دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک اورولوژیست مطرح کرد؛

2 عامل اصلی ناتوانی جنسی را بشناسید/ هشدار درباره خوددرمانی

امروزه پژوهش‌های مختلفی درباره اهمیت روابط جنسی زوجین، آثار آن بر سلامت زن و شوهر و نیز تاثیر آن بر دوام و قوام خانواده صورت گرفته است و به عبارتی دیگر همان اندازه که سلامت جسمی حائز اهمیت است سلامت جنسی نیز به نوبه خود نقش مهم و اساسی را در روابط زوجین دارند. علل بی‌میلی جنسی هرچه که باشد نیازمند بررسی و درمان به موقع دارد. اختلالات جنسی را به خوبی می‌توان با شناسایی و رفع علل زمینه‌ساز آن درمان کرد. نکته مهم در درمان این دسته از عارضه ها این است که مبتلایان به بی‌میلی جنسی نباید خودسرانه به دارو درمانی اقدام کنند، چرا که علاوه بر عوارضی که این‌گونه داروها در صورت مصرفی بی‌رویه دارند، گاه به علت بی‌توجهی به منشأ بی‌میلی جنسی بی‌اثر خواهند بود.
کد خبر : 263508

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر فرید پورک جراح کلیه و مجاری ادراری در گفت و گویی بیان کرد: مسئله جنسی در زنان و مردان از مشکلات پنهان در جامعه و در درون انسانهاست. گفتگو کردن در رابطه با این مشکلات ملزوم به شجاعت فردی و اجتماعی است. اغلب مردان و زنان حاضر نیستند به این مسئله که یک نوع بیماری است به عنوان دردی نگاه کنند که درمان لازم دارد.


وی ادامه داد: در کشور بسیاری از مردان و زنان در هر لباسی که هستند با این مشکل رو به رو اند و باید به کمک متخصص هرچه زودتر به درمان آن نیز اقدام کنند.


پورک خاطرنشان کرد: ناتوانی جنسی نه تنها در مردان بلکه به همان اندازه در زنان وجود دارد. اغلب مردان و یا زنان این بیماری را در همسر خود به عنوان سردمزاجی و یا دلایلی از ضعف بدنی می بینند با این وجود مراجعه به متخصص را امری زشت و خارج از اخلاق می دانند.


این متخصص 2 دلیل عمده را عامل اصلی ناتوانی جنسی در افراد دانست و گفت : دو دلیل اساسی را که ما می توانیم در این جا به عنوان عاملان اصلی ناتوانی جنسی بیان کنیم یکی بیماری های جسمی و دیگری بیماری های روحی و روانی هستند.


به گفته وی، استرس های کاری و خانوادگی، نداشتن تفاهم خانوادگی بین مردان و زنان، افسردگی ناشی از مشکلات مختلفی که انسان ها در جوامع صنعتی و شهری امروزی دارند و خیلی دیگر از بیماری های روحی و روانی دیگر جزء عوامل آن به حساب می آیند.


پورک متذکر شد: در مردان زیر 40 سال حدودا 5 درصد از آنان مشکل ناتوانی جنسی دارند در صورتیکه در مردان بالای 40 سال بین 55 تا 75 درصد به این عارضه مبتلا هستند. بدین ترتیب در کنار افزایش سن می توان بیماری های قلبی و عروقی از جمله فشار خون بالا، بیماری های قندی، بیماری های عصبی، استعمال دخانیات و مصرف داروهایی که مستقیما باعث اختلالات جنسی هستند را نام برد. این دسته از داروها عبارتند از داروهای قلب، کاهش فشار خون، افسردگی و اعصاب، تیروئید و داروهای شیمی درمانی.همچنین جراحی در ستون فقرات و لگن، شیمی درمانی و رادیوتراپی از دلایل دیگر این عارضه دانست.


این جراح کلیه و مجاری ادراری ناتوانی جنسی را یکی ار دلایل در نازایی دانست و گفت: بسیاری از زوجین جوان به علل مختلف قادر به انجام امر جنسی بعد از ازدواج نیستند لذا نیاز یک پزشک برای این دسته از زوج ها امری الزامیست.


وی در پایان توصیه کرد: از دیگر مشکلات اختلالات جنسی مردان در کشور انزال زودرس است که در مردان جوان شایع تر است. درمان های رفتاری و جراحی توسط اورولوژیست انجام می گیرد و می تواند به خیلی از مردان در سنین مختلف کمک های لازم را به عمل آورد. کاهش وزن و فعالیت های بدنی به عنوان ورزش روزانه، تغذیه مناسب و ترک دخانیات از جمله کارهایی هستند که برای رسیدن به سلامتی جنسی کمک می کنند. در خصوص دیابت و فشار خون درمان دارویی مناسب با عارضه کم برای اختلالات جنسی مفید هستند.


منبع:‌جام جم آنلاین


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب