سرپرست فرهنگسرای رسانه معرفی شد
بهگزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در ابتدای مراسم آیین تکریم و معارفه سرپرست فرهنگسرای رسانه و مدیرکل حوزه ریاست و مشاور امور مناطق، سعید اوحدی با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در ابتدا باید از زحمات تیمورپور در این فرهنگسرا تقدیر کرد و همچنین به محمد اسماعیلی که به صورت تخصصی در حوزه رسانه فعالیت کردهاند، سالها در آموزش و پروش زحمت کشیدهاند و در حال حاضر هم در رسانه ملی مسئولیت دارند، خوش آمد گفت. امیدوارم بتوانیم شرایط را فراهم کنیم و هماهنگیهای آخر را انجام دهیم تا محمد اسماعیلی به صورت کامل ریاست فرهنگسرای رسانه را بر عهده بگیرند.
وی در ادامه از زحمات چندین ساله علی اصغر خسروی در حوزه ریاست تشکر کرد و گفت: خوشحال هستیم که همچنان میتوانیم در حوزه برنامهریزی از وجود وی بهرهمند شویم و امیدواریم که همکاری خوبی را با آقای خدرنژاد داشته باشیم.
اوحدی بیان کرد: در عهدنامه حضرت امیر به مالک اشتر، امام علی(ع) خطاب به مالک اشتر میگوید: ، مبادا مسئولیتی که امروز به تو واگذار میشود، فرصت، یک نقطه جهش و یک زمینه برای ترقی غیر اصولی تو باشد. این یک امانت سنگین بر گردن توست. این حرفی است که امام علی(ع) به نزدیکترین فرد میگوید قطعا مدیران عزیز ما هم باید مقام مسئولیت را با این نگاه بر عهده بگیرند. حضرت امیر در مقابل این حرف باز تاکید میکنند که این پستی که در آن قرار گرفتهای، بهترین ذخیره برای تو عمل صالح است. منظور از عمل صالح آثار ماندگار است.
در ادامه مراسم محمد اسماعیلی سرپرست جدید فرهنگسرای رسانه با تشکر از همه کسانی که در این مجموعه زحمت کشیدهاند گفت: مهمترین نکتهای که باید سرلوحه کارها قرار گیرد استفاده از خرد جمعی در کارهاست. در طول ۴۰ سال بعد از انقلاب فراز و نشیبهای زیادی در حوزه رسانه داشتهایم و متاسفانه باید بگویم که این بخش از فعالیتهای ما که پشتوانه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی نداشته، نتیجه درخشانی نیز نداشته است.
وی افزود: وظیفه ماست که در هر مجموعه فرهنگی حتما یک اتاق فکر یا به تعبیر مقام معظم رهبری هیات اندیشهورزی داشته باشیم که بسیار حرفهای و علمی مشاوره بدهند و هیچ کاری به صورت فردی انجام نشود. نکته دیگر این است که در حال حاضر باید بپذیریم که روح و جان مردم در شبکههای اجتماعی سیراب میشود. حتی اینترنت و وبگردی هم رونق سابق را ندارد زیرا مردم از طریق تلفنهای همراه خود هم موضوع و هم افراد را انتخاب میکنند و سیلابی از محتوا در فضای مجازی در جریان است که مردم این محتوا را مصرف میکنند و همین محتوا باور مردم را میسازد و باور به رفتار تبدیل میشود.
اسماعیلی بیان کرد: تلاش ما باید بر این باشد که مفهوم عدالت فرهنگی را محقق کنیم. فرصتهای فرهنگی با انصاف و با تساوی در اختیار آحاد مردم قرار گیرد. این نباشد که فرهنگسرای رسانه به قشر اغنیا اختصاص داشته باشد. مقام معظم انقلاب به این نکته تاکید داشتند که مراقب باشد که جامعه دو قطبی نشود. باید بتوانیم با مردم تعامل مثبت داشته باشیم. اینکه ما یک برنامهای اجرا کنیم که مردم هیچ دخالتی نداشته باشند، اثر بخشی آنچنانی ندارد. نگاه از بالا به پایین به شدت تا به امروز به ما صدمه زده است. مردم را در کنار خودمان و خودمان را از مردم بدانیم. ارتباط خود را با مردم تقویت کنیم تا بتوانیم در حوزه کار فرهنگی موفق باشیم.
در پایان مراسم ناصر خدرنژاد مدیر کل حوزه ریاست و مشاور رئیس در امور مناطق گفت: ما نیاز داریم با همفکری، همکاری و همدلی کار کنیم. اگر همدل همدیگر باشیم مطمین باشید میتواند اتفاقی مثبت شکل بگیرد. اتفاقی که در اسارت میافتاد و بعضا عراقیها میگفتند ما اسیر شما هستیم نه شما اسیر ما، حاصل همان همدلی بود. شاید اتفاقاتی که الان شاهد آن هستیم عدم وجود همدلی باشد. بیایید برای مدتی که ما در خدمت شما هستیم، واقعا همدل باشیم و قطعا بدانید که سازمان فرهنگی هنری با ظرفیت و امکاناتی که دارد، میتواند اتفاقهای خوبی را رقم بزند.
در این مراسم با اهدای حکم محمد اسماعیلی به عنوان سرپرست فرهنگسرای رسانه و ناصر خدرنژاد به عنوان مدیر کل حوزه ریاست معرفی شدند و علیاصغر خسروی مدیرکل پیشین حوزه ریاست تجلیل شد.
انتهای پیام/