رونمایی از ویلچر الکتریکی ایستاده نکسوس از سوی محققان واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به گفته دکتر فرزاد چراغپور، هیات علمی گروه مهندسی مکانیک واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی و مجری طرح، هدف از اجرای این پروژه کمک به معلولان حرکتی در دسترسی به فضای کاری گسترده تر و همچنین ارتقا شاخصهای سلامتی آنان از جمله بهبود سیستم گوارشی و تنفسی است.
از نظر کارکردی این ویلچر پس از هربار شارژ کامل توانایی پیمایش ۳۰ کیلومتر و بمدت زمان ۳ ساعت کار دائم را داراست. طراحی صندلی ویلچر کاملا منطبق بر فاکتورهای ارگونومیک بدن انسان بوده و در طراحی هر ویلچر بصورت موردی از اندازه ها و شاخصهای آنتروپومتریک شخص کاربر برای ساخت استفاده می شود.
ساخت شاسی و بدنه و سیستم تعلیق و سیستم سنسورینگ بطورکامل با توان استادان و دانشجویان در داخل کشور انجام شده، و سیستم کنترل و سیستم حرکتی بر روی ویلچر مونتاژ میشود.
این ویلچر در سه وضعیت نشسته، ایستاده، و تخت قابل استفاده بوده و تغییر وضعیت به سادگی و کمتر از ۳۰ ثانیه بکمک اهرم کنترل و از سوی خود کاربر صورت میگیرد.
این طرح، با پشتوانه دانش و همت متخصصین ایرانی، یکی از نیازهای کشور را با هزینه ای درحدود یک چهارم مشابه اروپایی پاسخ می دهد.
امید است با اجرای این پروژه سطح استقلال معلولان حرکتی ارتقا یافته و در نتیجه در کیفیت زندگی آنان بهبود چشمگیری حاصل شود.
انتهای پیام/