جشنواره جهانی فیلم فجر نوآوری در عرصه دیپلماسی فرهنگی است
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، نادر طالبزاده؛ کارگردان و نویسنده گفت: جشنواره جهانی فیلم فجر نوعی نوآوری در دیپلماسی فرهنگی محسوب می شود و رضا میرکریمی دبیر آن با فلسفه ای مشخص آن را پیش می برد.
وی با مثبت ارزیابی کردن کارگاههای تخصصی جشنواره افزود: یکی از مصادیق تاثیرگذاری این رویداد، برگزاری کارگاه ها و ورکشاپها است که حضور هنرجویان بینالمللی در آن جالب توجه است.
این سینماگر با اشاره به اهمیت سینما در معرفی فرهنگ هر کشور گفت: آنچه در تاریخ ماندگار است هنر نام دارد و یک بعد مهم از جلوه این هنر، شاخه ای به نام سینماست و جشنواره جهانی فیلم فجر اگر با مهندسی درستی پیش برود می تواند تجربه موفقی را رقم بزند.
وی در پاسخ به این که گردهمایی سینماگران از اقصی نقاط جهان در رویداد بین المللی سینمای ایران چقدر توجه سایر کشورها را به کشورمان جلب می کند، گفت: زبان سینما، زبان وحدت انگیزی است و در همین راستا جشنواره جهانی فیلم فجر نتایج مثبت و مزایایی برای سینما و هنر دارد. کشورهای معاند با ایران همیشه عناد دارند، اما سایر کشورها که چنین نظری ندارند از جشنواره جهانی فیلم فجر استقبال کردهاند.
طالبزاده با بیان ارزیابی خود از وضعیت فیلم ها و مهمانان حاضر در جشنواره عنوان کرد: من فیلم ها را هنوز ندیده ام، اما می دانم برای تماشا ترغیب کننده هستند. در میان مهمانان خارجی نیز اسامی قابل توجهی دیده می شود. به نظرم یک کلاژ مناسب و جالب از فیلم ها و فیلمسازها در این دوره از جشنواره شاهد هستیم.
وی درباره نتایح تفکیک بخش بین الملل از ملی در چند سال اخیر بیان کرد: سطح کیفی برگزاری این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر نشان می دهد که این تفکیک تصمیم درستی بوده است.
انتهای پیام/