بازدید مدیران شرکتهای بزرگ صنعتی از دانشگاه آزاد نجفآباد/ اعلام آمادگی دوسویه ارتباط دانشگاه و صنعت
به گزارش خبرنگار آنا، کلباسی مدیرعامل کارخانه کاشی مرجان، محمد مرتضوی رئیس هیات مدیره شرکت پیشرو دیزل، سحرناز معاون بازرگانی شرکت گازسوزان، ریزانه مدیر تولید کاشی مرجان، رحیمی نماینده صنایع چدن اصفهان، جلالی و خدایی نمایندگان شرکت جهان عایق پارس، مدیران ارشد شرکت پیشرو دیزل و... از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد بازدید کردند.
در این بازدید که به همراهی دکتر رضا ابراهیمی معاون پژوهش و فناوری واحد نجف آباد، دکتر حمید غیور رئیس دانشکده مواد، دکتر محمدحسین ندیمی رئیس دانشکده کامپیوتر، دکتر مجتبی کلاهدوزان رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر همایون مهدوی نسب رئیس دانشکده برق، مهندس علی امیری مدیر مرکز رشد دانشگاه و دکتر سید محمدعلی زنجانی مدیر ارتباط با صنعت انجام شد، بازدیدکنندگان از مرکز تحقیقات مواد پیشرفته، مجموعه کارگاه ها و آزمایشگاه ها، مجموعه ورزشی پوریای ولی، دانشکده های فنی و مهندسی و بخش های دیگر این دانشگاه دیدن کردند.
معاون پژوهش و فناوری واحد نجفآباد در حین بازدید توضیحاتی را درخصوص این مجموعه ها ارائه کرد و مدیران شرکت های صنعتی نجف آباد در جریان فعالیت ها، امکانات و تجهیزات و توانمندی های موجود در این واحد دانشگاهی قرار گرفتند و به اتفاق امکانات و تجهیزات موجود را حاصل تلاش معاونان، کارکنان و مدیریت خوب این دانشگاه عنوان کردند.
مدیران ارشد شرکت های بزرگ صنعتی پس از بازدید از بخش های مختلف دانشگاه پیشنهاد همکاری در مباحث آموزشی و پژوهشی و از سوی دیگر نسبت به تعامل بیشتر در سایر بخش ها بخصوص در جهت کمک به تجاری سازی ایده های خروجی از مراکز رشد دانشگاه تاکید کردند.
در حاشیه این بازدید در جلسهای مشترک، ابراهیمی با معرفی واحد، اهداف و ماموریت دانشگاه در تقویت ارتباط بین واحدهای صنعتی و دانشگاه و ایجاد زمینه برای همکاری مستقیم اعضای هیئت علمی ، دانشجویان نخبه و شرکت های دانش بنیان با شرکت های تولیدی را از جمله اهداف برگزاری این بازدید عنوان کرد و این مجموعه را حائز شرایط جهت انجام هرگونه همکاری، ارائه خدمات علمی و پژوهشی و آموزشی به شرکت های صنعتی استان اصفهان بخصوص شهرستان نجف آباد و شرکت های مستقر در مراکز رشد دانشگاه ها دانست.
وی اظهار کرد: با ورود دانشگاه به صنعت علاوه بر آشنایی ملموس تر دانش آموختگان با صنعت و محیط صنعتی، می توان از راهنمایی ها و دانش آنها نیز در راستای بهبود کیفیت این بخش استفاده کرد.
معاون پژوهشی واحد نجف آباد با بیان اینکه دفاتر ارتباط با صنعت باید مانند یک شرکت مستقل در دانشگاه ها عمل کنند، گفت: دفاتر ارتباط با صنعت باید نسبت به جذب حداکثری طرح های برون دانشگاهی اقدام کنند، بازاریابی محصولات فناورانه را انجام دهد و خدمات دانش بنیان، انتقال دانش فنی و تحقیق و توسعه سازمان ها و شرکت های صنعتی را به عهده گیرند. مسئولان دانشگاه ها هم باید در این عرصه سرمایه گذاری کنند تا سود ناشی از فعالیت دفاتر ارتباط با صنعت به دانشگاه سرازیر شود.
در پایان جلسه مهندس علی امیری مدیر مراکز رشد این دانشگاه، مواردی را برای ارتقا و عملیاتی کردن ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت از جمله بازدید مستمر اساتید و دانشجویان از صنایع، شرکت متخصصین و پژوهشگران در همایش های دانشگاه، حمایت از نقش مشاروه ای دانشگاهیان درصنعت و دعوت از آنها برای جلسات تخصصی مورد نیاز صنعت، اصلاح آیین نامه های ارتقاء اعضاء هیات علمی جهت در نظر گرفتن امتیاز فعالیت های مرتبط با فناوری صنایع، انجام فرصت مطالعاتی اعضاء هیات علمی در صنعت، اصلاح آئین نامه های کارآموزی دانشجویان و تدوین رشته های مورد نیاز صنعت برشمرد.
مدیران شرکت های صنعتی نجف آباد هم با استقبال از همکاری دانشگاه آمادگی کامل برای ارتباط هرچه بیشتر با دانشگاه و استفاده از توانمندی های این شرکت ها برای تمامی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور اعلام کردند.
انتهای پیام/