دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1397 - 13:40

رونمایی از دو دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

نخستین کارگاه آموزشی فناوری‌‌های ساخت افزودنی (پرینترهای سه بعدی) از سوی دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، برق و کامپیوتر و مسئول آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری‌های ساخت افزودنی با همکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
کد خبر : 278647

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این کارگاه به مدت یک روز با محوریت‌های مقدمه، مبانی و کاربردهای ساخت افزودنی، اصول و روش‌های ساخت افزودنی و سطوح کاربرد، نقش ساخت افزودنی در مهندسی پزشکی، نقش ساخت افزودنی در مهندسی مکانیک و هوافضا، معرفی نسل جدید کامپوزیتی بایوسازگار و معرفی اولین دستگاه پرینتر DLP دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


از جمله اهداف برگزاری این کارگاه که در راستای توسع فناوری‌های پیشرفته و فعالیت‌های دانش‌بنیان آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری‌های ساخت واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، می‌توان به شناساندن مقدماتی ابعاد مختلف این فناوری که یکی از ارکان اصلی شکل‌گیری انقلاب چهارم صنعتی است، به دانشجویان، اساتید و متخصصان صنعتی و همچنین زمینه‌سازی برای گسترش هرچه بیشتر و سریع‌تر این علم نوپا در کشور اشاره کرد.


در این کارگاه پس از تشریح مبانی، اصول و زیربنای فنی این تکنولوژی و سطوح کاربرد آن، کاربردهای آن در زمینه ساخت قطعات پیچیده، پروتزهای پزشکی و مواد زیست‌سازگار شرح داده شد.


در برنامه جنبی کارگاه، دستگاه پرینتر سه بعدی DLP ساخته شده از سوی آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری‌های ساخت افزودنی واحد علوم و تحقیقات رونمایی صورت گرفت و اصول ساخت دستگاه‌های پرینت سه بعدی آموزش داده شد.


در این کارگاه آموزشی از دو دستاورد اولین دستگاه پرینتر DLP دانشگاه آزاد اسلامی و مواد کامپوزیتی بیوسازگار PLA رونمایی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب