اهم فعالیتها و اولویتهای کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید محمدباقر اخلاقی با توجه به تاکید امام راحل(ره) و توجه جدی مقام معظم رهبری بر حضور همه اقشار مختلف جامعه در اقیانوس بیکران بسیج، هدف از تشکیل سازمان بسیج اساتید را در وهله اول بهرهمندی از کارایی متفاوت اساتید در مقابله با جنگ نرم دشمن عنوان کرد.
مسؤل بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با توجه به اینکه استادان از نخبگان جامعه هستند، تصریح کرد: نقش این فرماندهان فرهیخته در هدایت جامعه و تربیت دانشجویانی متعهد و متخصص بسیار مهم است لذا یکی از اهداف تشکیل بسیج اساتید ایجاد دانشگاهی در خور جامعه اسلامی و مطابق با دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
وی عضویت بیش از یک سوم اعضای هیئت علمی در کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر را یکی از موفقیتهای شایان توجه این کانون در جذب استادان عنوان و خاطرنشان کرد: مهمترین عامل استقبال اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم در این تشکل گسترده فرهنگی وجود نظم و انضباط و اجرای برنامه های متعدد و متنوع بوده است.
یکی از اهداف تشکیل بسیج اساتید ایجاد دانشگاهی در خور جامعه اسلامی و مطابق با دستاوردهای انقلاب اسلامی است |
مسؤول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، ساماندهی نیروی انسانی و ارتقای کیفی و کمی فعالیت حلقههای صالحین را از اهم اولویتهای خود در سال تحصیلی 95-94 اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزیهای گسترده و مدونی که صورت گرفته است به حول و قوه الهی در سال تحصیلی آینده با برگزاری نشستهای مختلف سیاسی فرهنگی ویژه اعضای حلقههای صالحین برهمافزایی و افزایش بصیرت سیاسی و اعتقادی این عزیزان خواهیم کوشید، البته در کنار این برنامهها فعالیتهای گسترده ورزشی و فرهنگی نیز فراموش نخواهد شد.
وی با توجه به فعالیتهای قابل توجه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در سال گذشته اظهار کرد: برگزاری کارگاه دو روزه آسیب شناسی، کارگاه جنگ نرم، برپایی نمایشگاه محرمانه 1 در مناطق مختلف شهرستان، برگزاری همایش ایران هستهای با مشارکت بسیج دانشجویی و حضور دانشمند جوان هستهای، برگزاری جلسات مختلف تحلیل مسائل سیاسی روز ایران و جهان، دیدار باخانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان و نیز برگزاری جلسات متنوع فرهنگی بخشی از فعالیتهای کانون بسیج اساتید واحد شوشتر در سال گذشته بوده است.
اخلاقی با توجه به اینکه مقام معظم رهبری اساتید را فرماندهان جنگ نرم خواندهاند، گفت: برای اینکه این فرماندهان فرهیخته جنگ نرم بتوانند به خوبی افسران جوان این مبارزه یعنی دانشجویان را هدایت و تربیت کنند ما آموزشهای متعدد بصیرتی و دانشافزایی برای این عزیزان پیشبینی کردهایم و سعیمان براین است که اطلاعات این فرماندهان دلیر و نخبه بروز باشد.
وی با توجه به تصویب ده برنامه کلان درشورای سیاستگذاری بسیج اساتید تا پایان آذر افزود: برگزاری مرحله دوم کارگاه جنگ نرم، برگزاری کنگره شعر عاشورایی، مسابقات غیرحضوری کتابخوانی، دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، دیدار با علمای شهرستان و دانشجویان نخبه، برگزاری مسابقات ورزشی و نیز دعوت از شخصیتهای مطرح سیاسی و مذهبی کشور بخشی از این برنامهها است.
مسؤل کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر همچنین همکاری و هماهنگی تشکلهای مختلف بسیج در سطح دانشگاه باهدف جلوگیری از تداخل کاری و ارتقای کیفیت برگزاری برنامههای کلان را بسیار خوب ارزیابی کرد.
انتهای پیام/