دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 تير 1394 - 16:46
در دیدار با معاونان و روسای استان‌های دانشگاه‌ آزاد اسلامی

آیت‌الله هاشمی‌ درباره دانشگاه آزاد اسلامی چه گفت؟/ از اشاره به اقدامات ارزنده دکتر میرزاده تا تصویب رشته‌های بسیار زیاد توسط دکتر غریبی و شجاعت دکتر فرجی‌دانا

بعد از ظهر روز سه‌شنبه رییس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی و روسای استان‌های دانشگاه با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنا و هیات موسس دیدار کردند.
کد خبر : 27219

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این جلسه، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی (اینجا) درباره موضوعات مختلفی از جمله مذاکرات هسته‌ای و روز قدس صحبت کرد. بخشی از سخنان وی نیز به دانشگاه آزاد اسلامی و تحولاتی که این دانشگاه در دوره مدیریت فعلی داشته است؛ اختصاص داشت و اهم اظهارات رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در این‌باره به شرح ذیل است:


* دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به هیچکس نیست و از آن خداست.


* این نهاد علمی بزرگ با تمامی امکانات و ظرفیت هایش امانتی متعلق به مردم و کشور در دست ما است تا آن را به آیندگان بسپاریم ، همچنان که تمامی مساجد در کشور متعلق به هیچکس نیست و تمامی مردم حق استفاده و بهره برداری از آنها را دارند.


* این نهاد علمی با بیش از 72 هزار نیروی علمی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و ما وظیفه داریم آن را به بهترین شکل ممکن به نسل های بعد بسپاریم.


* در ابتدای تاسیس این دانشگاه شرایط عمومی آن دوران موجب ایجاد ساختاری متمرکز در اداره این دانشگاه شد ساختاری که تمامی امور در مرکز تصمیم گیری شده و به دیگر مناطق ابلاغ می شد، بعد از آن دوران اولین کار این بود که مساله هیات امنای استان مطرح شد که یک سری از افراد توانمند و دانا به مسائل با این دانشگاه همکاری کردند.


* تجارب بالای دکتر میرزاده شرایط را برای ایجاد تغییرات ساختاری فراهم کرد؛ کمتر کسی در جمهوری اسلامی تجربه کار علمی و اجرایی نظیر دکتر میرزاده دارد.


* از آنجایی که دکتر میرزاده از همان ابتدا دبیر هیات موسس دانشگاه بودند، اوضاع دانشگاه را خوب می دانستند و با اشراف و تسلط بسیار خوب و با ذهنی باز در این زمینه و با توجه به تجارب بسیار زیاد در رابطه با بخش اجرایی قدم در این مسیر گذشت و اقدامات ارزنده ای در این راستا انجام شد.








تجارب بالای دکتر میرزاده شرایط را برای ایجاد تغییرات ساختاری فراهم کرد؛ کمتر کسی در جمهوری اسلامی تجربه کار علمی و اجرایی نظیر دکتر میرزاده دارد

* دکتر میرزاده در شرایطی وارد دانشگاه شدند که این بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با 2500 میلیارد تومان بدهی و نزدیک به 200 مورد دعاوی علیه دانشگاه و توقف بخش اعظمی از پروژه های عمرانی دانشگاه روبه‌رو بود.


* تغییر در هرم جمعیتی کشور و کاهش جمعیت جوان و همچنین کاهش دانشجو و افزایش یکباره دانشگاه های رقیب در دولت قبل ضرورت ایجاد تحول و تغییرات ساختاری در دانشگاه را پیش از پیش نمایان کرد.


* در ابتدای کار و آغاز اجرای طرح تجمیع یک انتقاداتی هم از سوی مقامات و مسئولان محلی بر پا شد ولی به لطف خدا و با روی کار آمدن دکتر فرجی دانا در وزارت علوم که وزیر شجاعی بود؛ و با تلاش های دکتر غریبی برای گرفتن رشته‌های تحصیلات تکمیلی، نتایج بسیار قابل قبولی به دست آمد و رشته های بسیاری در دانشگاه تصویب شد و انتقادها به تدریج فروکش کرده و این طرح مورد تایید غالب اشخاص قرار گرفت.


* به لطف خدا امروز با توسعه رشته های دانشگاه در تحصیلات تکمیلی بسیاری از مشکلات واحدهای ضررده حل شده است و همین موضوع بود که موجب سرازیر شدن موجی از تقدیرها و تشکرها از سوی مسئولان و مقامات به دانشگاه شد که نمونه آن نامه تشکر و تقدیر نزدیک به 200 نماینده مجلس شورای اسلامی از توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی است.


* تغییرات ساختاری و اجرای طرح های تجمیع ضروری بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب