تغذیه صحیح از ابتلا به انواع بیماریها جلوگیری میکند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حسین رستگار گفت: با تغذیه ناسالم، سن بیماریهای قلبی و عروقی کاهش مییابد؛ تغذیه ناسالم موجب میشود که روز به روز بیماریهای صعب العلاج و لاعلاج افزایش یابد، همچنین آمارها نشان میدهد که 30 درصد از عوامل بیماریهای صعب العلاج، مرتبط با بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم است.
وی ادامه داد: بیماریهای مرتبط با غذای ناسالم گسترده هستند و سالانه هزینههای درمانی بی شماری برای جوامع به بار میآورند.
رستگار افزود: تعریف غذای سالم همواره مشخص است، غذای سالم، غذایی است که انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را به بدن میرساند، همچنین با این تفسیر نمک، شکر و روغنهای جامدی که بی رویه مصرف میشود در شمار غذای ناسالم به حساب میآید و بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: صبحانه مهمترین وعده غذایی است و چنانچه همراه با پنیر، گردو، خرما، نان سنتی کم نمک و بدون جوش شیرین و بویژه سبزی مصرف شود میتواند به عنوان صبحانه سالم نیز مصرف شود.
رستگار از سوسیس، کالباس، کیک، بیسکوییت و شیرینیهای پرشکر و حاوی خامه با چربی بالا به عنوان صبحانه ناسالم نام برد.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما، حفظ سلامتی آحاد جامعه است، یادآور شد: همچنین با مصرف لبنیات میتوان به راحتی از پوکی استخوان در دوران کهولت و کهنسالی پیشگیری کرد.
رستگار افزود: انواع بیماریها در کشور از 40 سالگی آغاز شود و این در حالیست که در کشورهای توسعه یافته حدود 70 سالگی است که تغذیه مناسب به همراه تحرک بدنی و سبک زندگی در آن کشورها دلیل طولانی شدن سن به شمار میرود.
وی ادامه داد: والدین باید نسبت به آموزش تغذیه صحیح فرزندان در کودکی اهتمام ورزند زیرا اگر کودکان را آموزش ندهیم، کودکان در آینده به دلیل استفاده از غذاهای ناسالم در سنین بالا به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا میشوند.
رستگار ادامه داد: حس چشایی کودکان را باید از همان آغاز کودکی به مزههای غذایی سالم عادت داد و چنانچه به شوری و شیرینی زیاد خو بگیرند در بزرگسالی نمیتوانند به راحتی از آن دل بکنند، همچنین استفاده از روغنهای مفیدی مانند زیتون و کنجد در حد وسع به جای روغنهای معمول، سطح سلامتی بدن را ارتقا میدهد.
انتهای پیام/