مالک به چند قدمی خیمه معاویه رسیده بود. فقط چند ضربت شمشیر مانده بود تا غائله صفین بخوابد و برای همیشه شر معاویه کنده شود. به مالک پیام رسید برگرد. مالک برگرد که فتنه داخلی، اردوگاه شیعیان را فراگرفته و اگر عقب ننشینی فتنه عمر و عاص حتی جان علی (ع) را نیز تهدید می کند. چنین شد که مالک اشتر با کوله باری از خستگی بر جان مانده و سنگینی غربت علی به اردوگاه برگشت و با دلی آکنده از حسرت، نظاره گر بی بصیرتانی بود که با فتنه عمر و عاص بر کوس مذاکره می کوبیدند. این چنین پیروزی در میدان نبرد را در مذاکراتی فریبکارانه با شکستی جبران ناشدنی عوض کردند. شکستی که تا ابد جبران نخواهد شد.
اما حال و هوای این روزهای ایران آشنای غریبیست. روزهای فراموش نشدنی دی 1396. غربت مردمی که گرفتار مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند که بخشی از آنها ثمره تحریم های تمام نشدنی ایالات متحده و غرب است. روزهایی که مردم برای رساندن صدای مشکلاتشان با تجمعاتی شعار «مرگ بر گرانی» سر دادند، ولی فتنهگرانی خارج نشین اعم از منافق و سلطنت طلب با مصادره این انتقادها و مطالبات بحق مردم، فرصت را غنیمت شمرده تا نیتی شوم را عملی کنند. پرچم به آتش بکشند، اموال عمومی را تخریب کنند و به جان چند تن از هموطنان بی گناه تعرض کنند. اما کدام نیت شوم. اگر خوب گوش کنیم باز صدای شمشیر مالک به گوش می رسد. بعد از اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی وعده دوماهه برای شکست داعش داد، در کمتر از دو ماه در عراق و سوریه خلافت خودخوانده داعش ساقط و ثمره سال ها برنامه ریزی آمریکا و اسرائیل و میلیون ها دلار نفتی سرمایه گذاری شده عربستان بر باد رفت.
داعش پروژه ای بود که آمریکا در خیال خود حداقل سی سال بر روی درآمد حاصل از حضور داعش در منطقه به حساب می رفت و رژیم صهیونیستی از اینکه چند دهه مشغله برای ایران و جبهه مقاومت ایجاد کرده است، احساس رضایت و امنیت می کرد. اما علی رغم همه این خواب های آشفته، داعش در عراق و سوریه سرنگون شد.
اکنون سپاه قدس ایران، شمشیر بُرّای نظام جمهوری اسلامی ایران زیر حلقوم رژیم صهیونیستی قرار گرفته و سردار سلیمانی به دو قدمی تل آویو رسیده است و صدای شمشیر مالک از چند قدمی خیمه شیطان شنیده می شود. حال وقتی دشمن اینقدر خطر را نزدیک می بیند چاره ای ندارد که همچون عمر و عاص، نظام جمهوری اسلامی ایران را با فتنه ای داخلی درگیر چالش امنیت داخلی کند. همانطور که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با خرسندی از اغتشاشات برخی شهرهای ایران از تحقق وعده ای که بابت کشاندن جنگ به داخل ایران داده بود احساس غرور کند. اما بی خبر از آنکه تجربه تلخ صفین دیگر تکرار نخواهد شد و مالک اشتر از اردوگاه شام بازنخواهد گشت. چون اینجا ایران است و ایرانیان اهل کوفه نیستند، علی تنها بماند.
ایرانیان فراموش نکرده اند که صدام چه زمانی به کشورشان حمله کرد. آن روزها ایرانِ انقلابی توانسته بود حکومت پهلوی را سرنگون و دست غربی ها را از ایران کوتاه کند. آمریکا نه تنها ژاندارم خود در منطقه خاورمیانه را از دست داده بود، بلکه با ظهور حکومتی با تفکرات ضد امپریالیستی، منافعش را نیز در منطقه در خطر می دید. پس باید کاری می کرد. حکام دیکتاتور خاورمیانه نیز که از سرایت روحیه و تفکر انقلابی به داخل کشورهایشان احساس خطر می کردند، برای دفع خطر به تکاپو افتاده بودند. چنین شد که ملت ایران درگیر تحریم های اقتصادی و مشکلات معیشتی شد و حکومت نوپای جمهوری اسلامی ایران درگیر فتنه های داخلی و قومیتی در چند نقطه مرزی کشور شد.
آن روزها مذاکره با آمریکا نیز در جریان بود. مذاکرات الجزایر. مذاکراتی که با بدعهدی آمریکایی ها دستاوردی تقریباً هیچ برای ایران داشت. صدام که از سوی چندین کشور غربی و عربی بویژه آمریکا و عربستان حمایت می شد، جرات حمله به ایران را پیدا کرد، چون تصور می کرد حکومتی که درگیر مشکلات اقتصادی و بحران امنیت داخلی است توان حفاظت از مرزهای خود را ندارد و به راحتی پیروز میدان خواهد شد اما او نیز اشتباه می کرد. جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و پشتوانه مردمی انقلابی با دست خالی و به تنهایی شاخ صدام را شکست و جلوی اربابان غربی او پرت کرد.
امروز جمهوری اسلامی ایران دست خالی نیست و باز رهبری دارد مدبر و مهدوی. متحدانی دارد از جنس مقاومت. در اعماق خاورمیانه ریشه دوانده. هرچند تحریم های غربی این روزها حال و هوای اقتصادش را ابری کرده اما بصیرت ملتش در طول چهل سال عمر انقلاب و فتنه گری های دشمنانشان به بالاترین درجه خود رسیده است که با کوچکترین اقدام، سره را از ناسره تمییز می دهند و امید دارند به آینده ای 25 ساله.
امروز عربستان وهابی با همان وعده هایی که به صدام بعثی داده شده بود بر کوس جنگ می کوبد و از هر فرصتی برای اثبات دشمنی اش استفاده می کند. امروز آمریکا همان آمریکاست و تحریم ها همان. ملت امروز ایران با تدبیر رهبر فرزانه انقلاب هم از مشکلات اقتصادی عبور خواهند کرد و هم به آرمان های اصیل انقلابی دست خواهند یافت. دشمنان باز هم تصور می کنند که با شکستن چند شیشه و آتش زدن چند سطل زباله، ایران را از رسیدن به آرمان های انقلابی اش و محافظت از مرزهایش ناتوان خواهند کرد. اما غافل از اینکه اگر کوچکترین اقدام نظامی علیه مرزهای ایران از طرف هر کشور متجاوزی رخ دهد، ایران نسبت به موشک باران و با خاک یکسان کردن تل آویو و حیفا تردید نخواهد کرد و پیروز میدان فتنه گری های دشمنان ایران، ملت انقلابی بابصیرت خواهند بود.
*مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
انتهای پیام/