دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس واحد رفسنجان:

رهابودن، انسان را به مخاطره می‌اندازد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان گفت: رهابودن و تکیه‌گاه نداشتن، انسان را به مخاطره می‌اندازد و بادهای مخالفی که در زندگی در جریان است او را به جایی می‌برد که به مصلحت نیست.
کد خبر : 265146

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام امان الله علیمرادی در جمع استادان هیات علمی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: قرآن نقش یک ریسمان و حبل را دارد البته نه یک ریسمان انداخته و زمین افتاده بلکه ریسمان آویخته ای است که یک طرف آن دست بشر و طرف دیگر آن دست الله است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر انسان به قرآن تمسک نکند سقوط کرده و دیگر بالا نمی رود چراکه ریسمان قرآن قرار است انسان زمینی را که وجودش از یک ذره خاک است بالا برده و به خدا برساند.
علیمرادی افزود: خواندن قرآن و تدبر در آن و اطاعت، انسان را به خدا می رساند و در واقع خواندن قرآن نقطه آغاز است و موضوع قرآن؛ انسان است، خدا خود را نیز که معرفی می کند می خواهد خدا را به انسان بشناساند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امیرالمومنین(ع)، حضرت زهرا و ائمه معصومین با قرآن جدایی ندارند و محال است که در رفتار آنها یک مورد را پیدا کنید که با کتاب قران تغایر داشته باشد ولی دیگران چون با قران منطبق نیستند جدایی ایجاد می شود و اگر انسان اندیشه و انگیزه قرآنی نداشته باشد و مطیع قرآن نباشد، قرآن در حاشیه رفته و مهجور می‌شود در حالی که عنوان جامعه؛ اسلامی است اما قرآن حضور ندارد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: صرفاً کتاب پند نیست بلکه می خواهد به جان بشر، به فکر و اعتقادات او جامه حق، به روح او اخلاق حسنه و به رفتار او عمل صالح بپوشاند واگر کسی عالم باشد و خوب بتواند استدلال بیاورد اما لباس تقوا بر اندیشه او دوخته نشده باشد علم او آتش شده و وسیله گمراهی و ضلالت است.
وی یادآور شد: بعد از قرآن هیچ کتابی اندازه نهج البلاغه و صحیفه سجادیه بشر را معرفت نداده است و در طول تاریخ همه اندیشمندان اسلامی از کتاب نهج البلاغه بهره بردند. قرآن حبل الله المتین است و باید در همه وجوه زندگی به قرآن تمسک بجوئیم تا قرآن جامه به جسم، روح و قلب ما بپوشاند پس تا فرصت داریم باید از این سفره بیکران قرآن بهره‌ای برداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب