برگزاری کارگاه «راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، پژوهشگر حوزه دین و مهدویت در این کارگاه اظهار کرد: «انسان کامل انسانی است که میخواهد آرمان شهر را معرفی کند و مهدی به معنای انسان کامل آخری است و بهترین پاسخ به مسائل، نیازها و پرسشهای انسان در لحظه لحظه زندگی برای اثبات ضرورت بحث مهدویت است.»
حجت الاسلام محمدرضایی با بیان اینکه هر آن چیزی که در درون باشد و به تدریج شکوفا شود فطریات انسانی است، گفت: «منظور از فطریات ادراکی حضوریات است. این نوع فطریات علمهای بدیهی یا حضوری نا آموختنی است که بدون هیچ واسطهای حضور آن را درک خواهید کرد. نیازها، تعلقات، تکیه گاه، معنویات، عبودیت، گرایش به جستجوگری، فهمیدن و دانایی، گرایش به خیر و خوبی و عدم تعلق به بدیها، گرایش به زیباییها و کمال از نوع فطریات گرایشی است.»
رضایی اظهار کرد: «خداوند در هیچ کاری انسان را اجبار نمیکند در صورتی که برای راهبری انسانها، انسان کامل زمان را قرار داده است. لذا راهبر زمانی پنهانی وجود دارد که نیازمند ماست یعنی افراد مومنی که عصای دست امام در تأمین نیازها باشد.»
وی باتوجه به پیام دعاهای ندبه و عهد، گفت: «تحلیل ارادههای جمعی بشر در تاریخ نسبت به انسان کامل پیام دعای ندبه و تعریف اراده فردی در مسیر ظهور پیام دعای عهد است.»
انتهای پیام/