کمبود هنرستان دغدغه بزرگ آموزشوپرورش است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، سید محمدجواد ابطحی با انتقاد از کمبود تعداد هنرستانها در کشور، گفت: وضعیت هنرستانهای کشور به دغدغهای برای دولت تبدیل شده است؛ چرا که از یک سو تعداد این مدارس کم است و از سوی دیگر در هر کلاس و کارگاه هنرستانها تعداد دانشآموزان نباید بیشتر از 17 نفر باشد در نتیجه حل مشکلات هنرستانها به بحرانی برای وزارت آموزشوپرورش تبدیل شده است.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از آنجا که قوام توسعه و اقتصاد کشور به رشتههای فنی و حرفهای وابسته است باید شرایط لازم برای بهبود وضعیت رشتههای مهارتی و فنی را افزایش داد.
وی بیان کرد: فارغالتحصیلان دانشگاههای کشور با وجود داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هیچگونه مهارتی ندارند و به همین دلیل بازار کار آنان را جذب نمیکند؛ در چند سال اخیر سعی شده دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای هدایت شوند در این حالت باید برای این جمعیت امکانات تحصیلی و زیرساختهای مناسب فراهم شود.
عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کشور با کمبود جدی هنرستانها روبهرو است با توجه به اینکه توسعه هنرستانها به امکانات و تجهیزات نیاز دارد، بنابراین باید بودجه متناسبی برای این بخش درنظر گرفته شود؛ با توجه به بودجه آموزش و پرورش نمیتوان به بهبود وضعیت هنرستانها امیدی داشت.
ابطحی در ادامه تاکید کرد: برای گسترش تعداد هنرستانها نیاز است تا خیرین و مدرسهسازان در این زمینه حمایتهای لازم را انجام دهند تا بتوان وضعیت موجود را بهبود بخشید از سوی دیگر میتوان برخی از مدارس را به هنرستان تبدیل کرد تا این کمبود جبران شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به طرح کار، ادامه داد: دانشآموزانی که در هنرستان به تحصیل مشغولاند بعد از فارغالتحصیلی بدون نیاز به اینکه وارد دانشگاه شوند مشغول کار میشوند چرا که بازار کار به افرادی نیاز دارد که بتوانند با مهارتهای فنی خود نیازهای جامعه را برطرف کنند.
انتهای پیام/