دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
خسرو معصومی در «دو قدم تا سیمرغ»:

«کار کثیف»؛ مهاجرت بخاطر بیکاری است

خسرو معصومی، کارگردان فیلم سینمایی «کار کثیف» گفت: موضوع بیکاری که منجر به مهاجرت جوان‌های ما از کشور می‌شود، دغدغه‌ای بود که در این فیلم آن را تصویر کردم.
کد خبر : 256054

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، آخرین نشست از سری نشست‌های برنامه «دو قدم تا سیمرغ» به معرفی فیلم سینمایی «کار کثیف» ساخته خسرو معصومی اختصاص یافت.


در این نشست، خسرو معصومی به عنوان کارگردان، عباس نصیری؛ سرمایه‌گذار، غزل معصومی؛ دستیار کارگردان، پیام احمدی‌نیا؛ بازیگر، پدرام شریفی؛ بازیگر، مهران نائل؛ بازیگر و شاهرخ فروتنیان؛ بازیگر حضور داشتند.


در ابتدای جلسه، خسرو معصومی درخصوص داستان فیلم گفت: موضوع اصلی این اثر بر پایه مهاجرت و بیکاری است که به نوعی یک ساقی راوی آن است.


وی در مورد زمان نگارش فیلمنامه «کار کثیف» توضیح داد: حدود یک سال و نیم پیش روی فیلمنامه کار کردم و با افراد زیادی که ساقی بودند صحبت کردم و به حقایق عجیبی رسیدم مثلا اینکه افرادی سراغ این کار می‌روند که اتفاقا تحصیلکرده و برای خود ارزش قائلند اما شرایط به آنها اجازه زندگی بهتر نمی‌دهد. گاهی چیزهایی تعریف می‌کردند که نمی توانستم در فیلم بیانش کنم.



تاثیر بازتاب مخاطب‌های حشنواره بر تاریخ اکران عمومی


کارگردان فیلم سینمایی «خرس» در مورد اکران فیلمش بیان کرد: فعلا برای اکران عمومی برنامه‌ای ندارم و منتظرم بازخوردها را در جشنواره ببینم و سپس برای اکران تصمیم بگیرم.


عباس نصیری، سرمایه گذار فیلم درباره این همکاری گفت: من دوستی دیرینه‌ای با آقای معصومی دارم ضمن اینکه محتوای غنی این فیلمنامه من را ترغیب کرد تا حتما در این پروژه شرکت داشته باشم.


«کار کثیف» روایت جامعه‌ای ملتهب


شاهرخ فروتنیان درباره نقش خود افزود: در این فیلم نقش یک پلیس را ایفا می‌کنم و این اولین همکاری من با خسرو معصومی است که پیش از این به دلایلی شکل نگرفت. این فیلمنامه نگاهی به جامعه‌ای که مسایل ملتهب زیادی را تجربه می‌کند، دارد.



همه بازیگران، نقش‌هایشان را زندگی کردند


پدرام شریفی، بازیگر نقش فرهاد، در تکمیل این صحبت بیان کرد: این فیلم اگرچه شهری است اما همان سختی‌های همیشگی فیلم های قبلی آقای معصومی را دارد. نقش من اگرچه سخت بود اما تجربه‌های جالبی برایم رقم زد.


بازیگر فیلم «بادیگارد» افزود: 80 درصد سختی‌ها به خاطر موقعیت خود کاراکتر بود و بقیه هم به خاطر شرایط سخت و سرد فیلمبرداری در زمستان ترکیه و شمال کشور ایران.


شریفی ادامه داد: فرهاد این قصه در جامعه امروزی ما زندگی می‌کند و همیشه کارگردان، من را به ایفای درست آن سفارش می‌کرد تا مردم باورش کنند و این حساسیت کار من را بالا می‌برد.


بازیگر فیلم «سیانور» گفت: خیلی با آقای معصومی صحبت می‌کردم، در تمام جلسه‌ها آقای معصومی به من گوشزد می‌کرد از نقشم دور نشوم و خودم را در موقعیت قرار دهم.


پیام احمدی‌نیا که نقش «آرش» را در این فیلم بازی می‌کند بیان کرد: نقش من کاراکتری است که همه قصه از او شکل می گیرد. به نوعی همه آتش‌ها از گور او باند می‌شود.


وی افزود: درکی که ابتدا از فیلمنامه داشتم چیز دیگری بود و می خواستم در بازی‌ام خیر و شر را به نمایش بگذارم اما آقای معصومی بازی من را کلا عوض کرد و خیلی خوشحالم که در این کار تجربه‌های تازه‌ای کسب کردم و خوشحال‌تر که آنچه در فکر خودم بود اجرا نشد.


تمام کاراکترهای فیلم مابه‌ازای بیرونی دارند


مهران نائل نیز درباره نقش خود توضیح داد: من در این فیلم یکی از اعضای خانواده‌ای هستم که کار زیاد جالبی نمی‌کند و نسبت عجیبی با نقش پدرام شریفی دارد.


وی در مورد مابه‌ازای بیرونی نقش خود در فیلم «کار کثیف» گفت: کارگردان ما همه صحنه‌ها را حفظ بود و فقط قرار بود ما سر صحنه اجرایش کنیم. از همان فیلمنامه شخصیت من باورپذیر بود چراکه شبیه او را در جامعه زیاد دیده‌ایم.


این بازیگر اضافه کرد: گروهی که در این پروژه حضور داشتن خیلی درست و سر جایشان بودند. تنها خواسته کارگردان از ما این بود که عین زندگی را جلوی دوربین بیاوریم.


غزل معصومی، دستیار کارگردان و دختر او، با اشاره به اینکه 35 درصد تصویربرداری در ترکیه و 65 درصد در ایران جلوی دوربین رفت درباره همکاری با پدر اشاره کرد: مسئولیت‌پذیری من وقتی با پدرم کار می‌کنم خیلی بیشتر می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب