وظیفه دانشگاه شناسایی موانع و مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای علمی و تخصصی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امینرضا کمالیان با بیان اینکه توانمندیهای دانشگاه در نتایج حاصل از کمیتههای تخصصی و مراکز تحقیقاتی به منصه ظهور میرسد، عنوان کرد: دانشگاه با داشتن نیروهای متخصص و انجام طرحهای علمی و پژوهشی باید بازوی توانمند جامعه برای به حداقل رساندن مشکلات باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: آنچه در این جلسات مطرح میشود باید منتهی به نتیجه اثربخش در راستای حل مشکلات و ارتقاء مسائل جامعه باشد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید این کمیته تقویت شود و مساله ریزگردهای استان در رشتههای مختلف باید مورد بررسی قرار بگیرد و در رشتههای مختلف راهکار خوب و مناسب ارائه شود.
این مسئول رسیدن به نتیجه مطلوب را مستلزم حمایت علمی استادان و دانشجویان و انجام تحقیقات و طرحهای پژوهشی خواند و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با داشتن نیروهای متعهد و متخصص به خوبی میتواند در این حوزه فعالیت کند.
کمالیان رسیدن به نتیجه مطلوب را مستلزم حمایت علمی استادان و دانشجویان و انجام تحقیقات و طرحهای پژوهشی خواند و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با داشتن نیروهای متعهد و متخصص به خوبی میتواند در این حوزه فعالیت کند |
در بخش دیگری از این جلسه محمدرضا نورا رئیس کمیته تخصصی بررسی ریزگردهای استان سیستان و بلوچستان گفت: رسالت و ماموریت دانشگاه در دو حوزه خود را به خوبی نشان میدهد، یکی تربیت نیروی کارآمد و متخصص و حوزهی دوم تولید علم و گسترش مرزهای دانش است.
وی افزود: این رسالت دانشگاه میطلبد که در مورد مسائل اجتماعی و محیطی که به صورت مشکل در آمدهاند و یا اینکه جهت ارتقاء نیازمند بازنگری است، وارد عمل شود.
نورا با بیان اینکه مسائل ریزگردها و شنهای روان مسائل و مشکلاتی است که تمام منطقه سیستان با این مشکل درگیر هستند، گفت: بیش از یک دهه است که سیستان با مشکل خشکسالی مواجه است تا امروز هر آنچه انجام شده محدود بوده و امروز زمان عمل کردن است.
سپس رئیس کمیته بررسی ریزگردهای استان سیستان و بلوچستان از تشکیل کارگروههای تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد که به صورت کاملاً تخصصی و علمی مسئله ریزگردها و شنهای روان مورد بررسی قرار گیرد.
در ادامه این جلسه درباره مسائل علمی بحران ریزگردها در زمینههای زمینشناسی، جغرافیا، کشاورزی، پزشکی، جامعهشناختی و ... مواردی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/