دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 تير 1394 - 16:18

معاون سیاسی وزیر کشور: اگر مردم ببینند به یک گروه سیاسی توجه بیشتری می‌شود، اعتمادسازی محقق نمی‌شود

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: باید نقاط ضعف انتخابات‌های گذشته شناسایی و از تکرار آن جلوگیری شود.
کد خبر : 28021

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدحسین مقیمی روز دوشنبه در جلسه ستاد انتخابات استان تهران که با حضور فرمانداران و بخشداران این استان برگزار شد، با اشاره به فعالیت گروه‌های سیاسی قانونی در کشور خاطرنشان کرد: وظیفه داریم از گروه‌هایی که قانون به آن‌ها اجازه فعالیت داده است، حمایت کنیم.


وی گفت: اگر مردم متوجه شوند به یک گروه سیاسی توجه بیشتری می‌شود و حق سایر گروه‌ها تضییع می‌شود، اعتمادسازی محقق نخواهد شد.


رئیس ستاد انتخابات کشور، اولین شرط تحقق حضور حداکثری مردم را اعتمادسازی دانست و گفت: روش‌ها، برخوردها و کارهای ما اعتماد مردم را جلب می‌کند.








هیچ سازمانی حق دخالت و تعیین تکلیف برای فرمانداران ندارد

وی با بیان اینکه «بخشی از حق‌الناس مردم به این معناست که آن‌ها با اعتماد در انتخابات حضور یابند»، گفت: در این خصوص مسئول هستیم و برای اینکه حضور حداکثری مردم محقق شود، باید تمام رفتارهای مسئولان، قانونی و مبتنی بر اصول باشد.


انتخاب استاندار فارس مطابق قانون انجام شده است


معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به استعفای جمعی نمایندگان استان فارس در اعتراض به انتصاب استاندار جدید استان گفت: فرد مورد نظر با بررسی‌ از میان چند گزینه مطرح و پیشنهادی انتخاب و برای تصدی این مسوولیت معرفی شده است.


مقیمی در جلسه ستاد انتخابات استان تهران افزود: انتخاب و انتصاب مدیران ارشد اجرایی استان براساس قانون وظیفه وزارت کشور است.


وی تصریح کرد: وزارت کشور برای انجام این وظیفه قانونی خود، تعامل و هماهنگی با مقامات استان از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی را همواره مدنظر داشته و دارد.


مقیمی با اشاره به هماهنگی و تعامل کامل وزارت کشور با نمایندگان مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی برای رفع این مشکل، افزود: ان‌شاالله این موضوع با هماهنگی و تعامل میان نمایندگان استان و وزارت کشور حل و فصل خواهد شد.


تأمین امنیت انتخابات


مقیمی در ادامه اجازه دادن به فعالیت‌های سیاسی در چارچوب قانون و ضوابط را از جمله عوامل مهم حضور پرشور مردم در انتخابات عنوان کرد.


مقیمی با تأکید بر ضرورت بی‌طرفی مدیران و ناظران در انتخابات افزود: اگر مردم احساس کنند به طور کامل بی‌طرف هستیم و اجازه نمی‌دهیم از موقعیت ما له یا علیه کسی استفاده شود، حضوری پرشور در پای صندوق‌های رأی خواهند داشت.


مقیمی با بیان اینکه «فرمانداران و بخشداران حوزه‌های مستقل مسئول اصلی اجرای انتخابات هستند»، خاطرنشان کرد: باید نقاط ضعف انتخابات‌های گذشته شناسایی و از تکرار آن جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه «امنیت برگزاری انتخابات اهمیت بسیاری دارد»، تصریح کرد: مسئول ایجاد امنیت انتخابات در شهرستان‌های استان، فرمانداران هستند و دیگر دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در این مسیر به فرمانداران یاری می‌رسانند.


معاون سیاسی وزیر کشور بر استفاده از افراد باسابقه خوب به عنوان عوامل اجرایی انتخابات تأکید کرد و گفت: هیچ سازمانی حق دخالت و تعیین تکلیف برای فرمانداران ندارد.


ضرورت جلب اعتماد مردم


افزود: حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی و برگزاری انتخابات باشکوه دو موضوع مهم مرتبط با انتخابات است.


وی با بیان اینکه «بر اساس قانون، وزارت کشور مسئولیت تنظیم سیاست و امور داخلی کشور را برعهده دارد»، اظهار کرد: باید تلاش کنیم علاقه‌مندی برای مردم حضور در پای صندوق‌های رأی بیشتر شود.








اگر مردم متوجه شوند به یک گروه سیاسی توجه بیشتری می‌شود و حق سایر گروه‌ها تضییع می‌شود اعتمادسازی محقق نخواهد شد

مقیمی تصریح کرد: اولین موضوع که مردم را علاقه‌مند به رأی دادن می‌کند این است که مردم آثار رأی خود را در اداره کشور ببینند و این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که ما به عنوان مجریان برگزارکننده انتخابات وظیفه خود را طبق قانون انجام دهیم.


وی با اشاره به تفاوت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی گفت: در انتخابات مجلس مردم نماینده حوزه خود را انتخاب می‌کنند تا خواسته‌ها، کمبودها و عقب‌ماندگی‌های منطقه زندگی خود را با پیگیری آنان رفع کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب