دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1396 - 10:22

همکاری دانشجوی واحد تهران جنوب در طراحی داخلی و چیدمان نمایشگاه لوور تهران

دانشجوی مقطع دکتری رشته معماری دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب در طراحی داخلی و چیدمان نمایشگاه لوور تهران همکاری می کند.
کد خبر : 266429

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، موزه فرانسوی، طراحی و اجرای ایرانی2 سال پس از سفر رئیس جمهور ایران به فرانسه و امضا تفاهم‌نامه همکاری میان موزه لوور و سازمان میراث فرهنگی، 65 اثر جهانی از موزه لوور به ایران عودت شد تا در نمایشگاهی با عنوان «لوور در تهران» به نمایش درآید. این بزرگترین نمایشگاه موزه ای در ایران است که به گفته رئیس موزه ملی ایران، نشان دهنده امنیت موزه داری در ایران است.


انتخاب محل برگزاری نمایشگاه در ایران، بهبود زیرساخت‌ها و آماده‌سازی فنی محل نمایشگاه، انتخاب آثار برای انتقال از لوور به ایران، طراحی داخلی و نحوه چیدمان آثار، حمل و نقل، نصب و آماده سازی برای بازدید و ... مراحلی است که دقت و کیفیت بالایی را می طلبد تا درجه استاندارد کارشناسان لوور را دریافت کند. چرا که موزه لوور به دلیل رعایت همین استانداردها در نگهداری از میراث جهانی، شهرت یافته است.


نکته قابل توجه در این پروژه، حضور متخصصان و کارشناسان ایرانی به جای استفاده از متخصصان غیرایرانی است و یکی از آنها، مهندس آرش میلانی نیا، دانشجوی مقطع دکتری در رشته معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب است که طراحی داخلی و چیدمان این نمایشگاه را برعهده داشت.


آرش میلانی نیا که پیش از این طراحی موزه جواهرات بانک مرکزی و نیز بازسازی موزه ایران باستان را به پایان رسانده در تشریح روند اجرای این نمایشگاه گفت: «شهریور سال جاری با دعوت دکتر نوکنده، رئیس موزه ملی ایران، به این پروژه پیوستم و طی جلسات اولیه با گروه کارشناسان لوور، لیست اولیه آثار و ابعاد و ویژگی های هر یک از آنها مورد بررسی قرار گرفت. سپس طراحی اولیه نمایشگاه انجام شد و در مرحله بعد، آثار را در موزه لوور و در محل نگهداری و نمایش آنها بررسی کردیم. اکثر آثار در ویترین‌های موزه قرار داشتند و با عکاسی از آنها در ویترین ها و پایه‌های مختص هر اثر، شرایط واقعی نمایش آنها را به دست آوردیم.»


طراح نمایشگاه لوور در تهران با توجه به پیچیدگی های این نمایشگاه افزود: «طراحی نمایشگاه زیر نظر کارشناسان لوور صورت می‌گرفت و در هر مرحله، طرح‌ها بازبینی و اصلاح می‌شد که همکاران من در تهران به سرعت این تغییرات را انجام می‌دادند تا بتوانیم تایید نقشه‌ها و طرح‌های سه بعدی را هرچه سریعتر دریافت کنیم و وارد بخش اجرای طرح شویم. همزمان با آغاز ماه بهمن، بخش اجرایی نمایشگاه آغاز شد و با توجه به فرصت محدودی که تا افتتاح نمایشگاه باقی بود، شیفت‌های کاری و نیروی اجرایی بیشتری درگیر پروژه شدند تا کار را با بهترین کیفیت ارائه دهیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب