اشتغال 4 هزار نفر با هوشمندسازی جادهها
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا این تفاهمنامه که در زمینه اجرای سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور و آموزش و تامین نیروی انسانی ماهر برای بهکارگیری و اشتغال در دو پروژه امضا شد، سیستمهای هوشمند حمل و نقل ترافیکی و سیستمهای انتقال شبکه ترانسپورت نوری را عملیاتی خواهد کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در این مراسم با بیان اینکه اجرایی کردن قانون الزام فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای یکی از مهمترین اهداف امضای این تفاهمنامه است، گفت: هدف اصلی این کار تامین نیروی انسانی ماهر برای دو پروژه ملی از جمله فعالیتهای پشتیبانی سیستمهای حمل و نقل هوشمند جادهای و نگهداری و پشتیبانی شبکه ترانسپورت نوری است.
کوروش پرند با تاکید بر این که در هر پروژه دو هزار نفر تکنسین مشغول به کار خواهند شد، اظهار کرد: ممکن است تعدادی از این نیروها پیشتر در بازار کار اشتغال داشته باشند، اما با دریافت تاییدیههای صلاحیت از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور وارد دو پروژه ملی ذکر شده شوند.
مدیرعامل شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران نیز با بیان اینکه استفاده از پتانسیلها و امکانات علمی و اجرایی طرفین برای افزایش کیفیت دورههای آموزشی از اهداف این تفاهمنامه است، گفت: در حال حاضر دو زیرساخت بزرگ در حال اجراست که در بخش نخست 36 هزار کیلومتر از جادههای کشور با اجرای یکی از پروژهها ظرف مدت کمتر از سه سال با سرمایه ملی هزار و 500 میلیاد تومان هوشمندسازی خواهد شد.
محمدصادق مفتح افزود: پرونده دوم مربوط به تفاهمنامه شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران، شرکت زیرساخت و شرکت توانیر است که بر اساس آن 22 هزار کیلومتر شبکه فیبر برای توزیع اینترنت پر سرعت در کشور در دست احداث است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر یکی از معضلات ما در کشور نگهداری این شبکههاست که برای همین منظور باید تکنسینهای آشنا برای نگهداری داشته باشیم.
مفتح ادامه داد: در مراحل تکمیل این دو پروژه حداقل شش رشته تحصیلی جدید تعریف شده و به عبارت دیگر شش مهارت به عناوین رسمی موجود در کشور اضافه خواهد شد.
انتهای پیام/