دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 دی 1396 - 14:31
عضو فراکسیون زنان مجلس مطرح کرد؛

تداوم فیلتر تلگرام بحران شغلی و اجتماعی ایجاد می‌کند/شبکه‌های اجتماعی مسیری برای جبران نبود حمایت رسمی از تولیدات هنری

عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه کسب وکارهای سینمایی پس از فیلترینگ تلگرام با بیش از ۷۰درصد آسیب اقتصادی رو به رو شده‌اند، گفت: گرفتن این فضا از مردم می‌تواند موجبات بحران شغلی و اجتماعی را در کشور رقم بزند.
کد خبر : 250605

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، پروانه مافی با انتقاد از ادامه فیلترینگ شبکه اجتماعی تلگرام، گفت: اگرچه تلگرام آسیب‌هایی برای جامعه ایرانی به همراه داشته است اما فیلتر راه مقابله با این آسیب‌ها نخواهد بود چراکه بیش از 15 هزار نفر به صورت مستقیم و افراد بیشتری به طور غیررسمی از این طریق ارتزاق می‌کنند؛ این افراد عموما شامل گروه‌های سنی جوان و زنان می‌شوند اما با فیلتریگ تلگرام همه آن‌ها از کار بیکار شده‌اند.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه کسب و کارهای سینمایی پس از فیلترینگ با بیش از 70درصد آسیب اقتصادی رو به رو شده‌اند، توضیح داد: از آنجا که صدا وسیما هیچگاه حمایت مناسب و مشخصی از آثار هنری نکرده و این آثار از تبلیغات شهری نیز محروم هستند، اصلی‌ترین تبلیغات برای آن‌ها از طریق فضای مجازی صورت می‌گرفت اما فیلترینگ تاثیر بسیار منفی بر وضعیت اقتصادی سینماها و تئاترهای مختلف گذاشته است.


وی با تاکید بر اینکه دولت براساس برنامه ششم توسعه موظف به ایجاد900هزار تا یک میلیون 200هزار شغل هر سال تا پایان برنامه شده است، افزود: فضای مجازی یکی از زیربناهای اصلی برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور محسوب می‌شود اما گرفتن آن از مردم می‌تواند موجبات بحران شغلی و اجتماعی را در کشور فراهم کند لذا باید هر چه سریع‌تر شرایط را به حالت عادی باز گرداند.


مافی بیان کرد: مردم خودشان به صورت خودجوش فضای مجازی را تبدیل به یک فرصت شغلی مناسب کرده‌اند و گرفتن این فرصت از آن‌ها و اضافه کردن شان به سیل بیکاران جامعه، اتفاق بسیار ناخوشایندی است.


عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور همچنین بر ضرورت راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و ایجاد جایگزین‌های داخلی برای فضاهای مجازی موجود تاکید کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب