پشت پرده استعفای مسجد جامعی/ نتوانست یا نگذاشتند؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، احمد مسجدجامعی در شوراهای قبلی هم مورد احترام اصولگرایان بود. در شورای شهری که عنان آن به دست اصولگرایان بود آنها ریاست ستاد شورایاری ها را به احمد مسجدجامعی داده بودند. در شورای شهر جدید که همه اصلاح طلب بودند احمد مسجدجامعی ریاست شورایاری ها را از مرتضی طلایی نایب رییس چمران در شورای شهر قبلی تحویل گرفت.
شورایاری های محلات متشکل از نمایندگان مردم هرمحله هستند که در انتخابات شورایاری ها انتخاب شده اند. نه دولت، نه مجلس و نه شورای شهر دخالتی در انتخاب افراد نداشته اند. این افراد در واقع نمایندگان مجلس هرمحله هستند. متشکل از افراد سرشناس در همه مشاغل و... . احمدمسجدجامعی در چندماهی که ریاست ستاد شورایاری ها را برعهده داشت عملا نتوانست گرهی از مشکلات آنها باز کند. در شورای قبلی نمایندگان شورایاری ها به نوبت در شورای شهر حضور یافته و در جلسه علنی شورای شهر سخنرانی می کردند.
حالا اما مسجدجامعی به دلیل ناتوانی در مدیریت مجموعه شورایاری ها و حفظ اندک اعتبار برجای مانده برای خود، استعفای خود از ستاد شورایاری ها را تقدیم رئیس شورای شهر کرده است. احمد مسجدجامعی البته در متن استعفای خود اشاره ای به موضوع خاصی نکرد و سربسته نوشته که نمی تواند کار کند. اما از ساعتی بعد از استعفای مسجدجامعی از ستاد شورایاری ها ارگان های رسانه ای اصلاح طلب دلیل استعفای وی را نفوذ یاران قالیباف و طلایی در ستاد شورایاری ها ذکر کردند. موضوعی که به تخیل و کمدی بیشتر شبیه بود تا واقعیت. این داستان سرایی رسانه های اصلاح طلب از سوی مسجدجامعی تکذیل نشد و همین هم به شایعه ها دامن زد.
همانطور که در ابتدا اشاره شد اساس شورایاری ها از نمایندگان مردم تشکیل شده است و همگی با رای مستقیم مردم محلات انتخاب شده اند و گرایش سیاسی هم ندارند. مشخص نیست آقای مسجدجامعی چرا ناتوانی خود در اداره ستاد شورایاری ها را به آسمان و ابرها نسبت داده است. مشکل بزرگ این کشور نگداشتند ها نیست. نخواستیم ها و نتوانستیم هاست. نگذاشتند تنها سرپوشی برای پنهان کردن ناتوانی های مدیریتی است و دارای مصرفی سیاسی.
منبع:افکار نیوز
انتهای پیام/