دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چند راهکار برای مبارزه با آلرژی بهاری

یک فوق تخصص ریه با اشاره به این که فصل بهار به دلیل شکوفه زدن درختان و پراکنده شدن گرده های گیاهی، شایع‌ترین فصل بروز آلرژی است، گفت: با استفاده از چند راهکار ساده می‌توان از بروز آلرژی جلوگیری کرد.
کد خبر : 267915

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر اسدالله اسدیان در گفتگویی اظهار داشت: اغلب افرادی که در فصل بهار دچار آلرژی و حساسیت می شوند، زمینه ارثی و ژنتیکی دارند که به آن «اِتوپی» می گویند. حساسیت ها معمولا به دو شکل «فوری و تاخیری» خود را نشان می دهند. در حساسیت فوری، فرد به محض این که با مواد آلرژن تماس پیدا می کند، دچار آبریزش بینی و عطسه در دستگاه فوقانی و در دستگاه تحتانی درگیر آسم و تنگی نفس می شود. در مواردی، برخی افراد در هر دو قسمت فوقانی و تحتانی دچار مشکل شده و در بعضی دیگر یک قسمت درگیر علائم ناشی از تماس با مواد آلرژن می شوند.


وی در توضیح حساسیت به شکل تاخیری گفت: در این مورد نیز فرد با مواد ایجاد کننده حساسیت تماس پیدا می کند، اما برخلاف حساسیت فوری، علائم آلرژی، پس از گذشت ۲۴ ساعت، خود را نشان می دهد.


این فوق تخصص ریه تاکید کرد: برای مقابله با آلرژی، علاوه بر این که بیمار باید تحت نظر پزشک از داروهای ضد حساسیت مانند آنتی هیستامین استفاده کند، بهتر است از حضور در محل هایی که حاوی مواد و گیاهان حساسیت زاست خودداری کرده و همواره دارو در دسترس داشته باشند تا به محض تماس با مواد آلرژن و شروع علائم، دارو مصرف کند. البته برخی افراد نیز درگیر آلرژی های طولانی مدت و مزمن هستند که باید شناسایی شوند تا داروهای مناسب توسط پزشک برایشان تجویز شود.


منبع: سلامت آنلاین


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب