دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 فروردين 1397 - 09:01

قهرمانی تیم «MRL» دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب هفت مقام برتر در بخش رقابت‌های اصلی و پنج مقام اول در بخش رقابت فنی، عنوان قهرمانی و پرافتخارترین تیم سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 را به خود اختصاص داد.
کد خبر : 271239

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 که با حضور دکتر مرتضی موسی‌خانی رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، چهره‌های برتر علمی، پژوهشگران و مسوولان کشور، سفرای کشورهای خارجی و تیم‌های شرکت کننده در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و سالن میلاد برگزار و از تیم‌های برتر این رقابت‌ها در بخش‌های مختلف با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.


در بخش دانشجویی و در لیگ ربات‌های فوتبالیست استاندارد، تیم «HTWK» آلمان به مقام نخست رسید. در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز متوسط و در بخش رقابت فنی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید.


در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما، سایز کودک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به قهرمانی رسید.


در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما سایز نوجوان، باز هم تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را از آن خود کرد.


در رقابت فنی لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما، سایز بزرگسال تیم «IRC» از دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی عنوان بهترین تیم را کسب کرد.


در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز کوچک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قهرمان شد و تیم «ER-Force» آلمان دوم شد.


در لیگ فوتبالیست شبیه ساز سه‌بعدی تیم «UT Austin Villa» از دانشگاه تگزاس آستین با حساب هفت بر صفر از سد تیم «AIUT» از دانشگاه صنعتی اصفهان گذشت و قهرمان شد. تیم «apollo3d» چین نیز با شکست یک بر صفر تیم دانشگاه فردوسی مشهد به مقام سوم رسید. در این لیگ و در بخش رقابت فنی تیم «UT Austin Villa» اول شد.


در لیگ فوتبالیست شبیه ساز دوبعدی تیم «CYRUS» از مدرسه انرژی اتمی قهرمان شد، تیم «Miracle2018» از چین به مقام دوم رسید و تیم «Razi» از پژوهش سرای دانش آموزی رازی ناحیه دو شیراز عنوان سوم را از آن خود کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ، تیم «KN2C» از دانشگاه خواجه نصیر طوسی عنوان بهترین تیم را کسب کرد.


در لیگ فوتبالیست شبیه‌ساز دوبعدی استارتر تیم «Atomic Energy» از مدرسه انرژی اتمی اول شد و تیم «AE Team» همین مدرسه، عنوان دوم را کسب کرد. در این لیگ تیم «Mouood» مقام سوم را به خود اختصاص داد.


در لیگ ربات امدادگر واقعی و در بخش رقابت اصلی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام قهرمانی رسید و تیم دانشگاه آزاد اسلامی یزد نایب قهرمان شد و تیم KN2C از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد.


در رقابت فنی این لیگ و در سه بخش قابلیت تحرک، جابه‌جایی اجسام و جست‌وجو نیز تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید.


همچنین در رقابت فنی لیگ امدادگر واقعی و در بخش نوآوری تیم «KN2C» از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد.


در رقابت فنی ربات کوچک دانش آموزی نیز تیم «TESLA» از مرکز پژوهش شهید فائزی دماوند به مقام نخست رسید.


در لیگ شبیه‌ساز عامل امداد تیم «Auro» از دانشگاه تبریز قهرمان شد، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نایب قهرمان شد و تیم «Apollo-Rescue» چین مقام سوم را کسب کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ تیم Apollo-Rescue چین، عنوان بهترین تیم را کسب کرد.


در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم «SOS VR» از دانشگاه امیرکبیر اول شد، تیم «Echoic» از مدرسه سلام رسالت نایب قهرمان شد و تیم «Aura-VR» از دانشگاه تبریز به مقام سوم رسید.


در ارائه فنی لیگ شبیه‌ساز عامل امداد، تیم «M.I.C» از ایران عنوان بهترین تیم را کسب کرد.


در لیگ ربات‌های خانگی و در بخش رقابت فنی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، عنوان بهترین تیم را به خود اختصاص داد.


در لیگ ربات‌های پرنده در بخش فضای باز، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مقام اول را کسب کرد و تیم «IRSE» از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب به مقام دوم رسید.


در لیگ ربات‌های پرنده در بخش فضای داخل ساختمان تیم «samen-cyrus_uav» اول شد و تیم «KN2C» از خواجه نصیرالدین طوسی سوم شد.


در لیگ ربات‌های پرنده در بخش سرعت، تیم «SIRFPV» اول شد و تیم «Parnia» نایب قهرمان شد.


در لیگ ربات‌های صنعتی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام اول را کسب کرد و تیم «ELECT» از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس سوم شد.


در لیگ ربات‌های مین یاب کنترل از راه دور تیم «ROYAN» از مرکز رویان صنعت طبرستان اول شد، تیم «SAMAUAV» از دانشکده سما تهران واحد جنت آباد نایب قهرمان شد، تیم «e4u» از مرکز زئوس نیز سوم شد. در این لیگ تیم «Hephaestus» عنوان برتر رقابت فنی را از آن خود کرد.


در لیگ ربات‌های مین یاب هوشمند اندازه کوچک تیم «DSK» از دانشکده سما کن اول شد و تیم «ZR-positive» مقام سوم را کسب کرد. همچنین در لیگ ربات‌های مین یاب هوشمند اندازه متوسط تیم «Robust» مقام سوم را به خود اختصاص داد.


در لیگ ربات‌های نمایشی بخش دانشجویی، تیم «FaraTavan3» از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس به مقام نخست رسید، تیم ویلچر خودران با یادگیری عمیق از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز نایب قهرمان شد و تیم «FUM-BionicHand» از دانشگاه فردوسی مشهد، مقام سوم را کسب کرد.


همچنین در رقابت‌های بخش کاربردی و در لیگ خودروی هوشمند تیم علامه طباطبایی مقام اول را کسب کرد، در لیگ طراحی خودروی هوشمند نیز تیم «Strom AM» اول شد.


در لیگ ربات مبارز سبک وزن نیز تیم «Fast and Smart» عنوان قهرمانی را کسب کرد و در بخش سنگین وزن نیز تیم «Cruel» اول شد. در سوپر تیم لیگ مبارز نیز تیم ابوریحان از مدرسه کوشش صاحب عنوان برتر شد.


در لیگ ربات آتش نشان شناور با محوریت کشتی سانچی نیز تیم «اندیشه پویا 2»، مقام اول را به دست آورد.


در سوپر لیگ آتش نشان شناور باز هم تیم اندیشه پویا دو عنوان برتر را از آن خود کرد.


در این بخش و در لیگ ربات آتش نشان شهری با محوریت ساختمان پلاسکو تیم «Saveh» به مقام نخست رسید.


در بخش دانش آموزی و در لیگ فوتبالیست وزن آزاد تیم «VCC» اول شد. در سبک وزن مقدماتی تیم «ESLAM GLP» به مقام نخست رسید. در سبک وزن پیشرفته نیز تیم «Rasaa» عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.


مقام اول مسابقات ربات‌های فوتبالیست تیم‌های ترکیبی وزن آزاد را تیم‌های «INtelegentF4»، «ققنوس»، «Salam Zeynoddin» و «Ototaps» به خود اختصاص دادند.


مقام اول مسابقات ربات‌های فوتبالیست تیم‌های ترکیبی سبک وزن را نیز تیم‌های «Mario»، «Bright»، «ARARAT»، «Farzanegan7» و «Eslam» کسب کردند.


در لیگ امدادگر دانش آموزی در مسابقات امدادگر خط ابتدایی تیم علامه طباطبایی اول شد، در مسابقات امدادگر خط پیشرفته تیم کاوش دانش به مقام اول رسید. در مسابقات امدادگر ماز نیز تیم «Helli 1» قهرمان شد.


مقام اول ترکیبی مسابقات امدادگر خط نیز به تیم‌های «ESLAMRLS» و «SADRAROBOT3» رسید.


در لیگ امدادگر فضای مشترک دانش آموزی و در بخش فضای مشترک ابتدایی تیم «SADRA ROBOT5» اول شد. در بخش فضای مشترک پیشرفته تیم سینا به مقام نخست رسید و در بخش امدادگر فضای مشترک خش بین الملل تیم «Raymand_mega» صاحب عنوان اول شد.


همچنین مقام اول تیم ترکیبی در مسابقات امدادگر فضای مشترک پیشرفته به تیم‌های «Salam Zeynoddin»، «armistic»، «FarzPhoenix» و سلام یوسف آباد رسید.


در لیگ نمایش دانش آموزی و در بخش موضوع آزاد تیم «FMC-SPG» اول شد، در بخش موضوع مشترک تیم «Ace_UPNOP» به مقام نخست رسید. همچنین در بخش نمایش، طرح و ایده نیز «roborex» مقام اول را کسب کرد.


به گزارش آنا، سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018، از 16 تا 18 فروردین سال جاری به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و حمایت بانک ملت، بانک ملی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین، بانک شهر، فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، سیف خودرو، رایتل، سازمان منطقه آزاد کیش و کانون گردشگری و اتومبیل رانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در سالن‌های 11،10،9،8،7،6 و 27 برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب