حضرت آقای حائری شیرازی! دمتان گرم، لوطیگریتان نسبت به آقای احمدینژاد، مستدام باد!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، متن این نامه بدین سرح است:
حضرت آیت الله حائری شیرازی
السلام علیکم و رحمه الله.
نامه سرگشاده شما به آقای هاشمی رفسنجانی در رسانه ها منتشر شد. از این جهت که شما استاد اخلاق دولت های نهم و دهم بوده اید و به همین دلیل احساس کرده اید نباید آن دولت را تنها گذاشت،و لازم دانسته اید جوانمردی به خرج دهید و لوطی گری کنید، قابل تقدیر است. هرچند که نفس چنین لوطی گری هایی با اصول دروس اخلاق که جنابعالی تدریس می کنید چندان منطبق نیست اما من خوشحالم که هنوز چنین روحیه ای در جامعه ما نمرده است. اصلا اگر چنین نمی کردید در ارادتم به شما شاید خللی ایجاد می شد.
اما حضرت استاد!
لوطی گری قرار نیست منصفانه هم باشد. ذاتا جوانمرد از کارهای ضعبف و ناشایست رفیق است که باید حمایت کند وگرنه کار شایسته را همگان می بینند.
اتفاقا همه آنچه را به عنوان مثال برای موفقیتهای دولت گذشته نام برده اید نقاط ضعف است . اگر حتی دولت بورکینافاسو هم آن همه دلار می داشت، هم بیشتر موفق می شد و هم،کمتر ضرر می زد.
با این حال، همه ناشایستگی های دولت قبل، چیزی از ارزشهای وجودی لوطی گری و جوانمردی شما کم نمی کند. و مگر از همشهری حافظ،جز این انتظار می رود؟ حتی اگر مدعی پاکدست ترین دولت، فساد از سر و کولش بالا برود.
ارادتمند: رضا صفاتی- از شیراز من و شما
متن کامل نامه آیتالله محیالدین حائری شیرازی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیتالله رفسنجانی دامت افاضاته
صحبت اخیر شما در رابطه با عملکرد دولت سابق که هشت سال زهر به نظام اقتصادی و اخلاقی تزریق شد، بهطوریکه مردم تمام مشکلات اخلاقی و اقتصادی که در گوشه و کنار جامعه مشاهده می شود از آن دولت ببینند و در آخر نسبت به پشتیبانی روحانیون از این دولت گلایه فرمودهاید لازم دیدم کلمهای گفته باشم.
این جانب از آن جمله بودهام و تا آخرین جلسه، سمت استادی اخلاق آن مجموعه را داشتهام. اگر این کار گناه بوده است باید پاسخگو باشم زیرا:
این درست نیست که در کنار جماعتی تا آخر بایستیم و وقتی آنها رفتند نسبت به هرچه به آنها میرود ساکت باشیم کأنّه آنها جز بدی، کاری نکردند.
آنچه شما دولت سابق را در آن خلاصه کردید، افزایش نقدینگی است. مسئله، مسئله پول رایج جهانی است. طبیعت این پول آن است که نمیتوان با آن در حد نقطه جوش عمل کرد و مشکلات را حل کرد مگر آنکه از جانب دیگر مشکلی پیش آید.
مسئله صاحب خانه شدن متوسط مردم در قبل از دولت سابق، امری نزدیک به محال بود. الآن بسیاری از آنها صاحب خانه هستند. یکی از اشتباهات وارثان آن دولت این بود که در تکمیل خانهها عقبنشینی کردند تا صاحبان آن مجبور شوند به ثمنبخس خانه خود را به دلالها بفروشند و آنها با تکمیل خانهها به آلاف و الوف برسند و مستحقین خانه، دوباره دربهدر شوند.
امروز هرکسی بخواهد از تندرویِ ضد دولت سابق، کلمه ای بگوید باید قید آبروی خود را بزند که شما از فرد عاصیِ بر رهبری حمایت میکنید. این وضع دوستان سابق ایشان. آنها که مخالف بودند، بدتر.
شما همیشه میگویید عدالت، میانهروی. اینکه حاکمیت هشت ساله گذشته را حتی خاکستری نبینیم و سیاه مطلق بدانیم، میانهروی است؟ اینطور نیست. دولت سابق آرزوهای بعضی انسانها را عملی کرد و آرزوی بخشی از اقشار ضعیف را برآورد.
استان فارس آرزوی راه آهن داشت امروز به آرزوی خود رسیده است. متوسط جامعه مأیوس از خانهدار شدن بودند الآن صاحب خانهاند. وضع خانههای اجارهای اگر قابل تحمل باشد، به جهت صاحب خانه شدن بسیاری از مستأجرین است و اگر قابل تحمل نباشد، بدانید اگر خانهسازیها نبود، وضع بدتر بود.
بگذارید دولت فعلی شقالقمری کند و معجزهای انجام دهد و وضع مردم را از نظر اخلاقی و اقتصادی بهتر کند آنگاه خواهید دید مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.
الان نیاز به وحدت داریم. با سیاهنمایی دیگران از وحدت دور می شویم. امروز طرفداران دولت سابق و طرفداران دولت حاضر باید صفهای خود را فشردهتر کنند. حکومتی که پشتوانه مردمی داشته باشد هیچ فشار و توطئه خارجی آن را شکست نمیدهد. تمام آنها که آسیب دیدند، حکومتهای کودتا بودند. حکومتهای مردمی را با اختلاف شکست میدهند نه با فشار نظامی و اقتصادی.
اساس اتحاد، خود کنترل کردن است. املک لسانک تملک قلوب اخوانک.
امام سجاد علیه السلام به کسی که از دشمنیهایی که با او شده بود، عاصی گردیده بود فرمود: زبان خود را نگهدار تا دل برادران دینی خود را داشته باشی.
محی الدین حائری شیرازی
انتهای پیام/