دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 ارديبهشت 1397 - 10:18
سرپرست واحد تهران شمال:

دانشگاه‌ها، موتور محرک فرهنگ، ایدئولوژی و باورها هستند

سرپرست واحد تهران شمال به سنجش ابعاد فعالیت‌های فردی و اجتماعی با مقیاس نماز پرداخت و گفت: اگر فعالیت نماز در یک دستگاه مورد قبول قرار گیرد، مابقی فعالیت‌ها نیز پذیرفته شده است به دلیل اینکه نماز ما و نماز در جامعه دینی، تجلی و آئینه تمام نمای رخدادهای آن جامعه است.
کد خبر : 279825

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمید رضا خالدی در نشست دبیران ستاد اقامه نماز استان تهران با تبیین شاخص‌های تاثیرگذار نماز در رفتارهای فردی و اجتماعی اظهار کرد: «باید در مقوله نماز، فراتر از نشست هایی که برگزار می شود ورود کرد و این که رصد کنیم آیا نماز در ارتقای سلامت اجتماع تاثیر گذار بوده یا خیر؟»


سرپرست واحد تهران شمال با توجه به اینکه چگونه باید از نماز الگو گرفت، افزود: «فعالیت در عرصه نماز را می‌توان شامل آداب، حکمت و آشنایی با اسرار آن دانست.»


وی دانشگاه را محل حضور نخبگان دانست و ادامه داد: «دانشگاه‌ها، موتور محرک فرهنگ، ایدئولوژی و باورها هستند که معمولاً آنها را، راه اندازی، تقویت و هدایت می‌کند و اگر نماز در دانشگاه‌ها به عنوان فرهنگ تحول آفرین نهادینه شود، قدر مسلم شاخص رضایت جامعه از احیای شایسته نماز متاثر خواهد شد.»


خالدی دغدغه خود را عینیت بخشیدن مفاهیم و ادبیات نماز در امور اجرایی و عملیاتی دانست و گفت: «آیا آنچنان که در شأن یک جامعه اسلامی هست، آیا توانسته ایم اقدام کنیم؟ آیا در جامعه مهدوی و جامعه منتظر، دستگاههای مسئول توانسته اند به موضوع نماز به طور مناسب بپردازند؟ از این رو لازم است دستگاه‌های اجرایی علاوه بر آسیب شناسی موضوع، بتوانند تاثیر نماز را در سطح جامعه اسلامی ارتقا ببخشند.»


حجت‌الاسلام بیات مسئول دفتر نهاد رهبری واحد تهران شمال هم در ارتباط با مفاهیم مختلف نماز، رابطه نماز با نظم و استمرار امور، رابطه نماز با مدیریت با ثبات قدم و رابطه نماز و صراط مستقیم مطالبی بیان کرد و گفت:‌ «نظام‌مند بودن اداره جامعه مستلزم همسویی با نماز است.»


مدیر کل فرهنگی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز اظهار کرد: «نماز هم شعار است و هم شعور به انسان می‌دهد آنگونه که در کتاب خدا آمده نماز انسان را از فحشا دور می‌سازد باید بحث باطنی نماز تقویت شود تا جامعه به سلامت برسد. بنابراین اهمیت شعور نماز بسیار بالا است و باید نماز در جامعه تاثیرگذار باشد.»


حجت‌الاسلام وفایی در تبیین بیانات خود به مفاهیمی از آثار شهید مطهری استناد جست.



حجت‌الاسلام احمدیان دبیر شورای اقامه نماز بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان‌های استان تهران هم به ارایه راهکارهایی برای اقامه نماز و چگونگی بالا بردن کیفیت نماز به نحو بهتر و از اثرگذاری شگرف نماز در زندگی و بلکه تمام مراحل حیات اخروی انسان پرداخت و در ادامه گزارش عملکرد فعالیت های ستاد اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان استان تهران را ارائه کرد.


مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران نیز با توجه به پیام 26 مقام معظم رهبری در اجلاس سراسری نماز مبنی بر شیوه های دعوت به نماز گفت: «ستاد اقامه نماز استان تهران به تاسی از این فرمان، سال 1397 اجلاس استانی تهران را آماده و جشنواره ای نیز در دست اقدام دارد.»


حجت‌الاسلام قندی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خواستار تولید محتوا، فیلم نامه و مقاله در قالب های علمی متناسب با فضای حاکم بر جامعه شد.


مهندس سروش اول دبیر شورای اقامه نماز اداره ثبت اسناد و املاک استان تهران نیز گزارشی از برنامه ها و اقدامات این اداره را درباره نماز به سمع و نظر حاضران رساند.


در این نشست یک روزه مسئولان و مدیرانِ بالغ بر 80 اداره و سازمان و نهادهای دولتی و غیر دولتی استان تهران حضور داشتند.


قرائت قرآن توسط قاری بین المللی و اجرای همخوانی از دیگر برنامه های نشست دبیران ستاد اقامه نماز در واحد تهران شمال بود. این مراسم در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و علوم انسانی واحد تهران شمال برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب