پایان داستان کلاه مخملیها با درگذشت ناصر ملکمطیعی/ مذاکره با غرب خوب یا بد؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، درگذشت ناصر ملکمطیعی و اخبار مربوط به زخمی شدن بن سلمان در کنار گزارشهایی جالب از کشت و پرورش گیاهان دارویی و مصاحبه با عزتالله ضرغامی از خبرهای خواندنی روزنامههای امروز بود.
پایان داستان کلاه مخملیها با درگذشت ناصر ملکمطیعی
ناصر ملکمطیعی که از هفته گذشته بدلیل نارسایی کلیه و تنگی نفس در بیمارستان بستری شده بود شامگاه جمعه در سن 88 سالگی درگذشت.قبل از اینکه رسانههای مکتوب فرصت پیدا کنند تا به این خبر بپردازند فضای مجازی با انبوه پیامهای درست یا غلط و گلایههای مختلف پر شد، با این حال درگذشت این هنرمند محبوب سبب شد بسیاری از روزنامههای امروز با عکسهای بزرگی از این بازیگر بر روی صفحه خود به این رویداد بپردازند.
آفتاب، آرمان، سازندگی، شرق، ابتکار، ایران، شهروند، هفت صبح، اعتکاد، مردم سالاری، دنیای اقتصاد قانون و همدلی از جمله روزنامههای مطرحی بودند که به انتشار عکس و تصاویر گرافیکی از این هنرمند مردمی پرداختند. پای این خبر حتی به روزنامههای ورزشی هم کشیده شد و برخی روزنامههای ورزشی هم در صفحه نخست خود به آن پرداختند.
اصابت گلوله به بنسلمان توسط منابع آمریکایی و انگلیسی تایید شد
غیبت بیش از یک ماهه محمد بنسلمان، ولیعهد سعودی حرف و حدیثها را درباره وضعیت او تشدید کرده و اخبار منتشر شده حاکی از تأیید زخمی شدن وی در حادثه تیراندازی کاخ سعودی است. حرف و حدیثهای مختلف در مورد ابعاد این حادثه به رسانههای خارجی و مطرح جهان هم کشیده شد تا فشار بر روی آلسعود برای پنهان کاری در این رابطه هر روز بیشتر شود و آنها را وادار به واکنش کند که مسئولان عربستانی با انتشار عکسهای قدیمی از بن سلمان در این کار موفق نبودند و ابهامات در این رابطه همچنان باقیمانده است.
بسیاری از روزنامههای امروز مجالی نیافتند تا در صفحه نخست خود به این خبر بپردازند، اما روزنامههای کیهان، جوان و سیاست روز در صفحه نخست خود به این خبر مهم پرداختند.
برجام، مذاکره مجدد و آینده اقتصاد ایران
خروج یکجانبه و عجیب آمریکا از برجام این توافق بینالمللی را با ابهامات و سوالات زیادی روبرو کرده است. پاسخ و اظهار نظر درباره این ابهامات سبب شده است تا اخبار مربوط به برجام این روزها مکررا در صفحه نخست روزنامهها حضور داشته باشد. روزنامههای آرمان، جمهوری اسلامی، کیهان، جوان، فرهیختگان، سیاست روز و حمایت امروز هم به برجام بدون آمریکا، چند و چون ادامه این توافق با اروپا و تحریمهای احتمالی و روشهای مقابله با آن پرداختهاند.
جوان؛ پرونده دوتابعیتیها، سرگردان در پیچ و خم سیاستزدگی
تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی قرار بود پایان کلی جنجال و حرف و حدیث در این زمینه باشد اما نشد! حرفهای متناقض از مسئولان مختلف دولت و مجلس ادامه یافت؛ هیئت تحقیق و تفحص از وجود دوتابعیتیها میگوید و وزارت اطلاعات از استعلام منفی برای این دوتابعیتیها و عدم استخدام آنان. و این میانه حتی خبر آمد که برخی نهادها از همکاری با هیئت تحقیق و تفحص سر باز زدهاند.
روزنامه جوان در گزارشی به این خبر و حواشی آن از ابتدا تا کنون پرداخته است، در این گزارش از اهمیت این طرح و نهادهایی که همکاری لازم را نمیکنند گفته شده است تا دوتابعیتیهایی که جاسوس از آب درآمدهاند.
شهروند؛ شیفتگان دخانیات فراریان از کتاب
«مردم ایران روزانه حدود ٩میلیارد تومان سیگار و دخانیات دود میکنند و به هوا میفرستند. جالب است بدانید پولی که ایرانیها برای خرید سیگار مصرف میکنند، حدود ٤برابر پولی است که برای خرید کتاب میدهند. از این جالبتر هزینهای است که خانوادههای ایرانی برای خرید کتاب برای کودکان و نوجوانانشان میپردازند؛ درحالی که آنها تنها ٦٠میلیارد تومان در سال برای بچهها کتاب میخرند، رقمی نزدیک به سههزار و ٣٥٥میلیارد تومان برای استعمال دخانیات مصرف میکنند که با یک نسبت ساده متوجه میشویم که خانوادههای ایرانی حدود ٥٥,٥ برابر پولی که برای خرید کتاب برای بچههایشان هزینه میکنند، سیگار و دخانیات مصرف میکنند.»
مطلب فوق بند اول گزارش جالب و قابل تامل روزنامه شهروند درباره وضعیت کتاب و کتابخوانی در مقایسه با مصرف سیگار است. خواندن این گزارش را از دست ندهید.
اعتماد؛ رودررو با ضرغامی درباره عملکردش در رسانه ملی و کنشگریهای این روزها
روزنامه اعتماد امروز در مصاحبهای مفصل با عزتالله ضرغامی به عملکردش در رسانه ملی و مسائل مختلف روز از خروج آمریکا از برجام گرفته تا حصر و فتنه سال 88 پرداخته است. نظرات و سخنان ضرغامی کسی که 10 سال ریاست سازمان صدا وسیما را برعهده داشته، جالب و خواندنی است. اعتماد در صفحه نخست به این مصاحبه اشاره کرده است.
خراسان؛ زیر و بم تولید گیاهان دارویی
روزنامه خراسان امروز در پرونده کسب و کار خود گزارشی اقتصادی از زیر و بم تولید گیاهان دارویی تنظیم و منتشر کرده است که برای کسانی که به دنبال کارآفرینی و کسب و کارهای جدید هستند میتواند جالب و خواندنی باشد.
در این گزارش تلاش شده است به سوالاتی نظیر این که: چه گیاهانی قابل کشت و کار در ایران هستند؟ به لیمو، آلوئه ورا، آویشن، نعناع، بادرنجبویه، کاسنی، آویشن یا اسطوخودوس؟ نحوه کشت و پرورش هر کدام چگونه است؟ بذر دارد یا قلمه یا این که به طور متعارف نشا می شود؟ هزینه های کاشت یک مقدار مشخص زمین، مثلا یک هکتار، چقدر است؟ مظنه درآمدها چگونه است؟ آیا می شود با کشت گیاهان دارویی، میلیاردر شد؟ پاسخ اجمالی داده شود.
فرهیختگان؛ مذاکره با غرب خوب یا بد؟
بازخوانی مناظره تاریخی حسن رحیمپورازغدی و سعید حجاریان در دی ماه سال ۷۷ در رادیو با تیتر «امکان و امتناع گفتوگو با غرب» به خبر اول روزنامه فرهیختگان در شماره امروز تبدیل شد. در ابتدای این گزارش درباره ضرورت مرور این مناظره آمده است: «موضوع مورد بحث یعنی «گفتوگوی تمدنها» شاید دیگر از رونق سابق برخوردار نباشد اما مسائلی که منجر به طرح آن شد و نیز عوارض طرح چنین گفتوگویی، هنوز مطرح و مهم است و خصوصا با خروج رسمی آمریکا از برجام و مسائل پس از آن، میتوان باز پرسید که گفتوگوی ایران و آمریکا آیا ممکن است؟ مذاکره سیاسی آیا منتج به نتیجهای خواهد بود؟ آیا طرح گفت<گو (یا مذاکره) به معنی پذیرش هژمونی و سلطه است، یا مواجههای است نرمافزاری؟ نظر هر دو طرف بحث در این باب شنیدنی است و میتوان گفت مباحثی از این دست، هنوز مورد نیاز عموم هستند و شاید با طرح آنها، «بهتر بدانیم «که هستیم؟» و «در کجای تاریخ ایستادهایم یا نشستیم؟».»
برای مطالعه متن کامل مربوط به هر خبر بر روی نام روزنامه کلیک کنید.
انتهای پیام/