شرکت در رقابتهای جهانی رباتیک، بستری مناسب برای آموزشهای مهندسی
دکتر فرشید نجفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، در خصوص علت شرکت تیمهای ایرانی در میدانهای علمی بینالمللی به خصوص مسابقات رباتیک اظهار کرد: روند توسعه جهان به سمتی است که در آینده نزدیک رباتها نقش بسیار عمده ای در زندگی روزمره افراد در حوزههای پزشکی، صنعتی، رفاه، صنایع نظامی ایفا خواهند کرد.
وی ادامه داد: اگر نسبت به این مهم بیتوجه بمانیم، قطعا ضرر خواهیم کرد چراکه سرعت استفاده از علوم رباتیک به طرز عجیبی شتاب گرفته است. در این وضع جا دارد دانشگاه های کشور نگرشی متفاوت نسبت به این جریان داشته باشند چرا که زمینه توسعه در هر کشور بر اساس علوم نوین است.
استاد رباتیک دانشگاه تهران تصریح کرد: در لیگ ربات امدادگر واقعی آن چیزی که هدف غایی ترسیم شده، این است که بتوانیم فناوری های نوین را طوری رشد دهیم که بتواند به انسان در عملیات های امداد و نجات در شرایط حاد و بحرانی کمک کند و در امر کمک رسانی موجب تسهیل امور شود.
نجفی خاطرنشان کرد: حضور در میدان های علمی بین المللی باعث تبادل اطلاعات پژوهشی و مهندسی بین پژوهشگران برتر دنیا و این امر موجب در چرخش بودن اطلاعات علمی بین نخبگان میشود. نتیجه این تبادل علمی در انتها لازمه رشد بیشتر مباحث علمی در جهان خواهد بود.
رئیس لیگ امدادگر واقعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با توجه به حضور پررنگ تیمهای ایرانی در رقابتهای علمی در دنیا گفت: شرکت در رقابتهای جهانی رباتیک بستر مناسبی برای آموزش های مهندسی و افزایش توانمندیهای علمی است و موجب تربیت نیروهای متخصصی است که می توانند فناوری های پیشرفته رباتیک را در صنایع مختلف به اجرا درآورند.
انتهای پیام/