دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 بهمن 1396 - 15:39
قدیمی در پاسخ به آنا:

برخی از متکدیان تهرانی روزانه 4 میلیون تومان درآمد دارند/ در سرمای هوا 21 کودک در سطح پایتخت شناسایی و جذب شد

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در مدت‌زمانی که دمای هوای پایتخت کاهش پیدا کرده بود، 21 کودک از سطح شهر جمع‌آوری شد، گفت: در باندهای تکدی‌گری افرادی فعالیت می‌کنند که روزانه تا 4 میلیون تومان درآمد دارند.
کد خبر : 257436

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا قدیمی،‌ مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی‌بر اینکه در شب‌های سرد زمستان چه تعداد کودک جمع‌آوری شده است، گفت: 5 واحد گشت با حضور مددکار اجتماعی و مددکار سازمان بهزیستی در حوزه کودکان فعالیت می‌کنند،‌ در واقع اگر آدرسی برای ما ابلاغ شود ما جهت جذب کودکان اقدام می‌کنیم و آنها را تحویل مراکز بهزیستی می‌دهیم.


وی درباره عکسی که در فضای مجازی منتشر شده بود و نشان می‌داد یک کودک در کانکس نگهداری شن خوابیده است، توضیح داد: در هر جایی ممکن است چنین اتفاق‌هایی بیفتد، طبیعی است اما کودکان توسط گشت‌ها جمع‌آوری می‌شوند.


به گفته قدیمی، در شب‌های سرد پایتخت 21 کودک (13 پسر و 8 دختر) توسط گشت‌های خدمات اجتماعی جذب شده‌اند.


مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا مبنی‌بر اینکه چرخه جمع‌آوری افراد کارتن‌خواب سال‌هاست که ادامه دارد در این زمینه چه میزان موفق به جذب همکاری سایر دستگاه‌های مسئول شده‌اید، توضیح داد: این چرخه ادامه دارد زیرا براساس بند 5 ماده 55 قانون شهرداری موظف است افراد بی‌خانمان و متکدیان حرفه‌ای را جذب کند و توانمندسازی صورت گیرد. البته در این راستا بهزیستی، کمیته امداد و 11 ارگان دیگر نیز موظف به فعالیت هستند، اما آیا متکدی که روزانه 200 هزار تومان درآمد دارد حاضر می‌شود که توانمندسازی بر روی او صورت گیرد. اصلا با روزی 100 هزار تومان درآمد کنار می‌آید.


قدیمی ادامه داد: تکدی‌گری جرم است اما تا زمانی که بر سر چهارراه‌ها به این افراد پول می‌دهیم در واقع گداپروری می‌کنیم. این افراد هر روز جمع می‌شوند اما پس از سه ماه که حکم‌شان تمام می‌شود باز هم به خیابان‌ها برمی‌گردند. چند روز پیش فردی (خانمی) را گرفتند که 4 میلیون و خرده‌ای در کیفش پول بود و اعلام کرد که این کارکرد یک روزش است. آیا اصلا می‌توان چنین فردی را توانمندسازی کرد؟


مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم که به بچه‌ها سر چهارراه به جای پول میوه و خوراکی می‌دهند، اگر قبول کرد که کار خیر کردید اگر قبول نکرد که عذاب وجدان نمی‌گیرید. این افراد در قالب مافیا فعالیت می‌کنند. می‌گویند نگویید مافیا، اما مگر مافیا از کجا آمده است. مافیا در دنیا از یک خانواده شروع شده و این خانواده‌ها هستند که باندهای تکدی‌گری راه می‌اندازند، مثلا پسرخانه فامیل بچه‌های کوچک را جمع می‌کند و آنها را به سر چهارراه می‌آورد. این اگر باند نیست پس چیست؟


قدیمی ادامه داد: شاید جالب باشد که بدانید این بچه‌ها وقتی ماشین‌های خدمات اجتماعی را می‌بینند می‌خندند و می‌گویند ماشین ناهار آمد. زیرا ما به آنها ناهار و میوه می‌‌دهیم و از ترس رسانه‌ها و NGOها به آنها از گل کمتر هم نمی‌گوییم. مجازات این افراد مجوز قانونی می‌خواهد که در اختیار شهرداری نیست و ما باید تا ظهر کودکان جمع‌آوری شده را تحویل بهزیستی بدهیم، پس تنها راه‌حل این است که مردم به این افراد پول ندهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب