دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 فروردين 1397 - 10:44
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خبر داد:

شناسایی و استخراج اولویت‌ها و چالش‌های شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری از شناسایی و استخراج اولویت‌ها و چالش‌ها در دبیرخانه برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 272108

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سعید قاضی مغربی در نشست شورای آموزشی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با اشاره به ماموریت اصلی دانشگاه ها که آموزش است اظهار کرد: امروزه آموزش با محدودیت های بسیاری از جمله کاهش دانشجو بر اساس آمار جمعیت کشور و عدم امکان تاسیس رشته ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از سوی وزارت علوم مواجه شده است.


وی تاکید کرد: باید با برنامه ریزی صحیح و دقیق از رکود علمی جلوگیری و بنابر دستور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی باید با صنعت ارتباط بیشتر و مقالات و کارهای پژوهشی خود را افزایش و با کسب گرنت، درآمدی برای خود و برای دانشگاه داشته باشند.



وی افزود: با تلاش اعضای هیات رئیسه، استادان و کارکنان سعی داشته ایم مشکلات جامعه را شناسایی و با توجه به توانمندی های ممکن معضلاتی را که کشور با آن روبه رو هست را مرتفع سازیم و در این راستا این واحد دانشگاهی بعنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل کشور انتخاب شده است و این انتخاب بخش های زیادی از رشته های علوم پایه، فنی و مهندسی و حتی علوم انسانی را نیز در برمی گیرد و منافاتی با سایر فعالیت ها ندارد.


عضو شورای گسترش دانشگاه آزاد گفت: حرکت علمی ما باید جهت دار و دریک زمینه بصورت حرفه ای فعالیت داشته باشیم، مدیران گروه های آموزشی با تشکیل جلسات شورای گروه، تشکیل کارگروه های تخصصی، شناسایی چالش ها و کاستی ها، تعریف پروژه ها و متمایل کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری گامی در جهت حل مشکلات حمل و نقل بردارند.


قاضی مغربی عنوان کرد: دبیرخانه برنامه علمی شبکه های ارتباطی و حمل و نقل 5 ماه است که در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری دایر و با تشکیل کارگروه متخصص معیارهای اولویت بندی و چالش ها شناسایی و مستخرج شده است.



وی با تشکر از مدیران گروه های آموزشی که برای تدریس دانشجویان مقطع دکتری دروسی را ارائه کرده اند گفت: برای حفظ وضع موجود باید روحیه نشاط و شادابی را در دانشجویان تقویت کنیم و دانشجو درک کند که ما به فکر مرتفع کردن مشکلات او هستیم.


قاضی مغربی از مسئولان هر دانشکده برگزاری مسابقات علمی دانشکده ای، بین گروهی و تشویق دانشجویان را خواست و ادامه داد: روسای دانشکده ها یک اتاق را به منظور ایجاد فضای آزاد و اطلاع رسانی چندمنظوره فراهم و سخنرانی های علمی را متناسب با نیازهای دانشجویان و با حضور اعضای هیات علمی رشته های مربوط برگزار کنند.


وی در باره استقلال دانشکده ها و مدیریت توزیع شده آنها گفت: هدف رئیس یک واحد دانشگاهی باید سیاست گذاری کلان باشد و در جزئیات دخالت نخواهم کرد، درآمد و هزینه های هر دانشکده مستقل می شود.


در ادامه دکتر علی شهابی دبیر کارگروه تخصصی قطب های ارتباطی و حمل و نقل گفت: با مساعدت های دکتر قاضی مغربی و اعضای کارگروه معیارهای اولویت بندی و چالش های حمل و نقل شناسایی و استخراج شد.


شهابی ابعاد شبکه های ارتباطی و حمل و نقل را صنعتی و فناوری، اجتماعی، زیست محیطی، اقتصادی، مدیریتی و سیاستی و ارزش ها و آرمان ها عنوان کرد و ادامه داد: در این زمینه باید به ساختار مدیریت، جغرافیا و آمایش سرزمین توجه کرد.


در این جلسه معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران گروههای آموزشی واحد به بیان نظرات خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب