دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان :

صادرات 18 درصد فولاد به اروپا /تعرفه اروپا خللی در صادرات فولاد ایجاد نکرد

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: در سطح بازار به اشتباه انتقادات گسترده‌ای مبنی بر دامپینگ این شرکت در اروپا شده که ابتدا این مطلب درست نیست زیرا صادرات ایران به اروپا قطع نشد ضمن آنکه تنها 18درصد تولید فولاد مبارکه به اروپا ارسال می‌شود و ما بازارهای صادراتی فراوانی داریم.
کد خبر : 240998

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری آنا، بهرام سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نشست خبری خود با خبرنگاران درخصوص اینکه این شرکت بزرگترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا با سهم ۲۰درصدی بوده گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با 12 میلیون تن تولید، به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان شناخته می‌شود که در برنامه‌ریزی‌های جدید این شرکت که در راستای افق 1404 صورت گرفته، تولید این مجتمع به 25 میلیون تن خواهد رسید.


وی ادامه داد: با توجه به تقاضا زیاد بازار داخلی امسال بیشتر تولیدات در بازار داخل توزیع شده که بر اساس آمارها فروش داخلی سال گذشته 74 درصد بود که امسال این میزان به 84 درصد افزایش یافت.


مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در خصوص جغرافیای صادراتی این شرکت نیز اظهار کرد: طی هشت ماهه سال جاری کارنامه صادراتی شرکت بالغ بر صادراتی 18 درصد به اروپا، 38 درصد به خاورمیانه، 44 درصد خاوردور و 3 درصد نیز به آفریقا بوده است ؛ این میزان صادرات در سال 95 نیز شاهد عملکرد 49 درصدی به اروپا، 32درصد به خاورمیانه، 12درصد آفریقا و 7درصد نیز به خاوردور بود.


وی افزود: از نظر میزان فروش محصولات این کارخانه حدود 3823 هزارتن که حدود 84 درصد میزان تولید بوده در بازار داخلی به فروش رسیده و تنها 728 هزارتن به بازار خارجی صادر شده است؛ در بررسی آمارهای سال 95 نیز درمی‌یابیم که 75درصد محصولات یعنی حدود 4718 هزارتن در بازار داخلی و 1554 هزار تن نیز در بازار خارجی به فروش رسیده است.


وی با اشاره به صرفه جویی صورت گرفته در این شرکت گفت: روند بومی سازی در این شرکت از ابتدای سال 81 آغاز و تا به امروز 22502 میلیارد ریال صرفه‌جویی ریالی قطعات و تجهیزات انجام شده که به نسبت سال ابتدایی این شاخص‌گیری، 114درصد رشد پیدا کرده‌ایم.


سبحانی همچنین در خصوص میزان سرمایه‌گذاری‌ها در چهار سال اخیر اشاره داشت و گفت: میزان سرمایه‌گذاری طی این مدت به 6000 میلیارد تومان رسیده و در دو بخش گندله‌وکنسانتره و فولاد سنگ سرمایه‌گذاری داخلی به بالای 90 درصد رسیده است.


مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه تصریح کرد: پیش بینی می شود روند تقاضا برای فولاد برای سال 2025 افزایش داشته باشد و به دو میلیارد تن برسد.


وی ادامه داد: برای سال 2018 انتظار تغییر در تقاضا نمی رود همچنین قیمت نیز در همین میزان خواهد ماند.


مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه گفت: یکی از مشکلات صنعت فولاد کشور وجود واحد‌های پراکنده با مدیریت غیریکپارچه است که باید این مدیریت ها تجمیع شوند.


سبحانی درباره وضع تعرفه از سوی اروپا برای فولاد ایران گفت: این تعرفه ها مختص ایران نبود بلکه 10 کشور صادر کننده فولاد به اروپا را شامل شد و رقم های آن نیز متغیر است.


وی تاکید کرد: با توجه به مشتریان مختلفی که داریم می توانیم محصولات خود را به سایر کشورها صادر کنیم و از لحاظ صادرات با مشکل مواجه نخواهیم شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب