رئیس اتحادیه تشکلهای قرآنی: به دنبال ایجاد وزارتخانه در حوزه فرهنگ قرآنی هستیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر نقی شجاع در مراسم افتتاحیه طرح قرآنی رحله در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که با حضور مسئولان شهرستان پردیس و رودهن و جمعی از نوجوانان حافظ قرآن در واحد رودهن برگزار شد، با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه در واحد رودهن گفت: این حرکت در محیطهای دانشگاهی میتواند به رشد و ارتقاء فرهنگ کمک کند.
وی افزود: این عزیزان سرمایههای ملی و قرآنی ما هستند و قطعاً یک سرمایهگذاری معنوی بسیار ارزشمندی است که ثمرات آن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برخواهد گشت.
زادمهر، مسئول موسسه شکوفههای قرآنی هم با معرفی طرح گفت: این طرح یک طرح ملی کشوری است که به خواست خدا و همکاری اداره ارشاد رودهن و پردیس، امام جماعات شهرستان پردیس و رودهن، مؤسسه فرهنگی- قرآنی انتظار و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این منطقه اجرا شده است.
رئیس اتحادیه تشکلهای قرآنی کشور با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اجرای طرحهای قرآنی در کشور گفت: سال گذشته مقام معظم رهبری فرمودند: به نظر من کاری که قرآنیها امروز در کشور انجام میدهند یک کار راهبردی است.
حسن محمدی اضافه کرد: کار راهبردی در ادبیات مدیریتی برگرفته و ترجمه لغت استراتژیک هست. یک فعالیت استراتژیک فعالیتی است که در اصطلاح، سایر حوزهها را هم تحت تاثیر و نفوذ خودش قرار میدهد و سایر حوزهها را رهبری میکند و دامنه نفوذش فراتر از دامنه نفوذ و اهداف مستقیماش هست. یعنی فعالیت قرآنی در سایر حوزههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، و حتی حوزه های نظامی و اقتصادی هم کارکرد دارد.
وی گفت: با توجه به تحقیقات و پژوهشهایی که در حوزه قرآنی انجام شده، ما در عصری که به قرآن و قرآنیان اهمیت جدی دادیم نه تنها در حوزه فرهنگی سرآمد بودیم بلکه در حوزههای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و نظامی هم سرآمد آن عصر بودیم.
محمدی افزود: برای این که ما بتوانیم به سمت اهداف نظام و به سمت راهبردهای کلان نظام پیش برویم، چارهای نداریم جز این که به سمت فعالیتهای فرهنگی دینی با محوریت قرآن حرکت کنیم و یک اصل اساسی هم وجود دارد که فعالیتها داوطلبانه و مردمی باشد و مردم باید درگیر حوزه فرهنگسازی دینی بشوند.
وی با توجه به اقداماتی که در حوزه قرآنی انجام شده گفت: ما شورای توسعه فرهنگ قرآنی را در کشور تاسیس کردیم که همه دستگاهها و همه نهادهای قرآنی در آن دخیل هستند و بالاترین مرجع سیاست گذاری قرآنی کشور است و به نوعی پارلمان قرآنی کشور است که در مجامع بینالمللی به آن میبالیم. ما به دنبال ایجاد وزارتخانه در حوزه فرهنگ قرآنی هستیم.
محمدی بیان کرد: امیدواریم این طرح شروع یک جریان سازی در حوزه حفظ قرآن باشد و این روند حتماً استمرار داشته باشد و ما شاهد توسعه بحث حفظ در اقصی نقاط کشور و همچنین شاهد رشد مبانی و مفاهیم قرآنی در بین آحاد مردم کشور عزیزمان باشیم.
انتهای پیام/