دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1396 - 16:49
رئیس خانه احزاب در نشست خبری‌:

احزاب قادرند نظرات مردم را در اختیار مسئولان قرار دهند

وی تاکید کرد: احزاب به عنوان گروه‌های سیاسی که نظرات مختلف مردم را جمع‌آوری می‌کند آنها را در اختیار مسئولان قرار می‌دهند تا یک گفتمان اجتماعی به وجود بیاوردند.
کد خبر : 263787

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسین کمالی رئیس خانه احزاب ایران طی نشست خبری‌ که در محل خانه احزاب برگزار شد، پیرامون دیدارش با «الکسی ساندریج وگا» سفیر کوبا اظهار داشت: ملاقاتی که بین ما و سفیر کوبا انجام شد، دارای محورهای گوناگونی بود، در این دیدار درباره روابط دو کشور، وضعیت احزاب موجود در کوبا و سایر کشورهای آمریکای جنوبی که دارای موضع انقلابی هستند بحث و گفت‌وگو کردیم.


وی افزود: سفیر کوبا و نفر اول این سفارتخانه از فعالیت‌هایی که در ایران داشتند و از تلاش بخش‌های مختلف برای توسعه روابط دو کشور سخن گفتند و قرار شد همکاری‌هایی که بین ایران و کوبا از گذشته وجود داشته توسعه پیدا کند.


دبیرکل خانه احزاب با بیان اینکه ما دنبال این هستیم که در یک فضای بین‌المللی با سایر احزاب ارتباط برقرار کنیم، گفت: در این دیدار ما درباره صنایع الکترونیک، پی‌وی‌سی و پلاستیک و فعالیت‌های پزشکی صحبت کردیم که البته باید بگویم موازنه تجاری به نفع ایران است که بنا شد با توسعه فعالیت و روابط اقتصادی در آینده حجم این مبادلات افزایش پیدا کند.


وی افزود: بنا شد رئیس کنفدراسیون کارگری کوبا روز چهارشنبه آتی به تهران بیاید و با دبیرکل حزب اسلامی کار دیدار کند.


کمالی درباره گردهمایی روز پنجشنبه احزاب سراسر کشور هم گفت: ناآرامی‌هایی در کشور صورت گرفت که طی آن مردم نسبت به گروه‌های سیاسی حساس شده‌اند؛ ما هم در این گردهمایی طی بررسی علل و عواملی که موجب شد این اعتراض‌ها صورت بگیرد خواهیم پرداخت.


وی تاکید کرد: احزاب به عنوان گروه‌های سیاسی که نظرات مختلف مردم را جمع‌آوری می‌کند آنها را در اختیار مسئولان قرار می‌دهند تا یک گفتمان اجتماعی به وجود بیاوردند.


دبیرکل حزب اسلامی کار در پاسخ به این سوال که بحث گفت‌وگوی ملی سال گذشته از سوی اصلاح‌طلبان مطرح شد اما جریان اصولگرایی با آن مخالفت کرد ولی شاهد هستیم که این روزها از سوی همین جریان و افراد منتسب به آن لزوم برگزاری این گفت‌وگو مطرح می‌شود عنوان کرد: موضع‌گیری اصولگرایان مقابل آشتی ملی بود که مطرح شد نه گفت‌وگوی ملی؛ آنها بیان کردند جدالی وجود ندارد که ما بخواهیم به آشتی برسیم و تاکنون هم در بحث گفت‌وگوی ملی و ضرورت آن واکنشی از سوی این جناح صورت نگرفته است.


وی خاطرنشان کرد: سه گروه سیاسی متفاوت در کشور شکل گرفته است و خانه احزاب نیز شروع‌کننده گفت‌وگوی ملی بوده و ما باید سعی کنیم که این گفتمان‌ها هر چه سریع‌تر آغاز شود تا انشا الله اتفاق مبارکی باشد.


کمالی تاکید کرد: ما باید در مسائل سیاسی، اقتصادی، زیست‌محیطی به یک جمع‌بندی مثبت برسیم و همه تفکرات و جریانات باید در آن حضور داشته باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب