در این راستا کسب شده است.
اگرچه دانشکده داروسازی و علوم دارویی از سال 1365 تاکنون هرساله نسبت به جذب تعداد قابل قبولی دانشجو اقدام کرده است، اما حال که بیش از 33 سال از راه اندازی آن میگذرد، این دانشکده همچون گذشته، موفقیتهای متعددی را در سطوح ملی و بینالمللی در عرصههای علمی، اجتماعی و صنفی به خود اختصاص داده است و برای موفقیت دانشجویان در حال تحصیل و دانشجویان آینده خود در تلاش است تا محیطی علمی، فرهنگی و پویا با دستاوردهای شاخص آموزشی، پژوهش و فناوری، ارتباط با صنعت و حوزه بینالملل فراهم آورد.
وجود استادان شناخته شده و امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی مناسب، این فرصت را برای دانشجویان و پژوهشگران فراهم کرده است تا در عرصه های پژوهشی و فناوری بر مبنای هدف گذاری و سیاست گذاری های دانشگاه آزاد اسلامی بتوانند علاوه بر فعالیت خروجی، نتایج ارزشمندی را در سطح دانشگاه و جامعه معرفی کنند.
هنگامی مدیران و دست اندرکاران آموزشی، پژوهشی و خدماتی این دانشگاه از انجام وظیفه خود راضی خواهند بود که در مسیر رو به رشدی که در پیش گرفته شده است بر فراز قله های افتخار در عرصه علوم و فناوری دارویی به نقش آفرینی در سطح ملی و خارج از مرزهای کشور ایفای نقش کند.
با تمهیدات انجام شده و تجمیع صورت گرفته و تلاش مسئولان این حوزه شاهد تحول و ارتقای کیفی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و امیدواریم روز به روز شاهد ارتقای بیشتر حوزه علوم پزشکی باشیم تا جایی که بتوانیم در راستای اهداف نظام و کشور بتوانیم با دانشگاه های معتبر ملی و بین المللی به رقابتی سالم بپردازیم.
انتهای پیام/