دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شرایط نامساعد جوی مانع امداد به نفتکش ایرانی

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت شرایط جوی نامساعد دسترسی گروه های امداد و نجات به نفتکش را دشوار ساخته اما گازهای سمی ناشی از سوختن نفت نیز به یک ریسک بزرگ تبدیل شده است.
کد خبر : 249531

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، لو کانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت شرایط نامساعد جوی در فعالیت‌های امداد و نجات همچنان اختلال ایجاد می‌کند.


به نوشته رویترز، به نظر می رسد بخشی از آتش خاموش شده است هرچند که نمی‌توان آن را تایید کرد. وزارت حمل و نقل و امنیت دریایی چین زمانی که در این رابطه مورد سوال قرار گرفت، اظهارنظری نکرد.


لو ادامه داد: «دولت چین تصادف‌های دریایی نظیر این مورد را بسیار جدی می‌گیرد و قبلا گروه‌های جستجو و نجات بسیاری به صحنه حادثه اعزام کرده است.»


رویترز مدعی است که آمارهای رهیابی کشتی‌ها نشان می‌دهد که این تصادف در آب‌هایی اتفاق افتاده است که چندان مورد استفاده کشتی‌های بزرگی نظیر نفتکش‌ها، کشتی‌های فله‌بر یا کشتی‌های کانتینربر قرار نمی‌گیرد. بیشتر کشتی‌ها در نزدیکی سواحل چین در غرب یا نزدیک‌تر به ژاپن در شرق حرکت می‌کنند.


مقامات وزارت حمل و نقل چین اعلام کردند کشتی فله‌بر اف سی کریستال به بندر لوهوانشان در جنوب شانگهای منتقل شده است و مقامات در آنجا تحقیقات در مورد علت این تصادف را آغاز خواهند کرد.


سخنگوی وزارت خارجه چین تصریح کرد اکنون بسیار زود است که در رابطه با نحوه پرداخت غرامت به قربانیان صحبت کنیم و صحبت در مورد غرامت و دیگر سوال‌های مربوط به این حادثه پس از تکمیل تحقیقات مطرح خواهد شد.


شرایط جوی نامساعد دسترسی گروه های امداد و نجات به نفتکش را دشوار ساخته است اما گازهای سمی ناشی از سوختن نفت به یک ریسک بزرگ تبدیل شده است.


وزارت کشتیرانی چین اعلام کرد زمانی‌که میعانات گازی با آب تماس برقرار کند به سرعت بخار می‌شود و می‌تواند منجر به انفجاری در مقیاس بالا شود چراکه در برخورد با هوا واکنش می‌دهد و به گاز قابل اشتعال تبدیل می‌شود.


به گزارش فارس، روز گذشته نفتکش ایرانی حامل 136 هزار تن میعانات گازی با کشتی فله‌بر چینی در سواحل شرقی چین برخورد کرد. این حجم میعامات گازی معادل حدود یک میلیون بشکه میعانات گازی به ارزش حدود 60 میلیون دلار بود.


این نفتکش به مقصد کره جنوبی و کشتی چینی حامل غلات آمریکایی به مقصد چین در حرکت بودند.


تاکنون چین 4 کشتی امداد و نجات و 3 قایق پاکسازی و کره جنوبی یک کشتی و یک بالگرد به منطقه حادثه اعزام کرده‌اند. نیروی دریایی آمریکا نیز با اعزام یک بالگرد نظامی به جستجو در منطقه‌ای به مساحت حدود 3600 مایل مربع دریایی (12 هزار و 350 کیلومتر مربع) کمک می‌کند.


30 خدمه ایرانی و 2 خدمه بنگلادشی این نفتکش در این حادثه ناپدید شدند که تاکنون جسد یک نفر پیدا و برای شناسایی به چین ارسال شده است.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب