معرفی پرفروشترین کتابهای انتشارات ققنوس/ فضای شهرآفتاب به نمایشگاه نزدیکتر بود
مهدی حسینزادگان که از مسئولان غرفه انتشارات ققنوس در سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا گفت: 1200 عنوان کتاب به نمایشگاه کتاب تهران آوردهایم که از این میان 105 عنوان چاپ اول هستند و در نمایشگاه پیشین به نمایش در نیامده است.
وی با بیان اینکه این انتشارات کتابهای متنوعی در حوزه ادبیات، ادبیات ایرانی، هنرهای نمایشی، ادبیات جهان، رمان و داستان، فلسفه، علوم اجتماعی، روانشناسی، پزشکی و سلامت، دین، تاریخ اراپه کرده، ادامه داد: انتشارات ققنوس در کنار کتاب، در حوزه نشر دیجیتال هم فعال است به طوریکه نزدیک به 30 عنوان کتاب صوتی، نزدیک به هزار عنوان کتاب دیجیتال ارائه کرده است.
حسینزادگان در معرفی پرمخاطبترین کتاب این انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران بیان کرد: «ملت عشق»، «سمفونی مردگان»، «سال بلوا»، «تسلی بخشهای فلسفه»، «هنر همیشه بر حق» 5 عنوان کتاب پرطرفدار بوده است.
وی درباره میزان استقبال مردم از آثار ارائه شده در این غرفه تصریح کرد: استقبال مردم بسیار خوب بوده و ورای تصور ما بود و تنها مشکل ما میزان فضایی است که در اختیار ما گذاشته شده است. در حال حاضر فضای غرفه حدود 120 متر است، در حالی که میزان فضای درخواستی ما 250 متر بود.
مسئول غرفه انتشارات ققنوس درباره سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیان کرد: بیشترین معضلی که مصلای امام خمینی(ره) دارد، میزان فضایی است که میتواند در اختیار ناشران قرار گیرد؛ چراکه این مکان گنجایش محدودی دارد. از سوی دیگر عدم هماهنگی میان برگزارکنندگان نمایشگاه و مسئولان مصلی که در روزهای نخست مشکلات زیادی مخصوصا در حمل و نقل کتابها ایجاد کرده بود از بزرگترین مسائل نمایشگاه کتاب در مصلای امام خمینی(ره) بود. این مسائل با گذشت زمان از روز آغازین نمایشگاه تا حدی رفع شده است.
وی درباره اینکه وجه نمایشی و معرفی کتاب در مصلای امام خمینی(ره) بیشتر محقق میشود یا در شهر آفتاب گفت: فضای شهرآفتاب به نمایشگاه نزدیکتر بود تا مصلی، اما استقبال مردم در مصلیبیشتر از شهر آفتاب است.
قیمت گرانی کاغذ و کتاب چقدر در بیتوجهی مردم نسبت به کتابخوانی موثر است تاکید کرد: قیمت کتابهایی که اکنون در دست چاپ است با بهای کاغذ قدیم است و هنوز گرانی کاغذ در نرخ کتاب هنوز به چشم نمیآید. از این پس با تغییر قیمت کاغذی که بندی 67 هزار تومان بوده و امروز به 94 هزار تومان رسیده است بهای کتاب افزایش مییابد. البته اگر در کنار افزایش 25 تا 30 درصدی، چاپ و صحافی را نیز به حساب آوریم عملا ناشر مجبور است که قیمت کتاب را بالا ببرد.
وی افزود: البته ما سعی داریم تا جایی که میشود به مخاطب فشار وارد نکنیم برای مثال کتاب «ملت عشق» از سه سال پیش قیمتش ثابت مانده است.
حسینزادگان درباره حمایت دولت از گران نشدن بهای کتاب اظهار کرد: دولت با قراردادن کاغذ در ارز مبادلاتی و اینکه با ارز مبادلاتی وارد شود میتواند ناشران را در ثابت نگهداشتن قیمت کتاب یاری رساند، این اتفاق بسیار تاثیرگذار است.
انتهای پیام/