عوارض استفاده طولانی مدت از خمیردندانهای «سفید کننده»
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، علی مرسلی دندانپزشک در گفتوگویی اظهار داشت: بسیاری از خمیردندانها طعم دار و حاوی اسانس و مواد طعم دهنده و بعضا حتی عصارههای معطر گیاهی هستند. نعناع، رایجترین رایحهای است که در خمیر دندانها به کار میرود.
وی ادامه داد: بعضی از اسانسهای دیگر هستند که باعث تحریک گلوی برخی از استفاده کنندگان شده و موجب میشوند، فرد نتواند مدت کافی مسواک بزند، تحریک گلو باعث میشود فرد مدام مجبور به خالی کردن دهان خود شود و نتواند مسواک زدن را در مدت زمان طولانیتر و مخصوصا در نواحی خلفی دندانهای خود ادامه دهد. بنابراین در خرید خمیردندان خود، رایحه و تحریک نشدن گلویتان، با آن خمیردندان به خصوص را در نظر داشته باشید.
این دندانپزشک تصریح کرد: میزان عددی مواد ساینده خمیردندان را، اغلب مصرف کنندگان نمیتوانند متوجه شوند ولی بعضی خمیردندانها تحت نام «سفید کننده» عرضه میشوند که از میزان مواد ساینده بیشتری در مقایسه با خمیردندانهای عادی برخوردارند.
وی ادامه داد: بیشتر دندانپزشکان، استفاده از این خمیردندانها را به صورت مصرف طولانی مدت توصیه نمیکنند. به خصوص زمانی که از مسواکهای زبر استفاده میکنید یا با فشار زیادی مسواک میزنید، اثر سایندگی این خمیردندانها احتمال دارد که مضر باشد.
مرسلی با بیان اینکه برخی از خمیردندانها حاوی مواد ضد حساسیت هستند و استفاده از آنها برای کسانی که حساسیت دندانی دارند، توصیه میشوند گفت: اگر تشخیص حساسیت دندانی برای شما توسط دندانپزشکتان، داده نشده است، دلیلی ندارد از این خمیردندانها استفاده کنید.
وی افزود: قیمت این خمیردندانها گرانتر است و برتری از نظر بهداشت دهان و دندان شما، بر سایر خمیردندانها ندارند. در ضمن اثرات این خمیردندانها محدود به حساسیت دندانهای برخی افراد به تغییرات دمایی است و برالتیام دندان دردی که علت آن پوسیدگیهای دندانی باشد، تاثیری ندارند.
منبع:فارس
انتهای پیام/