دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 اسفند 1396 - 10:05
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مراغه:

کاشت درخت و احیای جنگل‌ها نیاز انکارناپذیر بشر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه گفت: کاشتن درخت و احیای جنگل‌ها یکی از مهم‌ترین و فوری‌ترین ضروریات انکارناپذیر زندگی آلوده کنونی بشر است.
کد خبر : 265826

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا ولیلو با گرامیداشت 15 اسفند، روز درختکاری و دعوت عمومی برای ترویج این مهم گفت: «با کاشت یک نهال، یک دستگاه تصفیه هوای دائمی به کالبد بی رمق محیط خود اضافه می کنیم و راه تنفس هوا را باز می کنیم.»


وی افزود: «امروزه با صنعتی شدن جوامع بشری و ایجاد بی رویه و غیر استاندارد کارخانه ها، کارگاه ها و افزایش آلاینده ها، درختان نقش مهم و ضروری در زندگی بشر ایفا می کنند. از سویی منابع تأمین کننده محصولات چوبی مورد نیاز محسوب می شوند و از سوی دیگر به منزله ریه های شهر تلقی شده و نقش حیاتی در تأمین سلامت اعضای جامعه ایفا می کنند.»


ولیلو به اهمیت درختکاری در اسلام اشاره کرد و گفت: «دین مبین اسلام همواره بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشتند. پیامبر اسلام در این باره می ففرماید: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه ای را زیر کشت ببردو انسان ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه ای از طرف آن شخص شمرده می شود.»


رئیس واحد مراغه تأکید کرد که برای رونق نشاط و سرزندگی دانشجویان، باید محیط های دانشگاهی به انواع گل و درخت آراسته شود تا دانشجویان با لذت و اشتیاق و در فضایی پاک و سالم به تحصیل بپردازند.


ولیلو بعضی از فواید درختکاری را برشمرد و تشریح کرد: «تمیزکردن هوا، تولید اکسیژن، خنک کردن هوا، حفظ منابع آبی و جلوگیری از فرسایش خاک، تولید محصولات کشاورزی، تولید چوب، منبع انرژی، رونق تجارت و اشتغال زایی و ... از جمله فواید درختکاری هستند.»


دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه امروز با غرس نهال در محیط دانشگاه روز درختکاری را گرامی داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب