تمرکززدایی و تفویض اختیار به واحدهای دانشگاهی در دستور کار گزینش دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا مردانی در جلسه هم اندیشی مدیران گزینش استان آذربایجان شرقی در واحد تبریز با گرامیداشت سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تسلیت ایام فاطمیه گفت: امروز سربلندی، امنیت و پیشرفت ما مرهون شجاعت و هدایت امام خمینی (ره) و فداکاری ها و ایثارگری های شهدای انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: صاحب نظران سراسر دنیا انقلاب اسلامی را پدیده قرن بیستم نام نهاده و امام را احیاگر قرن معرفی کرده اند. بازخوانی مستمر آرمان های الهی امام و حرکتهایی که قبل، حین و بعد از دوران انقلاب شروع کرده اند و مروری بر تداوم این حرکت از سوی خلف صالح ایشان، مقام معظم رهبری نقش مهمی را در پایداری حکومت اسلامی ایران دارد.
مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه به ویژگی های انقلاب اسلامی و تاثیرگذاری آن در دنیا اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی در دهه پنجاه همزمان با اوج استیلای فرهنگ غربی با اصل نه شرقی و نه غربی و با رهبری رهبر کبیر انقلاب با رویکرد دینی و بن مایه فرهنگی و اعتقادی شکل گرفت و قانون اساسی مبتنی بر مبانی دینی و سنت معصومین پایه گذاری شد. پایه گذاری قانون اساسی و قوانین حقوقی، پولی و مالی و اقتصادی کشور و قانون گزینش کارگزاران از جمله میراث ارزشمند مدیریت و رهبری هوشمندانه امام (ره) است.
وی با اشاره به تاکید امام خمینی (ره) مبنی بر عدم جدایی دین از سیاست گفت: اصل «دیانت ما عین سیاست ماست» جزو اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و علی رغم تلاش لیبرالیستی و مارکسیستی و ملی گرایان و جریان های نفوذی دیگر که تلاش می کردند رویکرد اسلامی نظام را کمرنگ کنند هیچ وقت کنار نیامدند.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نگاه مترقی امام راحل سرمایه عظیم و مستحکمی برای نظام بوده است تصریح کرد: انقلاب ما مبتنی بر مادیات صورت نگرفته است ولی نظام اسلامی به هردو بعد مادی و معنوی توجه داشته در این رابطه و با تاکید حضرت امام (ره) بر تامین نیازهای اساسی رشد، آبادانی، محرومیت زدایی، برقراری عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی در کنار رشد معنوی و تهذیب و خودسازی در کنار حمایت از مستضعفان عالم، استکبارستیزی، اهتمام به مساله فلسطین و مبارزه با آمریکا همواره مورد تاکید امام خمینی (ره) بوده است.
وی افزود: تحقق شعار «استقلال آزادی جمهوری اسلامی»، حاکمیت مردم بر سرنوشت خود و کشور، خودکفایی، استقلال سیاسی با تاکید بر اصل نه غربی و نه شرقی، ایستادگی در مقابل هجوم بیگانه و الهام بخشی انقلاب و .... از جمله آرمانهای امام راحل بود.
مرادانی گفت: مقام معظم رهبری در سه دهه گذشته به عنوان خلف صالح امام عزیز به نحوه شایسته خط امام خط امام را احیا کرده و بر آرمان های آن حضرت پافشاری کرده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: وظیفه همه ماست که در این مسیر الهی که امام ترسیم کرده حرکت کنیم و باید مراقب باشیم که از مسیر ولایت خارج نشویم و همواره پشت سر رهبری حرکت کنیم. تا انشاالله انقلاب اسلامی ایران به ظهور حضرت مهدی(عج) منتهی شود.
مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد گفت: رفاه امروز جامعه که قابل مقایسه با گذشته نیست، پیشرفت و توسعه علمی کشور و دستیابی به مرزهای دانش، گسترش دانشگاه ها و دستیابی به علوم و فنون، نانو و هسته ای، بیو، صنایع دفاعی، هوا و فضا از جمله دستاوردهای انقلاب بوده که با دوران قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.
وی با بیان اینکه دشمنان انقلاب خواستار کمرنگ جلوه دادن دستاوردهای انقلاب هستند گفت: همه ما موظف به بازگویی و تبیین آثار ارزشمند انقلاب اسلامی به جوانان به ویژه نسل سوم و چهارم هستیم تا بتوانند در مسیر درست گام برداشته و حرکت کنیم.
مردانی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک از نهادهایی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفته و موفق شده است در کنار سایر دانشگاهها سرمایه های زیادی را برای جامعه اسلامی تربیت کند.
وی بر اهمیت امر گزینش تاکید کرد و گفت: جذب، تربیت و نگهداری سرمایه انسانی در دانشگاه، توانمندسازی، دانش افزایی، ایجاد انگیزههای معنوی و جریان هدایت مستمر و بهبود ... فرآیندی مستمر مداوم است که باید توسط مدیران بصورت یک پروسه دیده شود.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: سمبل اسلامی بودن دانشگاه آزاداسلامی آرم برجسته آن است پس باید بررسی و آسیب شناسی شود که چرا آرمان علمی و اساسی آن محقق نشد و مشکلاتی که در این راه وجود دارد از میان برداشته شود.
وی ادامه داد: خدمات دانشگاه آزاد بر کسی پوشیده نیست و به تنهایی به عنوان یک دانشگاه خصوصی و حضوری بزرگ جهان نقش بسیار بزرگی در تربیت نیروی انسانی عهده دار است باید جهت گیری های این دانشگاه در مسیر اصلی انقلاب اصلاح شود تا شاهد دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی باشیم.
مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد تصریح کرد: استادان و اعضای هیأت علمی انقلابی و دلسوز قابل توجهی در این دانشگاه وجود دارد اما هم افزایی و حرکت اساسی و جوهره اصلی که انتظار میرود محقق شود با آن فاصله زیادی داریم.
وی تشکیل هیأت مرکزی مستقل برای دانشگاه آزاد اسلامی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی را گام مهمی در ارتباط با جذب اعضای هیأت علمی دانست و گفت: باید از زحمات دست اندرکاران این تصمیم قدردانی کرد.
مردانی توجه جدی به شاخص های دینی و انقلابی در فرآیند گزینش، شناسایی و بکارگیری کارگزاران صدیق، متعهد و انقلابی در مدیریت کارگروهها و هسته های گزینش پایبندی به منشور اخلاقی، اصلاح و بهبود رویکردها، اعتمادسازی، بازمهندسی مقررات، تقویت زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری، تمرکززدایی و تفویض اختیارات به واحدهای استان را از برنامه ها و رویکردهای جدی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.
در جلسه هماهنگی مدیران گرینش استان آذربایجان شرقی از سی سال خدمات سید یوسف شیخ الاسلامی همکار اداره گزینش واحد تبریز به دلیل رسیدن به مرحله بازنشستگی قدردانی شد.
انتهای پیام/