کاهش 33 درصدی واردات محصولات فولادی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت صمت، میکاییل عظیمی مدیرکل دفتر صنایع معدنی فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام این مطلب افزود: ارزش صادراتی تولیدات صنایع فلزی در هفت ماهه امسال 2.5 میلیارد دلار است که در مقایسه با سال گذشته(2.3 میلیارد دلار)، 8 درصد رشد را نشان میدهد.
وی تصریح کرد: دستیابی به بیش از 4.1 میلیارد دلار صادرات محصولات صنایع معدنی فلزی تا پایان امسال برنامهریزی شده است که آمارها حاکی از جلوتر بودن از برنامه است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در این مدت صادرات شمش فولادی 3 میلیون و 500 هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته(95)، از نظر وزنی 120 درصد و از نظر ارزشی 116 درصد رشد نشان میدهد.
وی با اشاره به محصولات فولادی، گفت: تا پایان مهر ماه امسال 11 میلیون و 315 هزار تن از این محصولات تولید شده که در مقایسه با سال گذشته (10 میلیون و 285 هزار تن) 10 درصد رشد را شاهدیم.
عظیمیابراز کرد: در انواع شمش فولادی، تا پایان مهر ماه امسال 12 میلیون و 250 هزار تن تولید انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته( 10 میلیون و 741 هزار تن ) 14 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به برنامهریزی برای راه اندازی طرحهای مختلف زنجیره فولاد در دولت، به رشد تولید آهن اسفنجی در این راستا اشاره کرد و گفت: تولید این محصول 12 میلیون و 590هزار تن بوده که در مقایسه با هفت ماه سال گذشته، 19 درصد رشد یافته است.
کاهش 33 درصدی واردات محصولات فولادی
مدیرکل دفتر صنایع معدنی فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به واردات محصولات فولادی از جمله مفتول صنعتی، ورق در یخچال و... تصریح کرد: در هفت ماهه سال 96، واردات انواع محصولات فلزی از نظر وزنی با کاهش 33 درصدی در مقایسه با سال گذشته مواجه شد؛ یکی از دلایل اصلی تحقق این مهم موظف کردن شرکت فولاد مبارکه به کاهش صادرات و تامین نیاز داخل بوده است.
عظیمیادامه داد: در این مدت واردات شمش فولادی (از نظر وزنی) کاهش 83 درصدی و صادرات آن رشد 120 درصدی را تجربه کرد.
وی بیان کرد: مقصد عمده صادرات شمش و محصولات مقاطع طویل به کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه، ترکمنستان، قطر، پاکستان و امارات متحده عربی و سایر کشورها بوده است، همچنین مقاطع تخت نیز به عراق، امارات، بلژیک، افغانستان، اسپانیا، ارمنستان ، عمان و سایر کشورها صادر شده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به حفظ استاندارد اسلب فولادی در کشور، در هفت ماهه امسال توانسته ایم این محصول را به کشورهای هدف صادراتی مدنظر صادر کنیم.
وی همچنین با اشاره به اقدامهای انجام شده در راستای حمایت از زنجیره فولاد در کشور و رفع موانع و مشکلات موجود، ابراز امیدواری کرد که در افق 1404 به هدف تولید 55 میلیون تن فولاد دست می یابیم.
انتهای پیام/