دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1397 - 17:50

تجلیل از دو خادم قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی نراق

دو خادم قرآن و عترت و نماز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق تکریم شدند.
کد خبر : 286709

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این مراسم عصر امروز به همت کانون قرآن و عترت و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نراق، امروز چهارشنبه در تالار علامه نراقی این دانشگاه برگزار شد.»


جواد دهقانی آرانی خاطرنشان کرد: «در این مراسم از خدمات فرهنگی و قرآنی حجت الاسلام علی اکبر نراقی و استاد غلامرضا حمصیان کاشانی تجلیل شد. حجت الاسلام علی اکبر حیدری از شاگردان درس خارج فقه و اصول آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، آیت الله العظمی حسینعلی منتظری و تفسیر آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی است.»


وی در دوران پیش از انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ با سخنرانی، تبلیغ و شرکت در راهپیمایی ها به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پهلوی پرداخت و در زمان حساس جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هم به مدت هفت ماه مسئولیت عقیدتی، سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان محلات را عهده دار بود و به مدت یک سال در جبهه های حق علیه باطل حضور داشت.


حیدری از سال ۱۳۶۹تا سال ۱۳۷۴به مدت پنج سال مسئولیت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و از سال ۱۳۷۴مسئولیت امامت جمعه شهر نراق را به عهده گرفت و شانزده سال و سه ماه در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.


مسئولیت امامت جمعه شهرستان شازند هم در کارنامه فعالیت‌های حجت الاسلام حیدری به چشم می خورد.


استاد غلامرضا حمصیان کاشانی استاد و مترجم چندین اثر ارزشمند هم از سال ۱۳۷۹ همکاری خود را با گروه عمومی و معارف اسلامی این دانشگاه آغاز کرد و از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ به مدت حدود ده سال به عنوان رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق منشأ خدمات فراوانی در عرصه قرآن و عترت و نماز در سطح دانشگاه آزاد اسلامی شد.


زنده یاد حمصیان کاشانی در سال ۱۳۸۳ با فعالیتی چشمگیر بنیانگذار طرح راه اندازی دبیرخانه ملی اقامه نماز و متعاقب آن برگزاری اولین جشنواره ملی نماز اوج نیاز در دانشگاه آزاد اسلامی به مسوولیت واحد نراق شد که در حقیقت این حرکت خالصانه پایه گذار فعالیت های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور شد.


از استاد غلامرضا حمصیان کاشانی که دانش آموخته رشته زبان و ادبیات عرب بود ترجمه چندین اثر به یادگار مانده که شرح زندگانی حضرت امام حسین (ع)، نگاهی به زندگانی عقیله العرب حضرت زینب کبری (س) و چند اثر فاخر در زمینه طب گیاهی و‌‌‌.. از آن جمله اند‌.


این استاد فرهیخته در سال های اخیر ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کاشان و مدیریت گروه معارف اسلامی این مرکز دانشگاهی را عهده دار بود. وی سال‌های متمادی مدیریت اداری کارخانجات نساجی و انجمن های اسلامی و بسیج کارخانجات کاشان را عهده دار بود.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در سال ۱۳۶۷ راه اندازی و با گذشت بیش از سی سال با تربیت بیش از ۱۸ هزار دانش آموخته ارزشمند در بیش از ۶۰ رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی به عنوان قطب آموزش عالی در منطقه به شمار می‌رود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب