دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1397 - 16:04
قائم مقام وزیر علوم در دانشگاه یزد تصریح کرد:

حمایت وزارت علوم از ابتکار استان‌ها در ساماندهی آموزش عالی

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه یزد گفت: وزارت علوم از طرح های مختلف مرتبط با ساماندهی آموزش عالی مانند ادغام، تجمیع و بهینه‌سازی استفاده از ظرفیت مراکز آموزش عالی در استانها کاملا حمایت می‌کند.
کد خبر : 279298

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر عبدالرضا باقری در جلسه مشترک کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان و شورای هماهنگی آموزش عالی استان در دانشگاه یزد با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته مسیر علمی کشور با پیشرفت های گوناگون همراه بوده است بیان کرد: امروز از نظر کیفی و کمی توسعه روزافزونی را از نظر علم و فناوری در کشور شاهد هستیم.


وی افزود: حضور بیش از ۲ هزار متخصص در رشته های مختلف دانشگاهی در استان یزد یک دستاورد موفق برای این استان است و استان یزد در وضعیت امروز در مقایسه با گذشته با زیر ساخت های علمی و فناوری بسیار خوبی روبرو است.


دکتر باقری اظهار داشت: تجربه راه‌اندازی کانون‌های تفکر در دانشگاه یزد نشان‌دهنده بلوغ تخصصی استان و تجربه متمایزی نسبت به سایر استان‌هاست که می‌تواند تاثیر قابل توجهی در حل مسائل جامعه از سوی دانشگاه‌ها داشته باشد.


قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم گفت: در بحث محیط زیست و توسعه پایدار و جهانی شدن یزد باید کارهای زیادی انجام شود و این وظیفه دانشگاههاست که با کار علمی و پژوهشی، استان را هر چه بهتر در این مسیرها همراهی کنند.


دکتر باقری با تقدیر از اینکه موضوع ساماندهی آموزش عالی استان یزد از دغدغه های دانشگاهیان این استان یزد است بیان داشت: در شرایط ویژه فعلی و کمبود منابع، با تدبیر و تلاش جمعی می‌توان به اهداف پیش بینی شده دست یافت.


در این نشست که جمعی از مسئولان و روسای دانشگاه‌های استان یزد نیز حضور داشتند، دکتر محمد صالح اولیاء، رییس دانشگاه یزد با ارائه گزارشی از وضعیت علم، پژوهش، فناوری و نوآوری استان یزد گفت: تجمیع دانشگاههای استان بحثی جدی است و باید برای این موضوع چاره اندیشی شود که پیشنهاد دانشگاه یزد طرح هر شهرستان یک دانشگاه برای استان است که با وفاق جمعی دانشگاه های مختلف همراه است.


دکتر محمد صالح اولیاء ادامه داد: داشتن یک دانشگاه در هر شهرستان مزیتی بیشتر همراه خواهد داشت و باید برای واحدهای دیگر دانشگاهی در هر شهرستان چاره‌اندیشی های مختلف شود و از محیط های علمی هر شهرستان به صورت بهینه استفاده شود و ساختمانهای مازاد باید به مراکز رشد علم و فناوری شتابدهنده ها و مراکز نوآوری تبدیل شوند.


رییس دانشگاه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با توضیح اینکه ۵۰ درصد دانشجویان استان یزد در مقطع کارشناسی و ۱۸ درصد در مقطع کاردانی و بقیه در مقاطع مختلف تحصیل می کنند گفت: استان یزد با بیش از ۱۶۰۰ عضو هیات علمی رتبه دوم نسبت دانشجو به جمعیت را در کل کشور داشته و شهرستان یزد بیش از ۶۸ درصد جمعیت دانشجوی استان را دارا است، وی افزود: استان یزد با حدود ۲۶۰ شرکت فناور از جایگاه خوبی در سطح کشور برخوردار است.


وی در پایان، دو برنامه کلان توسعه علم و فناوری استان یزد شامل ساماندهی آموزش عالی و توسعه اکوسیستم نوآوری این استان را مطرح و از دانشگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط خواست در جهت تحقق آن همکاری کنند.


در ادامه، اعضای جلسه نقطعه نظرات خود را در مورد وضعیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همچنین راهکارهای توسعه علمی استان یزد را ارائه کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب