نمونهسازی؛ نقاط قوت پژوهشگاهها نسبت به دانشگاهها
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مسعود برومند در این نشست با اشاره به اینکه انجام طرحها با ارزیابی سطح بلوغ فناوری (TRL) رسالت پژوهشگاهها است، اظهار کرد: بنا به ظرفیتهای موجود در پژوهشگاهها ساخت پایلوت و نمونهسازی از نقاط قوت این مراکز نسبت به دانشگاهها به شمار میآید.
وی افزود: در دانشگاه بالاجبار باید از طریق ارتباط با مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری این امر انجام شود اما در پژوهشگاهها این امکان درونی وجود دارد. به همین دلیل پژوهشگاه پلیمر میتواند دستاوردهای بهتر و مهمتری داشته باشد.
در ابتدای این نشست دکتر نکومنش، رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی به بیان تاریخچهای از شکلگیری پژوهشگاه پرداخت و گفت: این پژوهشگاه هم اکنون بر اساس یک برنامهریزی عملی و کاربردی اداره می شود. راهبردهای اصلی این برنامه توسعه فعالیتهای فناوری، بینالمللی، تجاریسازی، بهرهوری و پژوهشی است.
وی با اشاره به اعمال دقیق برنامه استراتژیک پژوهشگاه گفت: هدف اصلی ما اجرایی شدن برنامه در تمام ارکان پژوهشگاه است. بر همین اساس بودجهبندی پژوهشگاه بر مبنای برنامه و انجام طرحها در قالب کار گروهی و همسو با نیازهای داخلی و trlها انجام شده است.
در ادامه این نشست دکتر عربی معاون پژوهشی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در خصوص آموزش دانشجویان و حوزه پژوهشی توضیحاتی ارائه کرد.
در این بازدید دکتر محسن شریفی مدیر کل امور پژوهشی وزارت علوم، دکتر نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری و دکتر نیکبخت مشاور معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، دکتر برومند را همراهی میکردند.
انتهای پیام/