دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

4 هزار نفر در صندوق پس انداز یکم ثبت نام کردند

مدیرعامل بانک مسکن از ثبت نام 4 هزار نفر در صندوق پس انداز یکم مسکن طی 18 روز گذشته خبر داد.
کد خبر : 25922

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، محمد هاشم بت‌شکن در نشست نقشه راه تامین مالی مسکن با بیان اینکه بانک توسعه‌ای باید ابزار اعمال سیاست دولت در بخش مسکن باشد، گفت: از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور می خواهیم در زمان تعیین بودجه برای بخش مسکن، نظر بانک مسکن را نیز بپرسد.


وی با بیان اینکه بانک مسکن باید در مقابل سایر بانک‌ها نقش رهبری در حوزه مسکن را داشته باشد، افزود: بانک مسکن باید تسهیلات بانک‌های تجاری را خریداری و برای آن اوراق منتشر کند که پس از فروش این اوراق دوباره منابع به بانک‌ها انتقال یابد.


بت شکن با بیان اینکه مشتریان اصلی بانک مسکن به سه دسته آحاد مردم، شرکت‌های ساختمانی پیمانکاری و انبوه‌سازی و شرکت‌های طرح‌های بزرگ کشور تقسیم می‌شوند، اظهارکرد: ما باید یک محصول را برای آحاد مردم داشته باشیم که از این دست می‌توان به صندوق پس‌انداز مسکن، صندوق پس‌انداز جوانان، صندوق پس‌انداز مسکن یکم، صندوق پس انداز ممتاز و اوراق حق تقدم اشاره کرد.


مدیر عامل بانک مسکن تاکید کرد: اگر قرار است بانک مسکن نقش توسعه‌ای داشته باشد، باید بر اساس قانون هم بازار و هم نهاد آن مانند بازار رهن ثانویه ایجاد شود.








اگر قرار است بانک مسکن نقش توسعه‌ای داشته باشد، باید بر اساس قانون هم بازار و هم نهاد آن مانند بازار رهن ثانویه ایجاد شود

بت‌شکن بیان کرد: از وزارت اقتصاد و امور دارایی درخواست داریم برای راه‌اندازی بانک توسعه‌ای، مجوز بیمه تخصصی مسکن را در دستور کار خود قرار دهد و همچنین افزایش سرمایه بانک نیز دنبال شود. همچنین از سازمان بورس اوراق بهادار می‌خواهیم مجوز نهاد اعتبار سنجی را زودتر صادر کند.


رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاه پیوند میان حوزه عمل و اندیشه را برقرار کرد گفت: با وجود اینکه بسیاری از مسئولان کشوری دانشگاهی هستند، اما این امر به معنای بی نیاز شدن از ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه نیست بلکه باید ارتباط نهادینه‌ای میان حوزه دانش و اجرا وجود داشته باشد.


حسین سلیمی افزود: بحران مالی سال 2008 نشان داد که ارتباط نزدیکی میان حوزه مسکن و بحران‌های مالی وجود دارد، به طوری که در این سال بحران مسکن به سایر بخش‌های اقتصادی تسری یافته و همین امر بحران سیستم‌های بانکی را به همراه داشت.


وی ادامه داد: بر همین اساس ارتباط میان این دو حوزه در اقتصاد جهانی بسیار نزدیک است، به طوری که در برهه‌ای از زمان مشاهده کردیم که چگونه سیاست‌های خاصی از مسکن به حوزه مالی کشور منتقل شد.


سلیمی تاکید کرد: آغاز سیاست‌های جدید و تبیین آنها نیازمند همکاری نزدیک حوزه تولید و حوزه علم و اجراست که امیدواریم این نشست آغازگر این همکاری مشترک باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب