عملکرد ۲۰ سال گذشته در کشور جناحی است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سردار سرلشکر محسن رضایی در مراسم گرامیداشت سالگرد شهید مهدی باکری ضمن گرامیداشت یاد شهدای خطهی آذربایجان، با تاکید بر اینکه آذربایجان هرگز ملت ایران را تنها نگذاشت، اظهار کرد: مردم غیرتمند آذربایجان هم در انقلاب هم در دفاع مقدس کارنامهی موفق خود را به اثبات رساندند.
وی بیان کرد: اگر کسی بخواهد مردم آذربایجان را محک بزند باید به سیمای مهدی باکری رجوع کند، چرا که در چهرهی ایشان میشود معیار و محک گوهر خالص ملت آذربایجان را دید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مهدی باکری هم در پیروزی انقلاب موثر بود و هم میوه انقلاب و دفاع مقدس بود، تصریح کرد: او در پیروزی انقلاب فرد موثری بود و در دفاع مقدس نیز نقش موثری را ایفا کرد.
وی با تاکید بر اینکه مهدی باکری یک انسان مخلص بود و اخلاص از سر و رویش میبارید، ادامه داد: آرزویش بود که با شهادتش رضایت کامل خداوند را کسب کند، او مردمی بود و شهید مهدی باکری یکی از نمادهای مهم مردمی بودن انقلاب است.
وی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و خاکی بودن شهید مهدی باکری، افزود: او از مردم برای حل مشکلات لشکر استفاده کرده و به محرومان توجه داشت؛ او در زمان شهردار بودنش هم به امور محرومان رسیدگی میکرد.
رضایی با تاکید بر اینکه مهدی باکری انسان بسیار باغیرتی بود و عقبنشینی را به هیچ وجه قبول نداشت، افزود: مهدی انسان بسیار فنی و دقیقی بود، وقتی میخواستیم ساعت عملیات بدر را تعیین کنیم با دقت و برنامهریزی زمان میگفت و تمامی شرایط را درنظر میگرفت.
وی با تاکید بر اینکه مهدی باکری انسانی بسیار پخته بود و هرگز با شتابزدگی دست به کاری نمیزد ، گفت: او بحث و تبادل نظر کرده و همواره امور را محاسبه میکرد؛ هرچند کم حرف میزد اما در حین اعلام نظر در چند جمله ساده، حرفهای پخته و بسیار محکمی را مطرح میکرد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به برکت خون شهدایی چون مهدی باکری پیروز شد و باکریها میوهی این انقلاب بودند، اظهار کرد: اگر انقلاب، دفاع مقدس و جمهوری اسلامی ایران چنین قدرت عظیمی دارد که اینگونه قهرمانان بزرگی را تحویل جامعه بشریت بدهد، باید پرسید که آیا خللی پیش آمده که امروز کمتر چنین انسانهایی را میبینیم؟
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: انقلاب ما کاملا مردمی بود و کاملا مستقل از قدرتهای جهانی شکل گرفت، البته در انقلاب همه احزاب بودند اما انقلاب اسلامی ایران وابسته به هیچ حزب و قدرت خارجی نبود بلکه به صورت مردمی شکل گرفت و باید این انقلاب مردمی در جهان تکریم میشد اما متاسفانه قدرتهای خارجی(در راسشان آمریکا) از ابتدای انقلاب تلاش کردند تا مانع پیروزی آن شوند، اما انقلاب پیروز شد.
وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اولین شکست آمریکا بود، افزود: بعد از پیروزی انقلاب نیز توطئهی تجزیهطلبی در نقاط مختلف ایران خنثی شد و جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد؛ بعد از تاسیس جمهوری اسلامی ایران نیز جنگی هشت ساله علیه ایران به راه انداختند.
وی اظهار کرد: دشمنان جنگ هشت ساله را ایجاد کردند تا نظام را سرنگون کنند و یا نظام وابسته به آمریکا شود، از این رو تمام دنیا پشت صدام ایستاد اما باز هم نتوانستند و بعد از جنگ، ایران اسلامی به یک قدرت نظامی بزرگ تبدیل شد.
رضایی افزود: بعد از وفات جانسوز امام(ره) به مدت ده سال سکوت مرگباری آمریکا را در برگرفت چرا که فکر میکردند شاید جانشینان امام(ره) راه دیگری را ادامه دهند، اما درنهایت شکست خوردند و دشمن آرام آرام متوجه شد که انقلاب اسلامی هم در نظام و هم در دل مردم ریشه دوانده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: در شرایط امروزی نیز چند جبهه روبهروی ما ایجاد شده که یکی از آنان "جبهه مقاومت" است، در این جبهه میخواهند از نفود اقتصادی، فرهنگی و توسعهی ارتباطات ایران در منطقه جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت بسیار جدی بوده و دشمن در این جبهه با تمام قدرت ایستاده تا ایران در منطقه نفود نکند و در مرزها محصور بماند، افزود: جبهه دوم مقابل ما "جبههی جنگ و انقلاب" است؛ به محض اینکه جنگ تمام شد این جبهه را علیه "جنگ و انقلاب" ایجاد و به تخریب و تحریف انقلاب و جنگ پرداختند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جبهه سوم مقابل جمهوری اسلامی ایران، گفت: جبهه بعدی این است که دشمنان از ابتدای انقلاب تاکنون زمانی که ناامید شدند از اینکه دستاوردهای سیاسی و اقتدار دفاعی ما را بگیرند، از ورود انقلاب به اقتصاد و فرهنگ جلوگیری میکنند.
رضایی با تاکید بر اینکه انقلاب وارد هر کجا شود آنجا را مردمی میکند، افزود: اگر مجلس، دولت، قوه قضاییه و.. مردمی نشود با انقلاب فاصله دارد، ما باید کشور را مردمی اداره کنیم و حتی نمایندگان مجلس باید جایگاه و شئونات خود را حفظ کرده و جناحی برخورد نکنند.
وی با تاکید بر اینکه عملکرد ۲۰ سال گذشته در کشور مردمی نیست بلکه جناحی است، افزود: جناحها نباید خود را به مردم و نظام تحمیل کنند، باید پا به پای مردم، رهبری و نظام حرکت کنند. آن برادریها و وحدتی که زمان جنگ داشتیم کجا رفت؟
رضایی با اشاره به اینکه نیاز داریم که ارزشهای انقلاب را وارد اقتصاد و فرهنگ کنیم، گفت: مدیریت جنگ که همواره وظیفهی دولتهاست، در ایران با مردم اداره شد! پس چرا اقتصاد و فرهنگی که باید توسط مردم اداره شود، دولتی باشد! این موضوعات نشان میدهد که از اصول و زیرساختهای انقلاب اسلامی فاصله میگیریم.
رضایی با بیان اینکه اگر میخواهیم دوباره باکریها و تجلاییها برخیزند باید به ارزشهای دهه اول انقلاب بازگردیم، افزود: در انقلاب اسلامی ایران، سرمایههای بزرگی برای اعتماد به نفس، خودباوری، خلاقیت و تصمیمگیریهای بزرگ به وجود آمده که باید از این سرمایهها استفاده کرد، نمیگویم جوانان مثل ما و با ادبیات ما رفتار کنند بلکه باید بدانیم همان اصول و ارزشها که انقلاب را به پیروزی رساند، میتواند امروز اقتصاد کشور را نجات دهد.
انتهای پیام/