دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علیرضا جلالی در «دو قدم تا سیمرغ»:

تقدیم «ماهورا» به مردمی که در گرد و غبار نفس می کشند

علیرضا جلالی؛ تهیه کننده «ماهورا» در نشست رسانه ای ویژه برنامه «دو قدم تا سیمرغ» این فیلم را به مردم اهواز که شرایط سخت گرد و غبار را تحمل می کنند، تقدیم کرد.
کد خبر : 255827

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، نشست رسانه ای فیلم سینمایی «ماهورا» با حضور حمید زرگرنژاد کارگردان، علیرضا جلالی تهیه کننده، ستار اورکی آهنگساز، کامران تفتی و بهاره کیان افشار بازیگران این اثر سینمایی برگزار شد.


در ابتدای این جلسه زرگرنژاد نویسنده و کارگردان اثر گفت: باید از مرحوم حمید آخوندی که بابت سرمایه گذاری این فیلم زحمت زیادی کشیدند، یاد کنم. سرمایه گذاری در سینما ریسک بزرگی است. اما ماهورا به هیچ عنوان رنگ و بوی حکومتی ندارد و مردم ما دولتی یا غیردولتی بودن فیلم را تشخیص می دهند. مردمی که بدون آن که کسی بر آنها تحمیل کند، از مرز و بوم خود دفاع می کنند.


وی ادامه داد: فیلمبرداری در هور بسیار دشوار است. ما زیر و روی آب فیلمبرداری داشتیم. آقای غفوری فیلمبرداری اسکوپ کار کردند. رنگ ها و ترکیب بندی متفاوتی نسبت به فیلم های این ژانر در «ماهورا» انجام شده، به نظرم بعد از این فیلم محیط زیست باید برای زنده نگه داشتن هور تصمیم جدی بگیرد.


این کارگردان و نویسنده در پاسخ به این که اگر یک سیمرغ در اختیار داشته باشد، به چه کسی اهدا خواهد کرد، بیان کرد: همه عوامل و بازیگران برای این فیلم بسیار زحمت کشیدند. حتی در خلوت خودم به این که سیمرغ را چه کسی باید بگیرد، فکر نکرده ام.



علیرضا جلالی؛ تهیه کننده فیلم نیز گفت: ما برای این فیلم یک روستا را ساختیم و فیلمبرداری اثر بسیار کار سختی بود. بازیگران زحمت زیادی برای «ماهورا» در شرایط بد آب و هوایی داشتند و من این فیلم را به کسانی که در اهواز شرایط سخت گرد و غبار را تحمل می کنند، تقدیم می کنم.


این تهیه کننده ضمن تشکر از ستار اورکی که آهنگساز این فیلم بود، گفت: افتخار می کنم حمید زرگرنژاد را به عنوان یک کارگردان جوان به سینما معرفی می کنم. ساختن 100 مستند کار سختی است و او انجام داده و ما رگه های مستندسازی را در فیلم «ماهورا» هم می بینیم.


کامران تفتی؛ بازیگر «ماهوار» نیز با اشاره به این که «دو قدم تا سیمرغ» برنامه ای است که به هنرمندان احترام می گذارد، درباره «ماهورا» توضیح داد: این فیلم، فیلمی فراتر از بحث دولتی و سفارشی بودن است. عوامل حرفه ای سینما در آن حضور دارند و تعریف سینماست و قد و قواره آن را دارد.


وی درباره نقش خود بیان کرد: من نقش یک عرب را در لباس و کسوت خاص این قوم بازی می کنم. در واقع این قوم در ماهورا جزئی تر دیده می شود. این تنها فیلمی در میان کارهای من است که دو ماه و نیم زمان صرف تمرین آن شده است و هر آنچه در فیلم می بینیم ما به ازای بیرونی دارد. «ماهورا» اصلا یک فیلم سفارشی نیست بلکه عاشقانه است.


تفتی با اشاره به تفاوت نقش خود توضیح داد: تک تک نقش ها این ویژگی را دارند. ارزش ماهورا بسیار بالاتر است و یک آبرنگ یکدست و زیبا را در این اثر می بینیم. فیلم خیلی ارزشمندتر از سیمرغ هایی است که در جشنواره ها داده می شود. تلاش کردم در این فیلم خوب باشم و به دلیل این که بازیگر برون گرایی هستم، حمید زرگرنژاد انرژی زیادی گذاشت تا اضافه های بازی من را بگیرد.


در ادامه این جلسه ستار اورکی؛ آهنگساز «ماهورا» نیز عنوان کرد: بیش از یکسال زمان صرف این فیلم کرده ام. آرزو داشتم یک فیلم را با تجربیات چند ساله خود کار کنم و به نظرم در «ماهورا» با فیلم انسانی و شریفی رو به رو هستیم و روایت بسیار درستی را در اثر می بینیم.


وی در پاسخ به این که آیا موسیقی فیلم به طور مستقل منتشر می شود یا نه، افزود: تلاش می کنیم این اتفاق بیافتد، اما وضعیت بازار موسیقی چندان مطلوب نیست.
بهاره کیان افشار؛ بازیگر نقش اول فیلم نیز درباره نقش خود گفت: من نقش ماهورا را در این فیلم بازی می کنم و خوشحالم که در این اثر حضور داشتم چرا که روح بزرگی در میان آدم های این فیلم جاری است و همان روز اول احساس کردم باید به آقای زرگرنژاد کمک کنم حرف های دلی اش را از جنگ بزند.


وی همچنین افزود: یکی از سخت ترین تجربه های کاری من که از نظر شرایط کاری آن را سپری کردم، این فیلم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب