دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1397 - 15:02
در گزارش خط حزب الله یک صد و بیست و نهم بررسی شد:‌

علت حضور ایران در منطقه چیست؟

نشریه خط حزب الله در شماره  یک و صد و بیست و نهمین خود ، با پایان کار گروهک‌های تروریستی و دست برتر محور مقاومت در منطقه ، علت و چرایی حضور ایران در منطقه را توضیح می‌دهد .
کد خبر : 273837

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا: نشریه خط حزب الله در شماره یک و صد و بیست و نهم خود، با پایان کار گروهک‌های تروریستی و دست برتر محور مقاومت در منطقه ، علت و چرایی حضور ایران در منطقه را توضیح میدهد.


در این شماره آمده است:


درباره حضور ایران در منطقه و به طور خاص در کانون درگیری ( عراق و سوریه) چهار نگاه وجود دارد؛


نگاه اول: معتقد است اساسا حضور ایران در منطقه کار اشتباه و نادرستی است، حضور ایران در منطقه از طرفی موجب ایجاد خصومت بیشتر کشورهای غربی و دنباله های منطقه‌ای آنان با ایران خواهد شد و از طرفی دیگر باعث غافل شدن کشور از مسائل داخلی و درونی خودش می‌شود . این افراد و جریان ها معتقدند " چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است."


نگاه دوم: معتقد است که ما باید در منطقه حضور داشته باشیم به دلیل آنکه این کار برای دفاع از " منافع ملی" است و یک وظیفه‌ی "صرفا انسانی". از نظر اینان استعمار جهانی برای کسب منافع بیشتر در منطقه حضور پیدا کرده و بنابراین ما هم باید برای بیرون راندن استعمار از منطقه و دفاع از حقوق مردم خود و منطقه باید در این تحولات حضور داشته باشیم، از این منظر کشورهای عراق و سوریه و لبنان و.... به ایران مدیون هستند و بعد از اتمام پروژه‌ی داعش و بیرون راندن آنان از منطقه این کشورها باید حق خود را در قبال جوانمردی ایران انجام داده و بازارهای خود را بر روی ایران بگشایند .


از منظر نگاه سوم: حضور ایران در منطقه "تاکتیکی" است نه " راهبردی" . ایران صرفا به این دلیل در منطقه حضور دارد که در حال حاضر دارای "منافع مشترک" (مثلا مبارزه با تروریسم) با برخی کشورهای منطقه است. بنابر این نگاه ایران یک نگاه کوتاه مدت است و پس از تمام شدن پروژه نیازی به حضور ایران در منطقه و نزدیکی با سایر کشورها نیست . پس حلقه متصل ایران با کشورهای منطقه صرفا منافع مشترک است و بس.


*جنگ مل جنگ عقیده است


نگاه اول که مشخص است تا چه اندازه نادرست است و تنها یک مدعا برای رد این گزاره، حمله به ساختمان مجلس شورای اسلامی در سال گذشته است. که اگر در سوریه و عراق با دشمن نجنگیم می‌بایست در خیابان‌های پایتخت با آنها میجنگیدیم.


دو نگاه دوم و سوم نیز اگر چه ممکن است بعدی از حقیقت را دارا باشند اما از منظر نگاه چهارم که متعلق به رهبران انقلاب اسلامی( امام خمینی و حضرت آیت الله خامنه‌ای) است نگاه ناقصی است و با مبانی اندیشه‌ای و دینی این دو بزرگواران در تعارض است.


از منظر امام خمینی(ره) ما در حال یک جنگ عقیدتی با دشمن هستیم که البته محدود به یک جغرافیای خاص هم نمی‌شود.


این شماره از نشریه به روح مطهر شهید ایرج نصرت زاد تقدیم شده است .


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب