تاکید بر بازنگری محتوای درسی کتب قرآنی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، صالح اطهری فرد با اشاره به اینکه با وجود برگزاری مسابقات قرآنی هنوز راه زیادی برای قرآن داریم، بیان کرد: باید توجه داشته باشیم تلاوت هنوز به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه نشده و از نظر شرکت در محافل قرآنی و هفتگی راه زیادی باقی است.
وی تصریح کرد: یکی از راهها بازنگری در آموزش قرآن است به طوری که باید شیوه تدوین کتابهای درسی جذابتر شود و نحوه آموزش نیز از سوی نیروهای انسانی متخصص صورت گیرد.
این استاد قرآنی اضافه کرد: نحوه تدریس معلمان قرآنی موضوع بسیار مهمی است که باید آن را مدنظر قرار داد این در حالی است که برخی معلمان در این زمینه مشکل دارند.
اطهری فرد با اشاره به واگذاری آموزش قرآن در مدارس ابتدایی به معلمان پایه بدون ایجاد زیرساختهای مناسب، تصریح کرد: این موضوع در حالی اجرا شده است که برخی معلمان در روخوانی قرآن نیز دچار مشکل شدهاند و همین موضوع انگیزه را از دانش آموز میگیرد.
وی درباره برگزاری مسابقات قرآن افراد زیر 18 سال به آموزش و پرورش، ادامه داد: آموزش و پرورش با مشکل کمبود بودجه مواجه است بنابراین واگذاری مسابقات قرآنی افراد زیر 18 سال به آموزش و پرورش و عدم وجود داور حرفهای موجب میشود شرکت کنندگان دچار دلزدگی شوند بنابراین دیگر سراغ قرآن نروند.
مدرس قرآن تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم کودکی بهترین زمان برای جذب افراد به قرآن است اگر در این زمان قرآن را به خوبی برای کودک تفهیم نکنیم نمیتوانیم در بزرگسالی به دلیل وجود جذابیتهای مختلف فرد جذب به قرآن شود.
وی خاطرنشان کرد: عدم انس با قرآن در جامعه یکی از موضوعاتی است که باید با ارائه راهکارهای دینی و روانشناسی رفع آن را باید مدنظر قرار داد.
انتهای پیام/