دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

محبوب ترین کتاب معاصر ایرانی در افغانستان

ناشر ایرانی با اشاره به تعداد زیاد علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی در هرات،گفت: سفرنامه جانستان کابلستان جز محبوبترین و پر فروش ترین کتاب‌ها در ایران است.
کد خبر : 241596

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، سید مجتبی سلطانی ناشر ایرانی در حاشیه نمایشگاه کتاب در هرات که از ایران در این نمایشگاه شرکت کرده است با اشاره به تعداد زیاد علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی در هرات در این نمایشگاه و استفبال خوب شهروندان هراتی از کتابهای ایرانی که دراین نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است گفت: سفرنامه جانستان کابلستان جز محبوبترین و پر فروش‌ترین کتاب‌ها در ایران است که سبب شناخت ایرانی‌ها با اشتراکات میان ایران و افغانستان می‌شود‌.


وی افزود: امیر خانی نویسنده بزرگ ایرانی در سفرش به افغانستان که اغازش از هرات است بعد از دیدن ولایت های مختلف افغانستان چشم دید خود را به صورت مکتوب درآورده و این دست نوشته های او در یک کتاب بنام جانستان کابلستان در آمده است که مبدل شده به معرف چهره متفاوت افغانستان و پرفروش ترین کتاب در ایران و در افغانستان است.


وی افزود:در این کتاب اشاره های زیادی به وجود اشتراکات میان مردم ایران و افغانستان شده است که این شناخت ها هر چه بیشتر شود سبب کوچکتر شدن مرزها می‌شود و شهروندان ۲ کشور به خوبی می‌تواند تا یکدیگر را بشناسند و این همه اشتراکات را درک کنند.


سلطانی خاطرنشان کرد: این کتاب در ایران 40 بار به چاپ رسیده است و علاقه مندان زیادی را در ایران به خود جلب کرده که این نه تنها در ایران علاقه مند داشته بلکه در افغانستان نیز شاهد فروش ان و علاقه مندان به این کتاب هستیم.


محمد داوود منیر رئیس انجمن ادبی هرات بر این عقیده است که، به هر اندازه‌ای که تعاملات فرهنگی به وسیله کتاب بین کشورهای همسایه افزایش یابد اعتماد و همپذیری مستحکم تر می‌شود و وجود کتاب‌های ایرانی در هرات نه تنها در کتابخانه‌ها بلکه در دانشگاه‌های هرات از سوی شهروندان و دانشجویان مطالعه می‌شود که این خود سبب شده تا گویش فارسی به درستی درمیان مردم درک شود.


در نمایشگاه کتاب امسال بیش از 45 هزار جلد کتاب در معرض دید علاقه مندان به کتاب قرار داده شده است که در این بین ۲ غرفه از کشور ایران دراین نمایشگاه نیز شرکت کرده‌اند، به گفته ناشران ایرانی برپایی نمایشگاه‌هایی از این دست می‌تواند تا برای ایجاد روابط و تعاملات مناسب فرهنگی میان افغانستان و ایران تاثیر بسزایی داشته باشد.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب