دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 بهمن 1396 - 15:47

برداشت ایران در میدان پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت/ ارزش 2 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی

وزیر نفت: در ده ماهه سپری شده امسال برداشت گاز از میدان پارس جنوبی به ۵۵۳ میلیون متر مکعب رسید.
کد خبر : 257788

بیژن زنگنه در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر برگزار شد افزود: این میزان برداشت در حالی محقق شده است که در مدت مشابه پارسال میزان برداشت ما 470 میلیون متر مکعب بوده و در سال 91 ، 285 میلیون متر مکعب بوده است .


وی افزود: با این حساب در ده ماهه سپری شده امسال ما دو برابر سال 91 و 83 میلیون متر مکعب بیشتر از مدت مشابه پارسال از میدان پارس جنوبی برداشت داشته‌ایم.
وزیر نفت تاکید کرد : با این حساب برای اولین بار در میدان مشترک پارس جنوبی برداشت ما بیشتر از قطر شده است.


زنگنه در خصوص تولید نفت در ده ماهه سپری شده سال 96 نیز گفت: در این مدت تولید نفت خام و میعانات گازی به 165 هزار بشکه افزایش داشته است و صادرات ما نیز در همین مدت 60 هزار بشکه افزایش یافته است .


زنگنه با بیان اینکه این میزان برداشت نسبت به سال 92 یک میلیون و 180 هزار بشکه افزایش نشان می دهد گفت: با این حساب بعد از برجام میزان تولید و صادرات نفت خام کشور بیش از یک میلیون بشکه در روز افزایش یافته است.


زنگنه با بیان اینکه اولویت وزارت نفت برداشت از میادین مشترک است گفت : در سال 95 برداشت ما از میدان مشترک غرب کارون 160 هزار بشکه بوده که این میزان در ده ماهه سپری شده امسال به 305 هزار بشکه در روز رسیده است .


وی اضافه کرد: برای اولین بار از لایه نفتی پارس جنوبی ، یاران جنوبی و آذر به میزان 163 هزار بشکه در روز برداشت انجام شده است.


زنگنه در خصوص بهره مندی خانوارها از گاز طبیعی نیز گفت: در پایان دیماه امسال 76 درصد جمعیت روستایی از گاز برخوردارند و 92 درصد کل جمعیت ایران از گاز استفاده می کنند .


این در حالیست که میزان بهره مندی جمعیت روستایی از گاز در سال 91، 54 درصد بوده است.


زنگنه با بیان اینکه در سال گذشته موفق به گازرسانی به زاهدان شده ایم گفت : در ده ماهه امسال اقدامات خوبی در زمینه توسعه گازرسانی به نیروگاهها صورت گرفته که امیدواریم با این روند میزان مصرف سوخت مایع شامل مازوت و گازوئیل به زیر ده درصد برسد .


زنگنه با بیان اینکه امسال میزان برداشت از میدان پارس جنوبی به 83 میلیون متر مکعب افزایش داشته است افزود : با اتکا به همین افزایش برداشت در روزهای فرد اخیر که مصرف اوج گرفت نه تنها محدودیتی در مصرف ایجاد نکردیم بلکه صادراتمان را هم افزایش دادیم و هیچ وارداتی هم نداشته ایم .


زنگنه با بیان اینکه 70 درصد گاز مصرفی کشور از میدان پارس جنوبی تامین می شود گفت : امسال 6 فاز پارس جنوبی افتتاح شد و برای سال آینده نیز 5 فاز به بهره برداری خواهد رسید .


زنگنه با بیان اینکه فاز 13 ، 21 ، 23 و 24 و بخشی از فاز 14 پارس جنوبی سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: از فازهای پارس جنوبی فقط فاز 11 و بخشی از فاز 14 باقی می ماند که با بهره برداری این دو فاز پروژه پارس جنوبی تکمیل خواهد شد .


زنگنه در خصوص قرارداد با شرکت توتال هم گفت: این قرارداد در تیرماه امسال به مبلغ 5 میلیارد دلار امضا شد و طبق زمان بندی جلو می‌رود.


ارزش محصولات پتروشیمی دو میلیارد دلار است


وزیر نفت گفت: ارزش تولیدات واحدهای پتروشیمی در سال 96 حدود 2 میلیارد دلار است.


بیژن زنگنه در ادامه نشست خبری با خبرنگاران افزود: 5/1 میلیون تن محصولات پتروشیمی سال گذشته به بورس عرضه شد و امسال این عرضه 17 درصد افزایش می‌یابد.


وی گفت: در سال جاری نسبت به سال قبل روزانه 16/5 میلیون لیتر بیشتر بنزین تولید کردیم که 28 درصد بیشتر از سال گذشته بوده است اغلب بنزین از پالایشگاه ستاره خلیج فارس بوده است.


زنگنه افزود: خط صادرات گاز ما به عراق به بصره و نفت شهر کامل شده و روزانه 13 میلیون متر مکعب گاز صادر می کنیم ولی طرف عراقی هنوز عملیات خط لوله انتقال گاز به بصره را تکمیل نکرده است.


با پاکستان در مورد خط لوله صلح باید وارد دعوای حقوقی شویم


وزیر نفت گفت: پاکستان به تعهدات خود در مورد خط لوله صادرات گاز عمل نکرده است و ما باید از روش های حقوقی وارد عمل شویم.


بیژن زنگنه افزود: امسال از ترکمنستان گاز وارد نکردیم ولی در مورد سوآپ ما آماده همکاری هستیم، آنها شکایت کردند که از ما طلب دارند ولی ما هم از آنها طلب داریم و آمادگی برای مذاکره با ترکمنستان را اعلام کردیم.


وزیر نفت گفت: قیمت نفت در بودجه سال آینده، 55 دلار پیش بینی شده است ولی اکنون قیمت نفت بالای 60 دلار است و به نظرم این قیمت خیلی محافظه کارانه است.


وی افزود: عملکرد اوپک برای مدت کوتاهی است و تاریخ 50 سال اخیر نشان داده است هرکس برای تولید نفت، ظرفیت سازی بیشتری کرده برنده شده و چند برابر هزینه درآمد داشته است.


وزیر نفت گفت: مصرف سوختهای فسیلی برای بشر مشکلاتی ایجاد می کند و به رغم این مشکلات، سهم سوخت های فسیلی از مصرف، خیلی تغییر نمی کند.


وزیر نفت گفت: هیچ ارتباطی بین فروش نفت و خرید سلاح ما نیست و در این رابطه هیچ عملیات تهاتری نداریم.


وی افزود: بابت فروش نفت به چین یورو دریافت می کنیم اما کره جنوبی اصرار دارد بخشی از پول نفت را با پول ملی خودشان و بخشی هم با یورو بپردازد که این امر، مورد توافق بانک مرکزی ما قرار نگرفته است.


در هر پست وزارت نفت سه نفر کار می‌کنند


وزیر نفت در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: کاهش هزینه تولید به دو عامل بستگی دارد که یکی فناوری و دیگری بهره وری است، شاید بتوان مشکلات فناوری را حل کرد اما با سیاست های ضد بهره وری نمی توان هزینه های تولید را کاهش داد.


بیژن زنگنه در ادامه نشست خبری خود با انتقاد از سیاستهای ضد بهره وری موجود در کشور افزود: متأسفانه همه سیاست‌های ما ضد بهره‌وری است.


وی افزود: نمی توان با کارمندهایی که هر سال انتظار دارند 20 تا 30 درصد به حقوقشان اضافه شود یا حقوق بعضی‌ها را دو سه برابر کرد و دائم هم تأکید می شود که نیروی جدید استخدام کنید، هزینه‌های تولید را کاهش داد.


زنگنه با بیان اینکه من این سیاست ها را ارزش گذاری نمی کنم گفت: واقعیت این است که وزارت نفت امروز 220 هزار نیرو دارد در حالیکه می شود با 70 هزار نیرو آن را اداره کرد.


زنگنه با بیان اینکه در حال حاضر در ازای هر پست کاری که به یک نفر نیرو نیاز دارد، سه نفر در وزارت نفت مشغول به کارند گفت: چگونه می‌شود با این شرایط، هزینه‌های تولید را کاهش داد.


وی در خصوص راهکار حل این مشکل افزود: شاید راهکار این نباشد که نیروها را اخراج کرد یا تعدیل نیرو کنیم اما باید دولت را سبکتر کنیم.


زنگنه با بیان اینکه وزن دولت زیاد است گفت: وزن بسیاری از کارها امروز در دست دولت است به عنوان مثال حمل سوخت با دولت است و هر روز ما حدود 80 میلیون لیتر بنزین و 60 تا 70 میلیون لیتر گازوئیل را در سراسر کشور توزیع می کنیم، این یعنی چند صد هزار سند حسابداری، هزاران راننده کامیون حمل سوخت و نیروهای ستادی زیادی که مسائل حسابداری این حمل سوخت را انجام می دهند در حالی که در هیچ جای دنیا دولت چنین کاری را بر عهده نمی گیرد.


وزیر نفت با بیان اینکه توزیع روزانه میلیونها لیتر سوخت مشکلات متعددی را برای دولت و وزارت نفت ایجاد کرده است گفت: در حال حاضر انبار سوخت ها هم در دست دولت است اما چرا باید انبار سوخت در دست دولت باشد. با این وجود، هر وقت هم که می خواهیم اینها را واگذار کنیم گرفتاری های جدیدی درست می شود.


زنگنه افزود: ما باید یک برنامه 15 ساله داشته باشیم تا به مرور وزن دولت را کم کنیم و امور را به بخش خصوصی واگذار کنیم، با این کار می توان بهره وری را افزایش داد و در نهایت هزینه های تولید را کم کرد.


وی در خصوص مشکل جایگاه داران سوخت و تصمیم اخیر آنها مبنی بر واگذاری سوخت به مردم به صورت نقدی و عدم استفاده از کارتخوان ها هم گفت: تصمیمی بانک مرکزی گرفته تا پول کارتخوانها را با چند ساعت تأخیر به جایگاه داران بپردازد و از آنجا که جایگاه داران باید در عرض 48 ساعت وجوه دریافتی از فروش سوخت را به شرکت پالایش و پخش واریز کنند این مسئله مشکلاتی را برای آنها به وجود آورده است و به دنبال آن هستیم تا با بانک مرکزی این مسئله را حل کنیم.


زنگنه در خصوص برندینگ جایگاه های سوخت هم گفت: بحث برندینگ جایگاه ها یک بحث جدید است که می تواند شرایط را برای همه مطلوب تر کند اما از آنجا که هر کار جدیدی نیاز به اقناع دارد فعلاً طرح را متوقف کردیم تا پس از صحبت و قانع کردن جایگاه داران آن را دنبال کنیم.


وی در خصوص پیش بینی افزایش نفت هم گفت: هیچ کس نمی تواند قیمت نفت را پیش بینی کند، با این حال آنچه از روند بازار مشخص است این است که قیمت نفت رو به افزایش است و فعلاً روند افزایشی دارد.


زنگنه در خصوص تصمیم اوپک برای افزایش یا کاهش میزان تولید با توجه به روند افزایش قیمت نفت خام هم گفت: تصمیم اخیری که اوپک گرفته تا آخر سال پابرجاست اما ما در ماه ژوئن نیز نشستی خواهیم داشت و در این زمینه در نشست ماه ژوئن تصمیم گیری خواهیم کرد اما آنچه مشخص است این است که اوپک به دنبال نفت گران نیست.


زنگنه با بیان اینکه نفت گران در درازمدت و حتی میان مدت برای همه اعضا نوسان ایجاد خواهد کرد گفت: اگر تصمیم بر افزایش تولید و عرضه باشد ما می توانیم تا 100 هزار بشکه در روز تولیدمان را افزایش دهیم.


وزیر نفت در خصوص اختلاف اخیر در مجموعه شرکت اکتشاف هم گفت: من در عمر کاری ام ندیده بودم که فردی بتواند طی مدت 7 تا 8 سال از خزانه یک شرکت پول برداشت کند و بعد هم هیچ کسی متوجه آن نشود.


زنگنه با بیان اینکه فرد متخلف بخشی از این پول را از سپرده شرکت ها و بخش دیگری را از بودجه طرح های شرکت اکتشاف برداشت کرده است گفت: متأسفانه برغم تعدد سیستم های نظارتی، هیچ کس در هیچ جا متوجه این تخلف نشده و این مسئله قابل دفاع نیست.


در وزارتخانه نه نیروی جدید می گیریم و نه تبدیل وضعیت داریم


وزیر نفت گفت : ما در وزارتخانه، نه نیروی جدید استخدام می کنیم و نه تبدیل وضعیت داریم .


بیژن زنگنه در ادامه نشست خبری افزود : دستور دادم در قراردادهای نفتی جدید از تجهیزات داخلی استفاده شود که با توجه به طرحهای در حال اجرا در مناطق نفت خیز پیش بینی می کنیم 100 هزار اشتغال جدید ایجاد شود.


وی گفت : هر چاه نفتی که زده شود حدود 300 نفر روی دکل های نفتی مشغول بکار می شوند، در فاز 13 عسلویه هفت هزار نفر کار می کنند و ما باید با استفاده از منابع در اختیار مردم از طریق فروش اوراق مشارکت استفاده کنیم همینطور از طریق فاینانس و منابع خارجی برای ایجاد کار و تولید، به توسعه اشتغال کمک کنیم .


وزیر نفت افزود : مصرف سوخت خودرو با استاندارد یورو 3 و 4 و 5 متفاوت است ، گازهای خروجی یک موضوع و کاهش مصرف موضوع دیگری است ، خودروهایی که در حال تولید است باید از نظر سوخت به استاندارد برسد .


وی گفت : به تعدادی که خودرو تولید می شود مصرف بنزین افزایش می یابد یعنی متوسط مصرف خودروی جدید با خودروهایی که از زمان ناصرالدین شاه تولید شده است فرقی نمی کند.


وی گفت : هم اکنون نمی توانیم در کل کشور بنزین و گازوئیل استاندارد یورو 4 و 5 عرضه کنیم، پالایشگاهها باید استاندارد را بالا ببرند.


وزیر نفت افزود : مصرف روزانه بنزین از سال 92 ، از 2/1 به 25 میلیون لیتر در حال حاضر رسیده است و ما الان تنها در 8 کلانشهر، بنزین یورو 4 توزیع می کنیم .


وی گفت : تولید نفت در خزر فقط بحث اقتصادی نیست و حضور ما در آنجا مهم است و برای همکاری مشترک با جمهوری آذربایجان در حال مذاکره هستیم .


وزیر نفت افزود : در قیمت گذاری قیر ما هیچ دخالتی نداریم چرا که ما نفت خام را به قیمت بین المللی به پالایشگاهها می دهیم و آنها قیمت را تعیین می کنند ولی مجلس دستور داد 3 تا 4 میلیون تن قیر رایگان به وزارت راه تحویل بدهیم که البته پول آن را دولت می پردازد .


وی گفت : قرارگاه خاتم در فازهای مختلف پارس جنوبی کار کرده است که در حال اتمام قرارداد آنها است و در اجرای برخی خطوط لوله گاز هم حضور دارند .


وزیر نفت افزود : مهمترین قرارداد نفتی بعد از امضای برجام 5 میلیارد دلار بوده است که یک طرف ماجرا ما هستیم و طرف دیگر توتال و شرکت چینی و در این میان هم عوامل مخرب داخلی و خارجی، فعال هستند .


در وزارتخانه نه نیروی جدید می گیریم و نه تبدیل وضعیت داریم


وزیر نفت گفت : ما در وزارتخانه، نه نیروی جدید استخدام می کنیم و نه تبدیل وضعیت داریم .


بیژن زنگنه افزود : دستور دادم در قراردادهای نفتی جدید از تجهیزات داخلی استفاده شود که با توجه به طرحهای در حال اجرا در مناطق نفت خیز پیش بینی می کنیم 100 هزار اشتغال جدید ایجاد شود.


وی گفت : هر چاه نفتی که زده شود حدود 300 نفر روی دکل های نفتی مشغول بکار می شوند، در فاز 13 عسلویه هفت هزار نفر کار می کنند و ما باید با استفاده از منابع در اختیار مردم از طریق فروش اوراق مشارکت استفاده کنیم همینطور از طریق فاینانس و منابع خارجی برای ایجاد کار و تولید، به توسعه اشتغال کمک کنیم .


وزیر نفت افزود : مصرف سوخت خودرو با استاندارد یورو 3 و 4 و 5 متفاوت است ، گازهای خروجی یک موضوع و کاهش مصرف موضوع دیگری است ، خودروهایی که در حال تولید است باید از نظر سوخت به استاندارد برسد .


وی گفت : به تعدادی که خودرو تولید می شود مصرف بنزین افزایش می یابد یعنی متوسط مصرف خودروی جدید با خودروهایی که از زمان ناصرالدین شاه تولید شده است فرقی نمی کند.


وی گفت : هم اکنون نمی توانیم در کل کشور بنزین و گازوئیل استاندارد یورو 4 و 5 عرضه کنیم، پالایشگاهها باید استاندارد را بالا ببرند.


وزیر نفت افزود : مصرف روزانه بنزین از سال 92 ، از 2/1 به 25 میلیون لیتر در حال حاضر رسیده است و ما الان تنها در 8 کلانشهر، بنزین یورو 4 توزیع می کنیم .


وی گفت : تولید نفت در خزر فقط بحث اقتصادی نیست و حضور ما در آنجا مهم است و برای همکاری مشترک با جمهوری آذربایجان در حال مذاکره هستیم .


وزیر نفت افزود : در قیمت گذاری قیر ما هیچ دخالتی نداریم چرا که ما نفت خام را به قیمت بین المللی به پالایشگاهها می دهیم و آنها قیمت را تعیین می کنند ولی مجلس دستور داد 3 تا 4 میلیون تن قیر رایگان به وزارت راه تحویل بدهیم که البته پول آن را دولت می پردازد .


وی گفت : قرارگاه خاتم در فازهای مختلف پارس جنوبی کار کرده است که در حال اتمام قرارداد آنها است و در اجرای برخی خطوط لوله گاز هم حضور دارند .


وزیر نفت افزود : مهمترین قرارداد نفتی بعد از امضای برجام 5 میلیارد دلار بوده است که یک طرف ماجرا ما هستیم و طرف دیگر توتال و شرکت چینی و در این میان هم عوامل مخرب داخلی و خارجی، فعال هستند .


ما در سیستم بانکی گیر داریم اما ربطی به برجام ندارد


وزیر نفت­­­ در­ نشست خبری خود با رسانه ها در خصوص دریافت پول فروش نفت گفت: ما پول نفت خود را با مشکلاتی دریافت می کنیم اما این مسئله ربطی به برجام ندارد بلکه مربوط به تحریم های اولیه یا اقدامات محدود کننده امریکاست.


بیژن­ زنگنه با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس برجام هیچ بانک و شرکتی از نظر قانونی برای کار با ایران محدودیت ندارد افزود: اما یک سری بانکها هستند که امریکایی ها در آنها سهام دارند و تحت فشار امریکایی ها با ما کار نمی کنند، بعضی هم ریسک کار با ایران را نمی پذیرند و ترجیح می دهند با ما کار نکنند.


وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر همسایه ای داریم که هر کسی می خواهد با ما کار کند او را تهدید می کند یا با او پیشنهادهای اغواکننده می دهد گفت: مشکلات ما الآن این چیزهاست و این ربطی به برجام ندارد.


زنگنه با تأکید بر اینکه اگر برجام نبود ما امروز نه می توانستیم نفتمان را بفروشیم نه فازهای ششگانه پارس جنوبی را داشتیم و نه پالایشگاه خلیج فارس تکمیل می شود افزود: برجام گیری ندارد این بانکها هستند که خودشان پا پیش نمی گذارند و ترجیح می دهند با ما کار نکنند و به قول معروف معتقدند به دردسرش نمی ارزد.


وی با بیان اینکه برخی مسائل هم به اف ای تی اف، قوانین پولشویی و قواعد مربوط به حمایت از تروریسم مربوط می شود گفت: ما باید این مسائل را هم حل کنیم و اگر بخواهیم در دنیا زندگی کنیم نمی توانیم تافته جدابافته باشیم.


وزیر نفت با اشاره به اینکه در حال حاضر حتی روابط ساده بانکی با کشورهای همسایه و دوست همچون ترکیه، عراق و چین نداریم افزود: امروز حتی عراق هم از طریق سیستم بانکی با ما کار نمی کند و می گوید باید پول نقد بدهید و این ربطی به برجام ندارد بلکه باید روابط بانکیمان را درست کنیم.


زنگنه در پاسخ به سؤالی در خصوص قفل بودن پول های ناشی از فروش نفت در بانکهای چین گفت: پولها قفل نیست بلکه ما برای انتقال پول از بانکهای چین به ذینفعانمان باید پنج تا شش درصد هزینه پرداخت کنیم و به قول معروف ریزش دارد که این مسئله نیز باید حل شود.


وی افزود: در این زمینه بحث های زیادی هم کرده ایم اما چینی ها نگرانی های خود را دارند و تا کنون این مذاکرات نتیجه ای نداده است.


زنگنه در خصوص نحوه پرداخت بدهی هند به ایران هم گفت:­ 2 میلیارد و 400 میلیون دلار­­کل بدهی ما از هند است که 900 میلیون دلار­آن تا کنون دریافت شده، یک میلیارد دلار آن تا آخر آوریل دریافت می شود و 500 میلیون دلار آن نیز بر اساس توافق انجام شده در آینده نزدیک­پرداخت خواهد شد.


وی بلوکه بودن پول وزارت نفت در عمان را رد کرد و افزود: ما پول بلوکه شده ای در عمان نداریم و اگر مبلغی در عمان باشد متعلق به بانک مرکزی است.


وزیر نفت در خصوص یارانه پرداخت شده برای سوخت هم گفت: بر اساس آخرین محاسبات انجام شده، ما سالانه 60 هزار میلیارد تومان در بخش فراورده و مبلغی نزدیک به همین رقم در بخش گاز یارانه پرداخت می کنیم که از اختلاف قیمت فروش و قیمت بین المللی این محصولات ناشی می شود.


زنگنه در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤالی در خصوص آخرین وضع پرونده بابک زنجانی هم گفت: کل بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت حدود 2­میلیارد­ یورو برآورد شده است که اخیراً ما یک و نیم میلیارد یورو دیگر هم دادخواست داده ایم که از کل این بدهی تا کنون فقط دو هزار میلیارد تومان به شرکت نفت برگشته است.


وی با بیان اینکه این دو هزار میلیارد تومان شامل املاک و دارایی ها است گفت: اخیراً هم بابک زنجانی ادعا کرده است کسانی خواهند آمد و بدهی او را خواهند پرداخت، البته ما این گفته را باور نمی کنیم چرا که احتمالش بسیار کم است اما چون محتملش بسیار بزرگ است باید صبر کنیم تا ادعای این فرد ثابت شود.


زنگنه در خصوص ادامه همکاری اش با توتال گفت: تا آنجا که من با طرف فرانسوی صحبت کردم، آنها خیلی جدی هستند و به زودی قراردادهایشان را هم با پیمانکاران منعقد می کنند اما به هر حال رئیس جمهور امریکا می خواهد بازار این را بی ثبات کند و با اقداماتی که انجام داده بی اثر هم نبوده اما ما هم با جدیت موضوع را دنبال می کنیم.


وی در پاسخ به سؤالی در خصوص اخراج مدیران دو تابعیتی از وزارت نفت هم گفت: اگر وزارت اطلاعات به ما اعلام کند که مدیری دو تابعیتی است ما 10 روز به او فرصت می دهیم تا مسئله را با وزارت اطلاعات پیگیری کند اما اگر نتواند دو تابعیتی نبودن خود را ثابت کند با او قطع همکاری خواهیم کرد.


وزیر نفت در خصوص فروش نفت به روسیه هم گفت: ما با روسها قراردادی بسته ایم که ماهی سه میلیون بشکه نفت خام به آنها بفروشیم و پولش را هم به یورو دریافت می کنیم.


زنگنه در خصوص رأی اخیر دیوان عدالت اداری مبنی بر دریافت نکردن­ مبلغ آبونمان از قبوض گاز هم گفت: ایرادی که دیوان عدالت اداری گرفته این است که مرجع ذیصلاحی باید دریافت این آبونمانها را تأیید کند و ما هم در پی این درخواست از شورای پول و اعتبار مجوز گرفته ایم.


وی با بیان اینکه رقم دریافتی از محل آبونمانها رقم بزرگی است گفت: شرکت گاز سالانه هزار میلیارد تومان از این محل درآمد دارد که اگر نتواند آن را وصول کند امور جاری اش دچار اختلال می شود بنابراین اگر لازم باشد حاضریم از مجلس برای این مسئله مجوز بگیریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته